מצלמת וידאו

• פותח הנושא bkf
  • פורסם בתאריך

y7

New member
בעיה שמטריפה אותי בבקשה תעזרו לי

יש לי מצלמהשל חברת aosta 4 mega pixel מדגם cx204...עם כרטיסזיכרון 256 מגה, SD, וכותוב למטה בקטןExtraMe אם זה עוזר במשהו.. ומאחורה כתוב משהו מוזר אהי לא בטוח אם זה באנגלית.. Garantie ומתחת לזה כתוב מספר אם זה עוזר אני ימשיך לפרט רק תגידו לי.... עכשיו הבעיה זה שמספר התמונות שאני יכול לצלם הוא ממש ממש נמוך! אפילו על האיכות הכי ירודה (VGA) אני יכול לצלם רק משהו כמו 150 תמונות..ואני לא מדבר על מה שקורה כשאני רוצה איכות נורמלית........ וכן, בדקתי את זה על מצלמה ריקה (מחקתי את כל התמונות כאילו) אם מישהו בבקשה יכול לעזור לי כי אני ממש צריך לפתור את הבעיה הזאת.. תודה רבה

amir1101

New member
שאלה למבינים לגבי קנית מצלמת דיגיטל

שלום רב, יש לי מצלמת סטילס קומפקטית אולימפוס מיו 2 ,איכות צילום מצויינת, אני מעוניין לעבור למצלמה דיגיטלית, אבל לא מוכן לרדת באיכות הצילום.(האם פיתוח מדיגטלי באותה איכות של סטילס?) חשבו לי שיהיה לפחות 4 מגה פיקסל. התקציב שלי עד 2000 ש"ח עדיף כמובן כמה שפחות ויש לי התלבטות מה לקנות. חשבתי על אולימפוס C770 בגלל שיש לה ZOOM X10 ו4מגה פיקסל ,אבל נאמר לי שאיכות הצילום מרחוק לא טובה, חשבתי גם על AS520 של קנון שיש לה אופטי X4 (קיבלתי המלצות חמות עליה, אני יודע שאחת המצלמות הדיגיטליות הטובות ביותר ב X10 היא S1 של קנון, אבל היא מגושמת האם יש חשיבות שהאופטי יהיה כמה שיותר, חשבתי לקנות לפחות X8 או שזה חסר משמעות. כמו כן האם X10 נותן תוצאה סופית איכותית יותר מ X 4 אם שאר הפרמטרים נישארים ללא שינוי. אני מרגיש די מבולבל, כל אחד אומר לי משהו אחר. אשמח לעזרה מה מומלץ לקנות

bkf

New member
מצלמת וידאו

בכוונתי לרכוש מצלמת וידאו דיגיטלית לטיולים ומסעות אבל כזאת שבסוף כל יום אוכל לחבר אותה למחשב ולהעביר ממנה את כל מה שצילמתי מהמחשב. מקווה שתתנו לי המלצה למצלמה שהמחשב יוכל לעבד את הקבצים בקלות בין השאר בפורמטים ש MOVIE MAKER מכיר ושלא צורכים סיבוכים עם המרות מפורמט לפורמט כדי לצרוב תקליטור DVD מכל מה שצילמתי במשך היום. התקציב שלי הוא עד 3,000 ש"ח, הייתי מעוניינת במשהו עם רצולוציה גבוהה ושדברים שמרחוק נראים ברור. אנא תנו לי המלצות על דגמים מסויימים למצלמות וידאו דיגיטליות שלדעתכם יכולים לענות לי על הדרישות לחיבור אל המחשב.

song4u

New member
זו לא בעיה בכלל

4 MP בכרטיס של 256 = בערך 60 תמונות באיכות סבירה...ו5-10 תמונות באיכות מקסימלית RAW

izackv

New member
לא מדוייק...

JPG של 4MP בדרך כלל תופס בסביבות 2MB. ולכן צריכים להכנס לכרטיס כ 120 תמונות לפחות באיכות סבירה. אבל הוא טוען שתמונות ברזולוצית VGA (כלומר 640X480, כלומר בערך 0.3MP) ממלאות את כל הכרטיס אחרי 150 תמונות בערך. כלומר או שכל תמונת 0.3MP תופסת כ 2MB (מאוד לא סביר) או שחלק מהכרטיס לא בשימוש. יכול לקרות בגלל שיש שם קבצים אחרים שהמצלמה לא מזהה ולכן לא מראה (MP3 למשל?) או בגלל שיש שם תמונות שמוגנות ממחיקה או בגלל שיש בעיה בכרטיס... אני ממליץ לחבר את הכרטיס למחשב ולבדוק כמה שטח פנוי בדיוק יש עליו. בנוסף, לראות כמה מקום לוקחת כל תמונה.

softy

New member
תחפש בתפריט של המצלמה

את אופצית הפירמוט ותעשה פירמוט לכרטיס, זה אמור לפתור לך את הבעיה. כמובן שקודם תוריד את התמונות שיש במצלמה אל תוך המחשב.

y7

New member
עשיתי פרמוט דרך המחשב וזה לא שינה כ

לום.... izackv איך אני בודק איזה קבצים יש על הכרטיס? תודה רבה לכולם

y7

New member
מה שאני חושב זה -

שהכרטיס לא באמת 256 מגה. יש לכם מושג איך אני יכול לבדוק את זה? תודה

izackv

New member
כשהכרטיס מחובר למחשב

הוא מוצג בתור כונן ברשימת הכוננים. כשאתה עומד באקספלורר של הקבצים (לא IE) על "המחשב שלי" אתה רואה בצד השני של המסך עבור כל דיסק מה הגודל שלו וכמה מנוצל. תבדוק ותחזור אלנו עם התוצאה.

y7

New member
עשיתי מאפיינים וזה הראה לי רק 14 מג

ה!!!!!!!!!!!! והכל פנוי!!!! האם החשדות שלי היו נכונות?????? או שזה לא מראה הכל כשעושים מאפיינים? כי לא הבנתי מה רצית אחי עם האקספלורר

הקורנת

New member
העברת סרטונים ממצלמה למחשב

אהלן, מישהו כאן יודע אם ואיך אפשר להעביר סרטונים שהועברו ממצלמה דיגילטית למחשב מקבצי quicktime לקבצי windows media player?

song4u

New member
תשובה מפורטת בפורום וידאו

בגדול אני יכול להגיד לך שצריך את הquicktime גירסת PRO ואז עושים ייצוא לקובץ WMV...

bandan

New member
מינולטה z3

אני רוצה לקנות minolta z3 אני רואה שהמחיר לא מפסיק לרדת כדאי לחכות או כדא לקנות ? האם ירידת המחיר רומזת שמהצלמה בעייתית ? תודה

למעלה