מצלמת וידאו ?

ofer1973

New member
מצלמת וידאו ?

ערב טוב לכולם. אני מאוד אוהב להיתעסק בעריכת וידאו דיגיטלי (אפילו עברתי קורס), ויש לי מחשב חדש וחזק שהתקנתי בו כרטיס עריכה STUDIO DELUXE של חברת PINNACLE (בתור התחלה). וזה מאוד מאכזב לערוך וידאו אנלוגי ולקבל תוצאות לא איכותיות, אז החלטתי ליקנות מצלמת וידאו דיגיטלית. וההיתי מאוד מעוניין שתציעו לי איזו מצלמה ליקנות ,שתהיה איכותית במחיר סביר. נ"ב: הציעו לי מצלמה של "קנון" ב-2900 ש"ח , האם יש סיכוי שהיא איכותית ? בתודה מראש עופר.י

videokid

New member
מצלמה טובה וזולה

יש מצלמה טובה מאוד באיכות סבירה ובמחיר סביר בהחלט אין לי כרגע כאן את המודל, יום ראשון אני יהיה בעבודה ואני יגיד לך. לפי הבדיקות שערכנו היא אמינה... גם JVC לא רע, אבל תלוי במודל... בכל מקרה אלה הפרטים שאני זוכר כרגע: יצרן: PANASONIC פורמט: MINI DV מחיר: כ3000 ש"ח.

motir

New member
ממליץ בחום על Sony

גם אני רכשתי ממש לא מזמן (שבועיים ליתר דיוק) מצלמת DV. בדקתי הרבה, קראתי השוואות ולבסוף הזמנתי את ה-Sony TRV50E. 1.5 מגה-פיקסל (עצה: תמונות הסטילס נראות נורא במצלמות וידאו) קומפקטית (אך לא מהדגמים ה"עומדים" שפשוט אינם נוחים, אלא מה"שוכבים") עלתה לי 1000$ בחו"ל (B&H בניו-יורק). בארץ תוכל למצוא את ה-TRV38E שדומה לה מאוד (רק שהיא 1 מגה ובמקום כפתורים יש לה מסך TOUCH, עובדה שאותי מעצבנת) באזור ה-5500 ש"ח. - אגב - סוני הכריזה לפני מספר ימים (בתערוכת CES האחרונה) על הליין החדש שלה ושחררה דגמים חדשים. כנראה שזה יביא לירידת מחיר של דגמי השנה שעברה.

videokid

New member
הערה. לגבי TRV35

מצלמה מצויינת, אך המחיר קצת גבוה, זאת הסיבה שהצעתי לקנות פנסוניק עולה כ 1500 ש"ח פחות עם איכות ותוצאות דומות מאוד. כמובן שסוני עדיפה... אבל זה כבר שיקול של מחיר.

ofer1973

New member
מה עדיף ?

אז על איזו פירמה ללכת ? אני ממש לא צריך צילום סטילס וגם לא הפקטים , הכי חשוב לי שהצילום יהיה כמה שיותר איכותי ושהמצלמה תהייה אמינה ונוחה. נ"ב: מה לגבי מצלמות של "קנון" ? והאם כדיי להשקיעה במצלמה 3 CCD ? ותודה על ההמלצות עופר.י

videokid

New member
מצלמה 3ccd

קודם כל עדיף סוני אבל יחס של איכות למחיר עדיף פנאסוניק היא זולה משמעותית והאיכות רק קצת פחות טובה. 3ccd יש אחת של קנון דיי טובה אני בכל מקרה ממליץ על PD100 או PD150 של סוני ההבדל בינהם הוא שPD150 כוללת חיבורים מקצועיים ושליטה טובה בסאונד. המחיר של הPD150 הוא כ 5000$ ושל ה PD100 הוא כ 4000$. לא בדקתי את המחירים! אילו המחירים שאני זוכר אני ממליץ לך לבדוק בסוני את המחיר.

motir

New member
3CCD זה הרבה מעבר...

... לסכומי הכסף שאתה מדבר עליהם. 3CCD נותנות איכות הרבה יותר טובה, אך גם עולות בהתאם. אם אתה מעונין לברר, נסה ללמוד על Panasonic DV953. מצלמה שפרצה את מחסום ה-1000$ (לכיוון מטה), בעלת 3CCD ואיכות מדהימה. זכתה שהרבה שבחים וביקורות טובות. הבעיה שלה היא צילום בתנאי תאורה נמוכה, ולכן היא לא מתאימה לצלם החובב או החובב-מתקדם. בקיצור - אם אתה מדבר על איזור ה-4000 ש"ח לך על סוני. אני מצרף לינק לאתר מעולה עם המון ביקורות על מצלמות וידאו. מוטי

Dafi the Mighty

New member
אני ממליצה על 22E של סוני

היא קטנה ויפה... יש לה מסך נגיעה- במקרה וזה מפריע... אבל היא אחלה מצלמה לדעתי
ואני קניתי אותה באינטרנט ב3,333 שקלים... שזה לא הרבה יחסית...

Dafi the Mighty

New member
אופס אופס

עולה 4,333... התבלבלתי
אבל זה עדיין יותר זול ממה שיש בחנות של סוני (5,300). פשוט זכרתי שזה משהו עם הרבה 3... ושכחתי שיש ארבע בהתחלה

למעלה