מצעדים

מגה גיא

New member
מצעדים

מקום 25 ברשת ג' זה לא רע אבל רחוק מלהיות טוב. אני לא מבין, לקחתי תעודות זהות של 18 אנשים וזה לא ממש עוזר. הלו!!!! להתעורר!!!!! חוץ מזה הצבעתי לגלגל"צ עשרות פעמים כל פעם תחת שם אחר. נראה ביום חמישי הבא אם הצלחתי...:) דיר באלאק אם יש מישהו שקשור לפורום ולא מצביע לשני המצעדים...:) יש לי רעיון, בואו נשים ממש כמטרה של הפורום להכניס את "נהר האהבה" לפלליליסט בגלגל"צ. רק אם השרי יצליח במצעדים, יתייחסו לשיר שם. חוץ מזה,עלה לי רעיון.אולי ננסה לארגן מפגש של חברי הפורום עם אוהד?מה דעתכם?

herut123

New member
צודקת

ולגבי המפגש עם אוהד והמעריצים חשבתי על זה בדיוק לא מזמן, אבל הוא בעצם ממש עסוק ולא נראה לי שהוא יכול מתישהו להיפגש... אבל אפשר לברר

גיא, שוב אגיד..

אני לא חושבת שאם אתה תצביע 300 פעם זה יעזור כי הם קולטים שאתה מתקשר מאותו מספר טלפון, בטח יש להם איזה שהוא משהו שם שמזהה מאיזה טלפון אתה מצביע.. אני לא חושבת שיש מישהו בפורום שלא מצביע.. בקשר למפגש הממ אולי... אבל אין סיכוי שזה יהיה מפגש עם אוהד...אלא אם כן זה יהיה מפגש בהופעה, אבל זה סתם רעיון, אל תיקחו אותי במילה.גם זה בעיה כי לא כולם גרים במרכז...

ayaliar

Well-known member
בקשר למצעד ברשת ג'

אמרו לי פעם שצריך להצביע רק עד יום שני בערב למרות שאפשר להצביע גם אחרי... תשתדלו להצביע לפני

booksmeller1

New member
נצל"ש: חלומות

קצת מביך לספר אבל היה לי חלום על אוהד בתנומת אחה"צ של היום והחלום לא עוזב אותי אתם ודאי מכירים את זה. אתם מתעוררים, מנסים מהר להזכר בכל הפרטים לפני שהם נעלמים לגמרי אבל לא ממש בטוחים מה להסיק מהחלום, מה להרגיש.

ayaliar

Well-known member
למה מביך?

אני מכירה את ההרגשה הזו.. לא קרה לי עם אוהד אבל קרה כמה פעמים מהחלומות האלה שמשאירים הרגשה חזקה של משהו, לא תמיד ברור. לפעמים זה כיף דווקא, תלוי מה ההרגשה שנשארת בשנת צהריים בדר"כ זוכרים חלומות יותר מאשר בשנת לילה. יכול להיות שחלמת עליו הרבה פעמים ואת פשוט לא זוכרת

booksmeller1

New member
:) האמת שאני ידועה בתור מישהי ש

שתמיד זוכרת את החלומות שלה ומנתחת אותם עד העצם :) ניסיתי לנתח את החלום הזה..נדמה לי שאני לפני שינוי. בכל מקרה, השיחות האלה בטח לא בשביל הפורום :)

גם לי יש חלומות על אוהד

גם לי יש חלום אחד מוזר שחלמתי עליו ואני עדיין לא מבינה את פירושו. וזה באמת לא לפורום.חיחי.

booksmeller1

New member
הממ, בניגוד אלייך, כפי שזה נראה, לי

לא היה חלום מלוכלך :p טוב, כדאי באמת שנרד מהנושא פה :)

לא חלמתי חלום מלוכלך../images/Emo4.gif

אני לא מתכוונת לספר מה חלמתי, זה לא היה מהסוג שאת חושבת...... גם אוהד קורא פה..
הוא לא צריך לדעת את החלומות שלי. יש לי מסנג'ר תפני אליי במסר.. אם בא לך...

ranch22

New member
אמ..

לגבי המצעדים-גם אני הצבעתי בשם הרבה אנשים וזה לא עזר וגם בגלגלצ אבל לך תדע אנשים ככשל שיש לאדם יותר מעריצים אז מצביעים לו יותר,אולי אפשר לארגן איזו ברית עם מישהו שיש לו הרבה מעריצים שיצביעו גם לאוהד? לגבי המפגש-גם אני כבר חשבתי על זה אבל לא נראה לי שלאוהד יש זמן עכשיו...אולי בלי אוהד.....

למעלה