מצמרר

חתולון*

New member
מצמרר

השעה הייתה כבר 1 אחת חצות... אשתי נרדמה זה מכבר, לא יכולתי להירדם, צפיתי בערוץ האופנה. האורות היו כבויים, ורק ריצוד הדוגמניות והפרסומות של הערוץ הבזיקו לחלל החדר החשוך. החלון היה פתוח, רוח חרישית קרירה של פברואר (16/2/03 ליתר דיוק) נכנסה בשקט לחדר. יכולתי לשמוע את השקט, ואכן השקט היה מוחלט, למעט הרוח הקרירה... הסתובבתי לאיטי שמאלה, להכין עצמי לשינת הלילה, כיוונתי את הטלביזיה לכיבוי עצמי של 10 דקות. לפתע אני רואה זוג ידיים שחורות, שעירות מחזיקות את החלון, במפתן כאילו מנסות לטפס ולהיכנס לחדר. קפאתי על מקומי, לא רציתי שאשתי תיבהל, לא היה לי כלום ביד. רק השלט של הטלביזיה. לקחתי את הטלפון ליד. חייגתי 100 .... אין צליל חיוג.... הטלפון לא עובד. עדיין היה בחדר אור מהתחנה ששידרה באותו רגע את ערוץ האופנה. לא ידעתי מה לעשות... לא פחדתי עדיין... זכרתי שיש לי ליד הארון את המטריה הגדולה שקיבלנו מבנק לאומי ועוד לא השתמשנו בה. היא מונחת שם כבר שנתיים, אולי הגיע "תורה" לבצע את תפקידה...לא היה לי שום חפץ אחר לידי, ואני מנסה לא להעיר את אשתי, רק מהבהלה היא עלולה לחטוף מיגרנה לכמה ימים. קמתי בזהירות לכיוון הארון להביא את המטריה, זה "הנשק" היחידי שהיה לי באותו רגע. מיד כשקמתי מהמיטה, כבתה הטלביזיה באופן אוטומטי ונשארתי בחושך מוחלט. תפסתי את המטריה חזק מהידית והלכתי בחושך לכיוון החלון...... לא היו שם ידיים ולא היה שום דבר תלוי.... חשבתי לי זה רק היה דמיון. כשהתרגלתי לחושך....... * * * * ראיתי גוש שחור, מביט לעברי, רועד, עיניו מבריקות, הוא היה בגודל ילד בן 15 , וישב בפינת החדר, מכונס בתוך עצמו, מבטינו נפגשו, הוא החל להימתח כדי לקפוץ עלי. המטריה הייתה עדיין בידי........ אשתי הסתובבה תוך כדי שינה לצד השני, אמרתי בליבי:"אם היא מתעוררת היא חוטפת חלילה, התקף". אחזתי בחוזקה במטריה, ובמכה אחת החטפתי לו מכה בראש.... התחלתי לשמוע חירחורים , פתחתי את הארון והוצאתי שמיכה. הטלתי אותה על הגוש השחור, והיכיתי עוד פעמיים כדי לוודא שלא יעשה לנו שום רע. אשתי התעוררה ושאלה למה אני לא ישן. אמרתי לה שיש לי נדודי שינה, ושתמשיך לישון. לקחתי את הפלאפון, הדלקתי אותו..... ו..... אין קליטה.... מה קורה פה??? קשרתי את הגוש בחבלים, הכנסתי אותו לאמבטיה וחזרתי לחדר. לא יכולתי להירדם, וגם פחדתי שאשתי תיכנס למקלחת בבוקר ותפגוש את הגוש. בשעה 5.30 בבוקר שמעתי את חבטת עיתון הבוקר על דלת הבית... בכותרת הראשית הופיעה ידיעה "מרעישה" על שיפמנזה "ג´וניור" שברחה הלילה מהספארי ברמת גן, אכלה את חוטי הטלפון של בזק, שברה במנוסתה את הצלחת של "סלקום"... ויש להיזהר ממנה מאד. כל הלילה עסקו בחיפושים נרחבים אחריה, "והיא ישנה אצלי באמבטיה"... כשבאו לאסוף אותי החברים מהמשטרה.... ביקשתי מהנהג להודיע במכשיר שיבואו לאסוף את "החיה" מהבית שלי... חשבתי שזה נגמר........ מה אתם אומרים??? נגמר?????

חן (*_*)

New member
וואוווווווו איזה פחד ברררררר......

רק מקריאת הסיפור, גם אני כמעט חטפתי מיגרנה. חחחחחחחחח.... רואה בעיני רוחי, אותך עם המטרייה, תוקף את "הפורץ המסוכן", ולא יודע שמדובר בקוף קטן. חוץ מזה, מה נגמר? וודאי שלא נגמר. מה עם ההמשך? הוא נפצע, חי? או בכלל נמלט על נפשו? אהבתי מאוד את הסיפור

חתולון*

New member
תודה חן ../images/Emo140.gif

תודה שאהבת את הסיפור..... את ההמשך יש לדמיין!!!!

Mוניk

New member
וואווווו חתולוןןן איזה צמרמורתתתתתת

אפילו בחלום זה היה הורג אותי גדול אתה חתולון אין אין עלייך הסיפורים שלך משווו חתולון
מוניק

טאKילה

New member
../images/Emo91.gifמצמרר...../images/Emo12.gif

אתה בהחלט יודע לגרום לצמרמורת,כמו לחיוך רחב,או צחוק מצלצל. אתה ענק חתולוןלון משהו..

ואוו תולי...איזה פחד..

אני נראה לי לא הייתי זזה עם או בלי מטריה גדולה מהמיטה.. ואפילו אם זה היה עושה לארפי שבץ הייתי מקפיצה אותו מפחד
אני כל כך פחדנית חבל"זזזזזזז יפה כתבת וריתקת למסך תולי

חתולון*

New member
אתחיל בתשובתי עם "אין יאוש בעולם"

למה? ככה!!! אני נשאל שאלה רצינית, "חתולון, זה סיפור אמיתי"? ואני, ברצינות גמורה, כבר כתבתי לפני כשבוע, עם הגעתי לפורום שלכם/ן שאני לא מספר אף פעם, אם יש אמת, קצת אמת, או הכל אמת.... את זה אני משאיר לכם/ן.... אבל, ואולי כבר כתבתי בעבר, אני לא מזהה אם את/ה זכר/נקבה אין בכרטיס האישי שום סימן, (נדמה לי שאת נקבה) ואם אין שום זכר בכרטיס, אז למה שאני אענה? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סתתתתתתתתתתתתתם....

האמת חתולון.... ../images/Emo39.gif

זו לא הייתה שאלה מאוד רצינית...
אבל אם אתה משאיר זאת לספקולציה שלי.... אז קשה לי להאמין שישן אצלך קוף במקלחת, ועוד קוף שברח מהספארי ואכל חוטי טלפון של בזק...?
אבל מי יודע, אולי אני נאיבית...
אבל זה באמת לא חשוב, כי כך או אחרת, הסיפור נורא הצחיק אותי. תודה! ועוד משהו.... אני אישה
המשך ערב טוב!

חתולון*

New member
ערב טוב לך ../images/Emo39.gif

תודה והמשך ערב נעים ושקט.... מחייך לי בשקט וחושב, מה יהיו התגובות על שאר הסיפורים שלי, נו מילא, שיהיה. אני מזמין אותך לקרוא ולהגיב על כל הסיפורים שלי ואתן לך קישור, בתור שירות לסיפורים שהיו ואת השאר תוכלי לקרוא כאן, יום יום

למעלה