מצלמת IP ושימוש מרחוק

• פותח הנושא tir1
  • פורסם בתאריך

tir1

New member
מצלמת IP ושימוש מרחוק

שלום,
רכשתי מצלמת אינטנרנט(sunluxy sl-c702) כאשר המצלמה מחוברת לכבל רשת אני רואה בסדר גמור כל עוד המכשיר מחובר לwifi של הבית ( תשית הוט ובזק בינלאומי privatebox 2). איך אני יוצר מצב שאני יוכל לראות מה קורה במצלמה גם בבית ( בין אם המכשיר שלי מחובר לרשת הביתית או לא) וגם כשאני לא בבית (גישה דרך המכשיר או אינטרנט) ושיתאפשר לי גישה, הכוונה לשנות כיוון, זום וכו.. ראיתי פה כמה תגובות לשאלות דומות שדיברו על קיבוע IP או DNS, אשמח להסבר ( מפורט ככל הניתן :) ) ...

תודה רבה

tir1

New member
קראתי אבל הבנתי חלקית

עשיתי את השלב של ה DNS אבל מה הלאה? רשום משהו על PORT יש לי ראווטר של בזקבינלאומי, מה אני אמור לעשות לגביו?

אשמח לעזרה

rafid1

Active member
מנהל
הפניית פורט

עליך לוודא שלמצלמה שלך יש כתובת IP קבועה (לא משתנה בכל הדלקה), ולבצע בנתב שלך הפנייה לIP הזה עבור הפורט שאיתו היא עובדת. לפי התיאור שלך - זה כנראה פורט 80.
דוגמאות ב portforward.com

dudi4321

Active member
רפי, שכחת פרמטר חשוב

הIP של הבית החיצוני צריך להיות קבוע או להשתמש באתר שיחליף ויתן IP לגישה מרחוק. בדומה ל DYNDNS שמת או שדורש תשלום.

tir1

New member
זו השאלה

ממה שראיתי אמור להיות IP קבוע למצלמה והפורט שלה הוא 81. נכנסתי לאתר שם אבל בהסבר כיצד עושים זאת, צריך לבחור מי היצרן של הראוטר, ידוע אולי מי מייצר את הראוטר של בזק בינלאומי Private box 2?

rafid1

Active member
מנהל
תבדוק בעצמך... זה בדיוק אותו פורט שבשימוש ברשת הפנימית

איך אתה ניגש אליה כעת? חוצמזה, שאפשר לפנות אחד אחד ולבדוק...

הפרייבט בוקס הינו מוצר יעודי לבזב"ל. נשמח לסייע לך בנושא.

היי,

הפרייבט בוקס הינו מוצר יעודי לבזב"ל.

נשמח לסייע לך בנושא ההגדרות. לשם כך, מוזמן לשלוח פרטי התקשרות ל[email protected].

בברכה,
מתן, בזק בינלאומי

rafid1

Active member
מנהל
יש לך שתי אפשרויות: לסייע כאן, או להמחק. תבחר...

למעלה