מצנח רחיפה ממונע נסחף אל הכור

יובלשוס

New member
קטע ענק - בואו נסגור על אי-הבנה

אני כרגע בחו"ל, אבל מהזכור לי ממפת הבועות האיזור מסביב לדימונה מוגדר כ"בועת יונה". בכל מקרה נראה לי שהבחור צריך להתחיל לשבור תוכניות חיסכון. או אולי ח"א יפצה אותו על השריטה בצבע בשילדת הבקאיי כתוצאה מנחיתה לא מוצלחת עקב מערבולות האוויר שיצרו ה F-15. לפי הכתבה בידיעות הוא מעט זועם על ח"א נחכה ונראה.

יובלשוס

New member
בושה וחרפה, לכל העוסקים בענף

בושה וחרפה, לכל העוסקים בענף אות קלון לכולנו ויש להוקיעו. הבחור נס על נפשו ובחר להסתובב ולברוח ולא להלחם בהתאם למסורת טייסי הבאקאיי. לf-15 הרעם נקודת תורפה רצינית כפי שראינו בסיור בטייסת שאורגן ע"י אגודת האולטרא-לייט, תותח הרעם ממוקם בצידו השמאלי, משמע, צד ימין חשוף ופגיע. נתון זה בשילוב רדיוס הפניה העדיף ללא שיעור של הבאקאי על הרעם מקנה לו יתרון אדיר בעימות. הפעם זה נגמר בניצחון הרעם, אנחנו נגיב בזמן ובמקום שנמצא לנכון... ונשלם על זה במזומן...

נו באמת

הממ"ג "נסחף לכור" והונחת מיידית באיצטדיון של ירוחם 25 ק"מ משם. נכון שזה לא בועה וצריך היה לתאם אבל ע"פ הנתונים לא נראה שהוא הגיע בכלל לקרבת הכור.

רמי בר1

New member
לפי מעריב היום,בכלל ממ'ר .מפקד

משטרת ירוחם טוען שהמצנח טס בכלל מעל אגם ירוחם ולא ברור למה ההזנקה. ולפי העיתון מסוקי קרב ולא מטוסי קרב. וחוצמזה,לח'א מותר לטעות ולא קרה כלום.אבל לנו אסור. מה לעשות,ככה זה.

רמי בר1

New member
אז מי צודק YNET או עיתון מעריב ?

הסיפור בעיתון היום שונה לגמרי.כאילו לא אותו מקרה.

לפי מעריב כרגע זה אולטרה-לייט

http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/425/645.html אבל מכיוון שידיעות סיפק גם תמונה וגם את השם של הטייס אז כנראה שהוא צודק ואולי גם ממ"ג הוא אולטרה-לייט ושניהם צודקים... בכל מקרה גם בח"א מודים שהוא טס בירוחם בלבד ולכן כנראה שהסיפור הזה יעלם במהרה.

r a f u l

New member
הבחור התראיין אצל רפי רשף ושמו הוא

גיל אללוף כמדומני. אם אתה קורא פה גיל אשמח לשמוע את תגובתך ומה היתה הטעות.

טרקטורון מעופף נסחף אל הכור - ומטוס

טרקטורון מעופף נסחף אל הכור - ומטוסי קרב הוזנקו דרמה בקריה למחקר גרעיני בדימונה: טייס שריחף בטרקטורון מעופף נסחף בסמוך לקריה למחקר גרעיני. בעקבות התקרית הוקפצו מטוסי קרב, וכוחות גדולים - זאת מחשש לאירוע חבלני או פלילי. לאחר נחיתה בטוחה התברר שמדובר בטייס תועה. הוא נלקח לחקירה קצרה ושוחרר. הכתבה באינטרנט

למעלה