מצעד הגאווה באוטווה

אבא גאה

New member
מצעד הגאווה באוטווה ../images/Emo34.gif

היום היינו במצעד הגאווה והילד קיבל כ"כ הרבה תשומת לב... אנחנו ישבנו על המדרכה בעוד הנסיך מנופף לכל הצועדותים... והצועדותים כ"כ התרגשו שנתנו לו: שתי שרשראות, ארטיק, משרוקיות, פרחים, מחזיקי מפתחות,...בקיצור כל מה שהיה אפשרי הוא קיבל כנראה שמתרגלים נורא מהר...כי עברו איזה חמש דקות שקטות והא אמר לי בכעס :"אף אחד לא נותן לי מתנה?"

אבא גאה

New member
זוג אבהים עם זוג ילדים ../images/Emo42.gif

ממש ככה לקראת סוף המצעד בעוד בעלי מציין באזניי שאין כמעט ילדים, ראינו זוג אבהים עם שני ילדים מיד ניגשתי ואמרתי :שלום, אתם זוג?, אלא הילדים שלכם?, אתם מהסביבה? ומיד אחרי שכל התשובות היו נכונות הצעתי להם חברות קצת שוחחנו על המקום והסתבר שהם אימצו שני אחים אחד בן 6 ואחד בן שלוש וחצי וכל זה היה לפני שלושה שבועות!!!! מדהים, לא? אז החלפנו טלפונים ואני ממש מתרגש להכיר אותם.

אבא גאה

New member
אגודת הטרנסג'נדר ../images/Emo68.gif

היה ביתן של אגודת הטראנסג'נר והטראנסקסואלים ניגשתי ושאלתי אם יש להם חומר כתוב על גילאים צעירים. שאלו אותי למה? אמרתי שהבן שלי אוהב נורא שמלות ורק רציתי לקרוא קצת בעיניין "תן לו להתקדם בקצב שלו ולעבור את התהליך בעצמו, אל תאיץ בו" המליצ/ה לי הגיברת.....
חייכתי ואמרתי להם "בסדר" אני לא כ"כ מתקדם......(חשבתי לעצמי)

אבא גאה

New member
היו שם אנשים בלי בגדים ../images/Emo12.gif

כך אומר לי הפרעוש לפני שהוא נרדם "נכון" עניתי. "לחלק היו בגדים ולחלק לא היו בגדים" אומר הפרעוש. "נכון" אישרתי. "היו שם אנשים שרקדו" "היו שם גם נשים בלי בגדים, ראית?" אני מוודא.... "כן, היתה שם אשה עם הציצים בחוץ" "נכון" הנהנתי. "זה הפחיד אותי" הוא אומר.... "הפחיד אותך? למה? מה מפחיד בציצים?" "די לדבר איתי אבא, אתה מפריע לי לישון..."

אפה ילדך ראה

את זה ? וחוץ מזה אם בתור ילד היתי רואה כוניפה רוקדת עם ציצי בחוץ היתי רועד מפחד

שמנתולה

New member
ברוך הבא אביר

אנא קרא שוב את הודעתו של אבא גאה, כתוב שם היכן נצפו הציצים, הוא לא ציין פרטים על בעלת הציצים כך שכוניפה זאת המצאה שלך. ונניח שהיא כוניפה, איך זה שהיא רוקדת עם הציצים בחוץ היה מפחיד אותך כילד?!

אבא גאה

New member
כוניפה ../images/Emo68.gif

הכוניפה הזו שאתה מדבר עליה היתה הבחורה הכי יפה שראיתי בחיי היה לה שיער קצוץ שחור, עיניים בהירות (ירוק אם איני טועה) ושדיים מלאים ויפים. חיוך של מלאך וגוף של דוגמנית ציור. אני חושב שהוא נבהל מהפירסינג הגדול שהיה לה על כל דד.

גיא GUY

New member
מ פ ח י ד ! ! ! ! !

אני הייתי מפחד מאוד מאבא כמוך שלוקח ילד לכאלה מקומות...... ואתה עוד גאה ?!?!..... אם אני לא טועה זה אפילו עבירה פלילית, להראות לקטין כאלה דברים.......

גיא GUY

New member
מ פ ח י ד ! ! ! ! !

אני הייתי מפחד מאוד מאבא כמוך שלוקח ילד לכאלה מקומות...... ואתה עוד גאה ?!?!..... אם אני לא טועה זה אפילו עבירה פלילית, להראות לקטין כאלה דברים.......

מזלטוב על החברים החדשים

לכם וגם לאושר כמובן! אוף, כמה שאנחנו רוצות כבר לראות מצעד בתפוצות! (ואני נורא סקרנית לגבי הציצים שהפחידו את הילד)

אבא גאה

New member
גם אני סקרן

אבל הפרעתי לו לישון..... היו שם כמה ציצים חשופים ואני לא יודע על אילו ציצים הוא מדבר בדיוק אני גם לא בטוח אם הציצים עצמם הפחידו אותו או שהאשה שהציצים בבעלותה גם חייכה אליו או יצרה איתו קשר עין וזה איים עליו קצת... היו שם גם ציצים עם עגילים ג-ד-ו-ל-י-ם בפטמות שהפחידו אותי אז אולי גם אותו.

אותי רק המחשבה על זה מפחידה

פירסינג כשלעצמו מפחיד אותי אבל עגילים גדולים? בפטמות? תכסה אותי בשמיכה יחד עם הצוציק.

rainbow15

New member
אוייי נשמע נחמד :)

הייתי רוצה לראות מצעד כזה..... איזה חמוד הילד!
מה השם שלו בכלל?

אבא גאה

New member
מה זתומרת "הייתי רוצה"?

למה שלא תלך בשנה הבאה לראות את המצעד בת"א? זה בדיוק כזה... ולילד המ.... מוכר לעם בשם "אושר".

rainbow15

New member
תגובה תגובתית

סיבות למה לא ללכת למצעד שנה הבאה (או בכלל בכל השנים הבאות)...המממ.... דבר ראשון - אני גר רחוק משם. דבר שני - מה אני יגיד להורים?? שסתם בא לי ללכת לת"א כי משעמם לי... אני לא רוצה שיחשדו או משהו כזה (זה הדבר האחרון שחסר לי...). אני חושב שאתה קולט למה אני מתכוון :) ודרך אגב - שם יפה....

אבא גאה

New member
בוודאי שאני קולט את כוונתך

אני גם זוכר את הפחד שלי שמא מישהו יחשוב ויקשר בין המושג הזה "הומו" לביני. אתה תתקדם בקצב שלך שמתאים לך ולמשפחתך ועד אז - אנחנו כאן.

אילתושי

New member
אני הלכתי למצעד בירושלים

בתור סטרייטית, ואף אחד שאמרתי לו שהלכתי לא חשב שאולי אני לסבית... גם לא אמא.

אבא גאה

New member
כן, אבל ככה זה כשמנסים להסתיר

משהו נדמה כי כל העולם יודע את האמת - כי קשה לשקר. אני זוכר שכשיצאתי בפעם הראשונה בחיי לפאב של הומואים עליו קראתי בעיתון (הפאב היה ממוקם ברחוב ריינס בת"א) כשעליתי לאוטובוס שאלתי את הנהג אם הוא עוצר ברחוב ריינס ומיד הסמקתי והרגשתי כאילו כל האוטובוס עכשיו יודע שהנה ההומו הזה הולך לפאב הזה של ההומואים... זה בעיקר אצלנו בראש, אבל אי אפשר להתעלם מזה. הוא ילך בזמן המתאים לו ביותר, נכון קשת?

למעלה