++מצעדים++

orianush

New member
++מצעדים++

אל תתעצלו זה לוקח 3 דקות רשת ג' - מקום 3 רדיו קול רגע - מקום 3 גלגל"צ - "תרצי בי" יצא מהמצעד, ו"כשאת איתי" בפינה לשיפוטכם רדיו אמצע הדרך - מקום 9 רדיו ירושלים - "תרצי בי" מקום 9 ו"מלאכית" בפינה לשיפוטכם המבוקשים - הקליפ "תרצי בי" מקום 8

karoleking

New member
ב-96 FM לא הצלחתי משום מה

אבל בשאר כן... זה לוקח 3 דקות למי שמצביע פעם אחת...אני מצביעה 5 פעמים...על כל ילד ועל הבעל...שיהיה!אז זה לקח קצת יותר... שבת שלום ולא לשכוח מחר בשעה 14:00 100 FM לשמועעעעעעעעעעעעעעע

דלידל1

New member
שאלה??

כשמבקשים להצביע לפחות ל10 שירים מתביישת לכתוב לא מכירה כמעט שום זמר...את מי אתם מסמנים טוטו? או לפי מי שמכירים? שבת שלום!!

karoleking

New member
תשובה

אני אישית מכירה את רוב השירים כי אני כל היום מחוברת לתחנות הרדיו...אז אני מצביעה לשירים שהם פחות מוכרים או שלא שמעתי ואז אין להם ממלא סיכוי לעלות. כלומר זה נותן סיכוי יותר גדול לשלומי לעלות כי אם מצביעים לשירים שכולם מצביעים אז הם יהיו הראשונים כי כולם מצביעים עבורם... מקווה שהסברתי את עצמי נכון, משום מה נראה לי שלא

orianush

New member
שאלה טובה...

גם אני הרבה זמרים לא מכירה שם.. יש מלא זמרים חדשים אני מצביעה חלק למה שאני מכירה ואוהבת וחלק לכאלה פחות מוכרים ומוצלחים מאותה סיבה שקרול אמרה.. שאין להם יותר מדי סיכוי לעלות למקומות גבוהים

דלידל1

New member
תודה!!הסברתן מצוייו

אז בחרתי בשיר של שלומי ואת כל האחרונים ברשימה שלא יהיה סיכוי איזו רעה...

למעלה