מצלמת רחף

מצלמת רחף

M.V.P היא חברה שמספקת שירות של מצלמות רחף. לא אני לא עושה פירסומת לחברה שהיא בדרך לסגירה. לא ולא. אני פשוט קורא לכם לנצל את המכשיר הזה, שראשית מעניק רובד אחר של מקצועיות לפרוייקט שאתם מצלמים, ושנית מקפיץ מעט את הרף, של ההפקות בבתי הספר. פתאום אתם עשויים לגלות שהראייה המרחבית שלכם נפתחה, ואיך השוט שכל כך עבדתם עליו מתעשר בזכות תנועת מצלמה קטנה. לפעמים שוט פתיחה אחד שצולם ממנוף פשוט משנה את כל הגישה לסרט. כצלם שמצלם גם במצלמת רחף, זה מכשיר מדהים. בכל אופן, כמו שאמרתי קודם, ולא אפרט למה, העסק הזה על סף סגירה ועד שמצלמות הרחף תמכרנה, שווה לנצל את זה. המחיר ממש נמוך וזה באמת כדאי במיוחד למי שמפיק סרט גמר. אם מחיר של השכרת רחף נע היום בסביבות 3000 ש"ח, סטודנטים משכירים בסביבות 2000 ש"ח, החברה הזאת תשכיר מנוף לחברים בפורום במחיר 1200 ש"ח. ניתן להרכיב את כל המצלמות, החל ממצלמה ביתית מתקופת האבן וכלה במצלמת פילם 35 ממ שיצאה אתמול מהמפעל. במידה ותרצו הפנייה צרו איתי קשר.

jamoos

New member
שאלה

אם אני מבין נכון החברה בסכנת סגירה זאת אומרת שהם גם מוכרים מצלמות מהסוג הזה??? אני בעוד שנה-שנתיים אצטרך להכין סרט גמר בבית הספר (לימודי תקשורת) שווה לי לדבר עם בית הספר (זה לא בית ספר עני.. :) בננוגע לרכישת מצלמה כזאת? אם אני רוצה לקנות מהחברה הזאת, מה המחיר? (קנייה! לא השכרה..)

הבהרה

מצלמת הרחף, היא בעצם מנוף, זרוע ארוכה שבצד אחד שלה משקולות ובצד השני ראש, שעליו מרכיבים את המצלמה. כלומר זהו רק מנוף. הראש נשלט ע"י מנועים שאחראים לתנועת פן וטילט וכן יש ראש נוסף שאחראי לתנועת ה- DUTCH (אלכסון). להערכתי מחיר מנוף כזה משומש כ- 9000 $ !! בד"כ, החברה מגיעה עם המנוף, ההפקה עם המצלמה.

מערכת שליטה

מערכת שליטה מהקרקע, בעזרת ג'ויסטיק לתנועות פן ו- טילט. וכן ידית נוספת לזום ופוקוס. כמו כן, מוניטור, אינטרקום בין המפעיל (אחראי על המצלמה בלבד) לאיש הגריפ (מזיז את כל זרוע המנוף). ניתן לווסת את מהירות המנועים שמזיזים את המצלמה. בקיצור משחק מדליק לאללה.

למעלה