מצמרר: האפליה העדתית גם אצל הנכים

מצמרר: האפליה העדתית גם אצל הנכים

ילד עם ליקוי שמיעה לא התקבל לביה``ס המיוחד לכבדי שמיעה, רק בגלל מוצאו המזרחי. /tapuzforum/images/emo27.gif שיעוריו של מרן הגר``ע יוסף הוצאו מ``קול הלשון``. /tapuzforum/images/emo27.gif ספיישל אפליה וגזענות בציבור החרדי, כל הסיפורים המקוממים באתר הבית ``העולם החרדי`` בסוף השבוע אי``ה.

../images/Emo125.gif ערוצי הרדיו הפיראטיים בשנות ה- 90'

למי שזוכר את התקופה שבה היו המון המון תחנות רדיו פיראטיות ששידרו המון מוזיקה מזרחית כבדה וגם המון טראנסים עם קצת מוזיקה של שנות ה- 80' . אני זוכר שהייתי שומע פעם הרבה את רדיו חוף ששידר מול חופי בת-ים וגם את רדיו גל ששידר באזור של תחנה מרכזית בתל אביב . חבל מאוד ש-המשטרה הנאצית סגרה אותם בגלל שהם שידרו אחלה פירסומות עממיות והיו רדיו מחתרתי לכל השירים ש- גלגל"צ לא היה מוכן לשדר ולכל המוזיקה המזרחית הכבדה ש-אף תחנה חוקית לא מסכימה לשדר כי לשדר " רוק כבד " זה מותר אבל " מזרחית כבדה " בשום פנים ואופן לא מוכנים תחנות הרדיו גם לא ישדרו לעולם מוזיקה אתיופית כי משרד התיקשורת רוצה להוציא אישורים רק למי שזה ניראה לו 1997 ח"כ שולמית אלוני ( הלוחמת למען זכויות האדם ובעלי החיים ) מוציאה צויי משטרה נגד תחנות הרדיו הפיראטיות בגלל שהם משדרים מוזיקה מזרחית או שעורי תורה אני עצוב עד היום ש-התחנות האלה ניסגרו ואני סוף סוף הרגשתי " רדיו אמיתי " שהוא משדר אל העם ( עמך ) בגובה העיניים ולא רדיו מיתנשא כמו גלגל"צ " התיקשורת החילונית ( השמאלנית האשכנזית ) " אומרת ש-אין קיפוח עדתי , אבל אני יכול להוכיח לכם ש-מיתחת פני השטח עדיין יש קיפוח עדתי . היזהרו שליטי העם כי מ-העניים תצא תורה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תחנות הרדיו הפיראטיות הם חזרו בתשובה והיום הם " תחנות רדיו חרדיות פיראטיות " זאת בדיוק הנקודה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! התיקשורת השמאלנית שלטה עלינו 60 שנה וניסה להרוג כל דבר שהוא מזכיר " מזרחי " או " אתיופי " ולכן העם לא חשב לעורר הפגנות נגד משרד התיקשורת התיקשורת החילונית ( השמאלנית ) עשתה " שטיפת מוח " לכל האנשים הפשוט שהם יספגו רק תרבות מערבית ולא יקבלו חס וחלילה את השורשים המזרחיים שלהם " הערב רב " ימשיך להציק לעם ישראל עד שהם כולם יחזרו בתשובה אפלייה עדתית שנימשכת כבר 60 שנה בתקופה של שילטון השמאל משרד התיקשורת היה נאצי עד היום שום תחנה חוקית במדינה לא מוכנה להשמיע " מזרחית כבדה " בהוראת משרד התיקשורת האשכנזי השמאלני אבל להשמיע " רוק כבד " של הגויים זה בסדר גמור

למעלה