מצעד (הגאווה) הבריטי midweeks

KM-AIR

New member
מצעד (הגאווה) הבריטי midweeks ../images/Emo34.gif

ראשית, אני פונה בפניה נרגשת לצפניה, ולכל הגולשים שהיו כאן לפני "מלחמת סלין דיון" וההדרדרות של הפורום מאז: תעשו משהו!!! (או יותר נכון אל תעשו! אל תגיבו להודעות ילדותיות!!... שתשוב ותהיה סיבה לחזור לפורום הזה...)--------ועכשיו להודעה עצמה: המצעד הבריטי השבוע הוא גאה מתמיד, כי 3 מתוך 10 הגדולים הם גייז מוצהרים, עוד 3 - יש עליהם שמועות. תוסיפו לזה להקת בנים אחת ודיווה של הלאטינו וקבלו: 1. גארת´ גייטס 1/2
(328,532 עותקים שזה יפה- אבל לא כמו וויל יאנג) 2. ג´ורג´ מייקל
17,222 3. וויל יאנג
4. מרלין מנסון 1/2
tainted love 5. שאגי ואלי ג´י... 6. בלו fly by 1/2
7. דארן הייס
8.שאקירה 9.פט שופ בויס
home & dry 10. ניקלבאק......

שיחזרו לארון.

סבור אני שיש אומנים שלא רק היה מוטב שלא יצאו לעולם מהארון, אלא שאם ניתן לכלוא אותם ולזרוק אותם חזרה לארון ככה ייטב לכולנו. ג´ורג´ "השירותים" מייקל הוא אחד מהם, והשיר המזובל שלו והוא מוזמנים להעלם מהזירה הציבורית ויפה שעה אחת קודם. מרילין מנסון הוא הומו כמו שאני שוודי - יצור מגעיל ודוחה שהרס שיר בסדר גמור. להשמיד. ניקלבאק... דעתי ידועה. בלו - נו טוב, התרגלתי אליהם. פט שופ בויז???? בוקר טוב לונדון, הם נזכרו פתאום שהם קיימים?

GEL

New member
החדש של גורג מייקל מ-ז-ע-ז-ע

גם החדש של הפט שופ בויז פשוט רע אבל השיר הקודם שהם הוציאו -או יותר נכון חידשו היה פשוט טוב!!!והי אפילו מקום 1 במצעד המועדונים באמריקה!!חפשו באינטרנט את BRAK FOR LOVE במיקס של Friburn & Urik מיקס הטרייבל

KM-AIR

New member
זה פשוט שיר מאד קשה

החדש של ג´ורג´ מייקל, אבל הוא לא ממש מ-ז-ע-ז-ע כמו שאתם טוענים, לפחות לדעתי. הוא שונה וקשה להתרגל אליו.

מישהו21

New member
חופשי על מייקל

דווקא אהבתי אותו. הוא הולך בכיוונים קצת שונים ממה שהיו באלבום הקודם, וזה לדעתי ראוי להערכה - הוא לא חוזר על עצמו. מה שכן, יש שם קטע שמזכיר קצת את try again של אלייה המנוחה. העתקה? לא. אבל בטח השפעה. ואם כבר השפעות אז בשיר הזה גם העוצמה שבשירים של בריטני (לא אמרתי שהם בהכרח טובים). חופשי על מייקל על ההשתלבות

למעלה