מצלמת רכב שלא מחייבת חיבור קבוע למצת

meidatek

Active member
שלום רב.

האם יש מצלמות לרכב (לא יקרות בטירוף) שלא מחייבות חיבור תמידי למצת הרכב? כל המצלמות שרכשתי עד היום בסופו של דבר חייביו חיבור קבוע למצת עם כבל וזה מאד לא נוח....

תודה מראש

moshecaspi

Active member
אין מצלמות שניתן לנתק בקלות את החיבור? לא ברור לי מה אתה מנסה להשיג. מה זה "לא נוח"? כדי שמצלמה תעבוד או שתתחיל לעבוד ברגע X היא צריכה חיבור תמידי למצת. אם צריכת החשמל ב"סרק" מטרידה אותך, אתה צריך מצלמה איכותית שתמשוך כמה שפחות זרם.

meidatek

Active member
גם אסתטית וגם מעשית זה מאד לא נוח שיש כבל שמשתלשל מהמצלמה ותלוי באוויר בתוך הרכב. כל הזמן נתקלים בו והוא תולש את המצלמה מהמקום, וכיו'. הכוונה למצלמה שניתן לבצע נסיעה של שעה שעתיים והיא תצלם בלי להיות מחוברת למצת.

moshecaspi

Active member
העברת חשמל אלחוטית למצלמה עדיין לא הומצאה עד כמה שאני יודע. רוצה להסתיר כבל? תמצא מתקין איכותי שיידע להסתיר אותו. על איכות משלמים לפעמים (ראה BMW/מרצדס/לקסוס).

meidatek

Active member
העברת חשמל אלחוטית למצלמה עדיין לא הומצאה עד כמה שאני יודע. רוצה להסתיר כבל? תמצא מתקין איכותי שיידע להסתיר אותו. על איכות משלמים לפעמים (ראה BMW/מרצדס/לקסוס).
לדעתי המציאו דבר כזה שנקרא "סוללה".
אבל אולי אני טועה.

moshecaspi

Active member
אז תרכוש מצלמה עם סוללה, ואם זה יקר, על איכות/אסטטיקה/נוחות וכדומה משלמים.

meidatek

Active member
זו בדיוק השאלה - המצלמות שרכשתי בשנים האחרונות התהדרו בכך שיש להן סוללות, אבל הלכה למעשה אף אחת מהן לא עבדה כשלא הייתה מחוברת למצת. והן לא היו זולות (עלו כמה מאות ש"ח). המקסימום שעבדו היה חמש דקות או משהו כזה בלי חיבור.
השאלה אם יש מצלמה אמינה שבאמת יכולה לעבוד שעה-שעתיים בלי חיבור.

moshecaspi

Active member
א. אתה צריך לבדוק המלצות בפורומים בחו"ל של מצלמות.
ב. עדיין זה לא חייב להיות 100% מדויק, כי יש לך את עניין החום הישראלי, ואז אולי תתאים מצלמה בתקנים צבאיים.
ג. כאמור, אולי אתה צריך מצלמה עם כבל שמוסתר טוב.

למעלה