מצעד הדמויות המיותרות של הסדרה

mobyboy

New member
מצעד הדמויות המיותרות של הסדרה

במקום חמישי: דיאן - שכל חייה מרוכזת באיך ויקטור ייתן לה תשומת לב במקום הרביעי: אסתר העוזרת שלא עוזבת את בגדי העוזרת המגוחכים במקום שלישי: ג'ינה , בתפקיד המארחת התמידית שמהווה לא יותר מאמצעי קישור במקום השני: מריסה - העוזרת האישית לאישה הכי משועממת שלא צריכה אותה בכלל, חוץ מלצרוח עליה ולספר לה על ההתקדמות עם ויקטור במקום הראשון: אין ספק שהמקום הזה לא ייגזל ממנה - הדודה הדואגת ו"האהובה" - מיימי. חוץ ממיליון דולאר שיש לה והיא חזרה לשרת אנשים לבנים, היא רק נטפלת לאחינותיה עם שאלות מיותרות ולי נותר לשאול מה היא לעזאזל תורמת לסדרה ???????????????

Dawn12

New member
המיותרות שלי

ברוק - ואין צורך להסביר למה. אוליביה - לא רק שהיא לא תורמת לסדרה - היא אפילו גורמת לה נזק (ראו ערך "דרוסילה וינטרס", "ניל וינטרס" ו"מלקולם וינטרס"). בקשר לרשימה שכתבת - לא מסכים עם אף אחת חוץ ממריסה אולי, שבאמת מבזבזת זמן מסך יקר. על מי נלכלך אם יעיפו את דיאן? מי תכין אוכל לאבוטים אם ייפטרו ממיימי? והכי חשוב - מי יכניס קצת רוח שטותית לאחוזה המרופטת של קת'רין וג'יל אם אסתר לא תהיה שם? כל הדמויות האלה (חוץ מדיאן - אבל גם אותה צריך בסביבה) הן דמויות קאלט שאי אפשר להיפטר מהן. כל הרעיון הוא שהן לא יהיה מרכזיות ויוסיפו צבע לג'נואה. מה היית אומר אם פתאום היו נפטרים מג'ינה וכולם היו פשוט נכנסים ומתיישבים לאכול בלי שום צ'יט-צ'ט עם הגמדה החביבה? אני מתנגד בתוקף להיפטר מהרגלים ישנים, אפילו אם הם הרגלים מגונים.

ים כחול

New member
אני בהלם ממך שחר ../images/Emo12.gif ../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

איך איך איך שכחתת את תומאס שלנו ????
המרדים המיותר ביותר עליי אדמות
כניראה מרוב שהוא מיותר שכחת אותו חחחחחחחחח (הוא מספר אחד במיותרים בעיניי) מייד אחריו ללא עוררין אכן זהו ברוק
וכמובן מעתיקה ממך שוב ------ אוליביה הנוטפת (מהשיער) ואני מתאפקת בכל הכוח לא לכתוב ניל כי אז לויקטטור לא יהיה פודל
.... וכדי לשמוע את מחשבותיו "העילאיות" צריך את ניל. ג"יטי מיותר עד גועל !! (אצבע לגרון) יחד איתו וורטון
וקארטר ... פיליפ הבן של נינה , הוא גם נראה כאילו הוא עושה טובה למפיקים שהוא משחק שם בכלל .
בטח איזכר בעוד כמה רק שאלו שרשמתי הם מצבי חירום מבחינתי.

ים כחול

New member
איך אפשר בלי אסתרקה ../images/Emo23.gif

"נערת הפורנו" שלך שחר
עד היום אני צוחקת מהיציאה שלך על בגדי הפורנו\משרתת המגוחכים שלה
היא דווקא מכניסה טעם לסדרה

רונית1

New member
ואני בעד להעיף ומהר את דיאן ואת

תומאס המשעמם. את ברוק ואוליביה אני דווקא אוהבת. מריסה באמת מיותרת אבל ממילא היא לא זוכה יותר מדי לזמן מסך.

JewishHamster

New member
מסכימה לגבי מיימי, דיאן ומריסה

ולגבי הטענה של רונית, שמריסה ממילא לא זוכה יותר מדי לזמן מסך, נראה לי שבהפקה החליטו לעבוד על הנקודה הזאת, ומדי פעם משלבים אותה בהקשרים אחרים ועצמאיים ללא קשר לדיאן. כך היא גונבת עוד זמן מסך. למשל, סיפור הידידות התמוה שלה עם לין, המזכירה של פול (שאגב, ספק רב אם היא בעצמה באמת נחוצה שם בסדרה... כלומר, מילא דמות פתאטית כמו ניל שמלקק ל"בוס הגדול", אבל למה להכניס בכוח גם דמות שתלקק גם ל... אוקיי... לפול????? הלווווו? פול? האיש-היבש-והמשעממם-שחי-עם-אשתו-היבשה-והמשעממת-בבית-המשעמם-שלהם-והם-עושים-נסיונות-משעממים-להביא-לעולם-ילד-שיהיה-משעמם-כמוהם? Come on, you people...). באמת אין לי מושג מה הייתה המטרה של התסריטאים כשהם החליטו לרקום את הידידות המוזרה הזאת בין מריסה ללין, וזאת במיוחד לאור העובדה שמקום המפגש העיקרי ביניהן הוא... המסעדה של ג'ינה! (שלמרבה הפלא, חלקכם כתבתם שאף היא בעצמה דמות מיותרת...) נשגב מבינתי... אגב, שאלת ספויילר: האם מריסה תהיה בעתיד דמות יותר בולטת, כזו שמעורבת בסיפורים אמיתיים משל עצמה (פרשיית אהבים לוהטת עם לין נראית לי אופציה לא רעה בכלל בשביל שתי הבתולות הזקנות האלה
…) בנוסף, אם הייתם שואלים אותי את השאלה הזו לפני כמה חודשים, קרוב לוודאי שהייתי אומרת שגם טרישה המופרעת והמתבכיינת היא דמות מיותרת. אבל לאחרונה, דווקא בגלל שלא רואים אותה הרבה, התחלתי להתגעגע לתסבוכים שלה (ואפילו לאימה שהיא מטילה עליי באופן אישי...). בהקשר זה, עוד שאלת ספויילר: מתי נראה אותה שוב בסדרה? כמה זמן עוד יחזיקו מעמד הנישואים הפתאטיים שלה לריאן? והאם ומתי גם מייגן תחזור לסדרה?

Dawn12

New member
תשובות ../images/Emo58.gif

מריסה, שמגולמת אגב ע"י שחקנית בשם מריסה (מקוריים שם), תישאר איתנו עוד הרבה הרבה זמן. משהו באזור השלוש שנים אם את מחפשת מספרים. לא יהיו לה עלילות מרכזיות והיא עדיין תישאר דמות שולית אבל בשלב מסויים היא תתנתק מדיאן ותתחיל לעבוד במשרד של פול. לא יודע מה בדיוק יהיה התפקיד שלה (לא שעכשיו אני יודע) אבל כנראה הכל תירוצים כדי לבלות עוד זמן עם לין לצד מכונת הצילום.
טרישה תחזור אלינו בעוד שלושה שבועות בערך, בדיוק כשויקי תחליט לעבור לגור עם ריאן. הנישואים של טריש וריאן יחזיקו מעמד עוד כמה חודשים טובים עד שהיא תבין שהעסק גמור. בשלב הזה היא כבר לגמרי תרד מהפסים אבל על מסמכי הגירושין היא תחתום.
ומייגן? הסיפור שלה נגמר מזמן. היא כבר לא תשוב אלינו לעולם.

למעלה