מצעד בעלי החיים 2015

ארמורגם

New member
מצעד בעלי החיים 2015

מוצ"ש 3.10.2015 בשעה 20:00 (חוה"מ סוכות)
המצעד יתחיל בגן מאיר, משם נצעד לאורך רחוב קינג ג'ורג' עד לכיכר מסריק ומשם נפנה לכיכר רבין שם יהיה האירוע המרכזי.

מצעד בעלי החיים הגדול מתקיים זו השנה השלישית, כאיחוד כוחות מסורתי של כל הפעילים למען בעלי החיים בישראל.

לדף האירוע בפייסבוק (פתוח לכולם)

דרורפפ

New member
אני מקווה שהשאלה שלי לא נפיצה

שלום, אני מקווה שהשאלה שלי לא נפיצה מדי, הסיבה המקורית שהצטרפתי לפורום היתה כדי לשאול אותה.

על פי מה שאני מבין מדף הפייסבוק מדובר (גם?) בתמיכה בטבעונות. אין כאן סתירה עם עולם החתולים? המזונות שאנו מאכילים אותם, אינם תורמים למעגל 'הבשר'?

בפעם הראשונה שקניתי לחתולי רחוב מזון, והתעניינתי בסוגים השונים לבחירה: ארנבות, פניניות, וכו'... עצרתי לרגע ושאלתי את עצמי: כמה בעלי חיים אחרים החתולים החביבים הללו יאכלו במהלך חייהם?

כשמדובר בחתולים כחיית מחמד אז אני מבין את החיבור הרגשי, אך כשמדובר בחתולי רחוב 'זרים'? ... האם גם לאחרים היו/יש תהיות שכאלו?

ארמורגם

New member
השאלה לגיטימית

אם מדובר במזון לחתולי רחוב, הוא כמעט כולו טבעוני גם ככה. המרכיבים העיקריים הם דגנים (אורז, תירס, חיטה) וחומרי טעם וריח. המרכיב הבשרי ("קמח עוף") הוא למעשה תוצרי הלוואי (השאריות) של תעשיית הבשר האנושית. במילים אחרות, לא הרגו אף חיה בשביל לייצר את המזון הזה. הרגו אותה בשביל בני האדם. היו הורגים אותה גם אם לא היו מייצרים את המזון הזה, ונפטרים מהשאריות בצורה אחרת.
&nbsp
לגבי מזונות באיכות גבוהה, שם הסיפור כנראה אחר.

דרורפפ

New member
האם ידוע לך אם זה תקף גם בשימורים?

תודה על ההבהרה- האם ידוע לך אם המזונות הרטובים/שימורים הזולים, גם כן פועלים במתכונת דומה?

למעלה