מצלמת וידיאו דיגיטלית

AeroPeek

New member
מצלמת וידיאו דיגיטלית

קודם כל אני לא בטוח שזה המקום הכי מתאים, אם לא, אשמח אם תפנו אותי למקום הנכון. דוד שלי ביקש ממני המלצה למצלמת וידיאו דיגיטלית, שתכלול סטילס כמובן, ותהיה קטנה וקומפקטית. אני אישית בעל מצלמת וידיאו מסוג Sony DCR PC115E [לכן הוא ביקש ממני
] ואני מאוד מרוצה ממנה, אבל ישנן מצלמות יותר מתקדמות כיום והדרישות שלו הן אלו: 1. דבר ראשון הוא גר באירופה אז אין בעיה של תקנים כמו Bluetooth, או אם יש עוד המצאה שלא שמעתי עליה
2. וידיאו ברמה גבוהה - ה PC115E שלי סיפקה אותו מאוד, אבל הוא אמר לי "אם יש יותר טוב אין בעיה..
" 3. הסטילס - בסוני שלי הסטילס קצת מאכזב, כאן אני זקוק לכם. 4. פורמט MiniDV כמובן, יש אם אני לא טעוה MicroDV שזה ממש קטן, אבל הוא לא מעוניין מכיוון שהמצלמה קטנה מידי כבר והיא רועדת ביד. 5. תיפעול נוח וברור של המצלמה, תפריטים ברורים וניווט נוח. 6. מסך LCD 2.5" ומעלה [אם יש מעלה
] 7. סאונד איכותי. אני אישית לא מבין ענק, אבל פה ושם יודע, שמתי את העין על Sony DCR PC120, יש לה BT, וידיאו גבוה 1.55 מגה פיקסל אבל הסטילס שלה זהה ל PC115 שלי ולכן אני קצת מהסס לגביה. כמובן שאני פתוח להצעות והמלצות, כל דבר יתקבל בברכה.
אגב, מחיר לא משחק תפקיד כאן.
רבה מראש

בקשר לסאונד- ../images/Emo16.gif

אני לא יודע איך המצלמות החדשות בשוק מסתדרות עם הסאונד, אבל מנסיון שלי בצילום של דברים עם מצלמות ביתיות (HI8), האודיו פשוט נוראי [מהמיקרופון של המצלמה] ולכן, רצוי לחבר מיקרופון חיצוני.
ניר

AeroPeek

New member
בטוח?

אצלי בסוני הסאונד אחלה, שומעים ברור ואין רעשי רקע.... שוב, אני חוזר, אני לא מבין גדול בתחום, לכן אני שואל את כל השאלות הקטנות.
אשמח לשמוע עוד עצות.

אני לא חושב שאני מבין יותר ממך../images/Emo16.gif

פשוט מהנסיון שלי עם המצלמה שלי, מקבלים סאונד טוב עם המיקרופון של המצלמה בערך בחצי מהצילומים אם לא בפחות. אני מדבר על מצב שנחתכו בעריכה ראיונות שלמים בגלל סאונד רע.
ניר

MaSTeRLou

New member
ראיונות בכל מקרה לא עושים

עם מיקרופון מצלמה (אלא אם זה איזה סקופ עולמי ואין לך זמן להתארגן)

הבעיה היא שלא היה לנו ציוד../images/Emo16.gif

נורמלי... אלא מיקרופון של המצלמה או מיקרופון פשוט אחד ואוזניות. אני מקווה לפעם הבאה שנצלם משהו שיהיה משהו נורמלי
.
ניר

AeroPeek

New member
שלום שלום לך.. ../images/Emo13.gif

אולי יש לך איזו הצעה או המלצה בשבילי?

MaSTeRLou

New member
ראיונות בכל מקרה לא עושים

עם מיקרופון מצלמה (אלא אם זה איזה סקופ עולמי ואין לך זמן להתארגן)

molykim

New member
גם סטילס

שלום אני חדש בפורום. אין עדין מצלמות וידאו שהסטילס שלהם ברמה טובה כמו מצלמות סטילס דיגיטליות. צריך להסתפק במועט. לטעמי ה 115 היא קצת קטנה מדי ואני אוהב מצלמה קצת יותר גדולה שנכנסת טוב ליד ואז אפשר להחזיק אותה ביד יותר יציב, למרות שזה טיפה יותר כבד.

למעלה