מצעדים עדכניים עזרה בבקשה

dj shimi g

New member
כנסו אחים שלי

כןן תודה רבה לשניכם מכיר את יהם ! אלבו עדכני אבל יש לו שמה כמה שירקים של הומואים ! וקלאבר בכלל לא עדכני הם שמים לי בחדשים את ריזין שזה חלפני אלף שנה... ובשחורה את איטס לייק דאט של מריה קארי, ואת swith של וויל סמיט חח ... יש עוד מצעדים חזיקם שאתם מכירים טובים יותר בלי להעליב או משהוא או אנשים אחרים זה מאוד מאוד חשוב לי תודה dj shimi g- הפתיחה בקרוב......

dj shimi g

New member
מצעדים עדכניים עזרה בבקשה

משהוא מכיר מצעדים טובים ומעודכנים של שירים שהולכים טוב וגם רמקיסים ( פחות קריטי) לשירים זה מאוד חשוב תדוה רבה dj shimi g

NeTa141

New member
חח כן

אבל הכל שם ניהיה נורא מסחרי וכל הקליפים אותו דבר... סתם לוקחים כמה כוסיות בביקיני ומצלמים אותן.. (לא שיש לי בעיה עם זה פשוט זה כבר מעצבן) וחבל שבקיי עזבהההה :((

מה רע בכוסיות בביקיני חחחחח

וכן כמה שבקיי חסרה כול כך את צודקת הקליפים לא משהו אבל השירים מאוד טובים כמו הלו Audio Bullys feat. Nancy Sinatra - Shot You Down DAFT PUNK - Robot rock Mylo - Drop The Pressure Martin Solveig - Rocking music Junior Jack - Stupidisco Junior Jack - E samba max graham - owner of a lonely heart Michael Gray - The Weekend

NeTa141

New member
חחח אין רעעע בכללל :p

חרמן..! חח סתם.. אין רע אבל פשוט זה כבר נמאס רוב הקליפים ככה זה מעצבן אותי שיגוונו קצת... לפחות הקליפים של atb לא ככה! אם יצא לך לראות party zone שהרוב שם זה קליפים ישנים תראה איזה קליפים היו פעם.. הרבה יותר יפים ויותר מושקעים או אם יצא לך לראות מצעדים ממש ישנים של dfc רק אל תסכל על הקליפים של paffendorf זה לא דוגמא חחח

כן הם מזה שוות איזה פצצות הם

חחח חשבתי זה את

למעלה