מצעד החיים

ליאת123456

New member
מצעד החיים

כמה שאלות מישהו פה עבר את מצעד החיים? אם כן, מה ההתרשמות? איפה ניתן למצוא מידע על מצעד החיים (לא באתר של יד-ושם)? למישהו יש תמונות ממצעדי החיים של שנים עברו? והאם מישהו יודע איך קוראים לקטע הזה: קטן, אך מלא ורדים הגן, הולך לו בשביל ילד קטן ילד חמוד, יפה כניצן, כשיפרח הניצן, לא יחיה כי ימות אותו ילד קטן. תודה רבה..!!

mayagur2

New member
לקטע קוראים גינה

מאת פרנטה בה תירגמה אותו לאה גולדברג ומצטערת אבל אין לי מושג לגבי השאלות האחרות...

homos3

New member
הייתי במצעד החיים בשנת 2004

המצעד היה אחד הדברים המרגשים ביותר בפולין, אני הייתי שייך לאחת מהמשלחות הצבאיות שהיו שם באותו הזמן. לצעוד עם מדים ועוד בראש המצעד זה דבר ממש מרגש, במיוחד היה נחמד שעברנו על פני רוב המשלחות לפני המצעד כולם עמדו ומחאו לנו כפיים בשל המדים שאותם לבשנו, ולא היו אלו משלחות רק מהארץ. אממ פרטים על מצעד החיים יש באתר המרכזי שלהם http://www.motl.org/ תמונות מהמצעד כמעט ואין לי כי צעדתי בו אם דגל ע-נ-ק של ישראל אבל בכל זאת יש כמה.. (תפני במסרים אם בא לך..)

homos3

New member
כע שמעתי של השכונה שעשו לכם...

כחול של קבע שולט ברמות.. אבל אני לא ילבש מדים כאלה... רועי, שוחר במיל' חוגר בסדיר. :)

18 G

New member
אני גם הייתי

כחלק ממשלחת מגן דוד אדום לפולין בשנה שעברה! היה מרגש לצעוד עם מדים במצעד ועם דגלי ישראל. והיו קטעים שאנשים מכל העולם פשוט נעמדו בצד ומחאו לנו כפיים... היום בדיוק עברה שנה מאז שנסענו...והיום יוצאת המשלחת החדשה למסע.

למעלה