מצעדי הגאווה ומין שלישי

pirate

New member
מצעדי הגאווה ומין שלישי

לדעתי מצעדי הגאווה רק מייצרות נזק לציבור ההומואי בארץ כי כשאני שומע על מצעד גאווה אני מקבל מזה את הרושם שההומואים\לסביות קוראות לאחרים להיות כמוהם לדעתי מי שרוצה לקיים יחסי מין עם מישהו\מישהו שיעשה את זה בבית ולא צריך לעשות מזה מצעד אז תתנהגו כשווים ואז תהיו שווים אגב נקודה נוספת שרציתי להעלות לדיון זה על כתבה שראיתי היום בערוץ 1 ע ל מין שלישי ! אז מה דעתכם האם בעתיד המיניות תבוטל ??? ילדים יווצרו במעבדות במקום בדרך המסורתית האם המדע הבדיוני הזה יהפוך למציאות ?????????

MARMELAD

New member
תשובות בקצרה כי אני הולך לישון

א. מצעד הגאווה לא קורא לאף אחד להצטרף, להיפך, אלו הסטרייטים שבאים כל שנה יותר ויותר וטוב שכך ב. עד שתתבטל המיניות יש עוד זמן. ובקצב שאנחנו הולכים אליו נספיק להרוס את כל כדור הארץ והיכחד עד שזה יקרה...

DJNYC

New member
אתם משוגעים?

לבטל את המין? זה הדבר הכי טוב שיש לנו

אופק L

New member
איך הומו יכול לקרוא למישהו אחר

להיות כמוהו? הרי מדובר במיניות של בן אדם ולא בצבע שיער או בג´ינס ליוויס. אם אתה הומו, אתה אוהב גברים - אם אתה סטרייט אתה אוהב נשים. ממתי מישהו יכול להגיד לך מה להיות? זה הרי נמצא בתוכך. הומואים ולסביות מתנהגים בהחלט כשווים - יש את מצעד האהבה, יש את התימניאדה, יש את חגיגות המימונה, יש את המיצהל, יש את הוויגסטוק ויש גם את מצעד הגאווה. האם התימנים קוראים לאחרים להיות כמוהם? (האם אשכנזי יכול להיות תימני?) מי שרוצה מוזמן לבטל לעצמו את המיניות (זה נשמע כמו לבטל את המנוי בקאנטרי או את המנוי על ידיעות אחרונות) - אני את שלי שומר

MARMELAD

New member
חחחחח..... ../images/Emo6.gif ענק........

סליחה... אני צריך להחליף את המיניות שלי, נראה לי שהוא מקולקלת... מה למה? כבר חצי שנה היא לא פועלת !

למעלה