מצעד הגאווה

מצעד הגאווה ../images/Emo151.gif

שלום עכשיו חזרנו ממצעד הגאווה שנערך בוונקובר. אתם בטח תוהים מה קורה פה, ממסיבה למסיבה, אבל לא. הפסטיבל זיקוקים, היות והוא מתפרס לאורך 4 ערבים, ה-2 חל בסוף שבוע. זהו סופשבוע ארוך (כולל שני) וביום א' שלו נערך מצעד הגאווה. מה אומר לכם, אין זו משאלתה של כל אם שבנה או בתה יקחו במצעד כזה חלק, אבל אם כבר, אז עדיף ככה מאשר בסתר. היה נחמד, החל במצעד אופנוענים חביב ואחר"כ בתהלוכה שהיו בה נציגויות מכל תחום, כולל משטרה והספריה הלאומית. הכל נערך בסדר מופתי. פשוט להתגאות
דברים שהיו באמת יפים: אחת מתחנות הרדיו, נסעה עם רכב (4X4) וחילקה בקבוקי מים מינרליים שהיו במקום ביום שמש. אחרים, הלכו וחילקו לכל ילד שעמד בקהל סוכריות על מקל. חילקו פריזביים, ושרשרות צבעוניות והיה ממש חביב. חלק מהמציגים חשפו את ישבנם ואחרות את הפלג גוף העליון. בס"ה נהננו משעתיים של תהלוכה ססגונית ומוזרה.
הרבה אהבה יש בין בני האדם בעיר הזאת. אהבת אדם. אהבה לכבוד הזולת. אהבת הבריות. יום טוב לכולם

חילקו שם מים מינראליים ? וזהו ?

אילו הייתי מהמארגנים הייתי מחלק גם דוגמיות של שפורפרות וזאלין. אחלא פרומוושן ליצרן לדעתי ואלחא פלח שוק.

הובנתי שלא כהלכה ../images/Emo39.gif

שלום בקבוקי המים חולקו ע"י אחת מתחנות הרדיו (FM) ולא ע"י יצרן. ללא קשר, כל נושא השיווק והקידום מכירות בצפון אמריקה מאוד מקובל וכל פעילות מזוהה עם משהו מסחרי. הזיקוקים בחסות בנק HSDC, וכו'. בנוגע לנושא המצעד - כתבתי שלא עלינו, אבל עדיף גלוי מאשר בארון. ואם להיות כן, אם הישראלים מקבלים את עצמם, אז מה זה קצת GAYS?

סיפור מקובל בצפון אמריקה ../images/Emo180.gif

שלום איך מזהים בצפון אמריקה אנטישמי (הרי כולם So Politically correct)? אם בשיחה (כמו זו שלנו) האיש אומר: החבר הכי טוב שלי יהודי. אני שמח שלך רק אין "לא דבר ולא חצי דבר כנגדם" כי ביום שזה יתגבר, לאן הם יעלו?

למעלה