מצעד החנויות שלכם

Tali1912

New member
מצעד החנויות שלכם

ספרו/שתפו על 5-10 חנויות רגילות או וירטואליות מומלצות שאתם אוהבים לקנות שם, מה מביא אותם לשוב ולקנות שם? <שם החנות, כדי שגם אנחנו נרוץ לשם
מה מוכרים שם? נעליים,ביגוד, מזון, משתלה,מחלבה,מחשבים ספרים וכו'> אתם שם בגלל: השירות לקוחות , כרטיס מועדון, המחירים, המבצעים,הסחורה, האיכות,נוחות,מחירי סוף עונה, יש חניה בלי סוף, רק מותגים יש בחנות,זאת חנות מפעל,מתחם שיש בו עוד חנויות, חנות שכונתית,חנות מחוץ לעיר ששווה לכם לטרוח, הכל בזיל הזול.3 חולצות ב 30 ש"ח. המצעד שלי:

תודה על ההשקעה ../images/Emo140.gif

אצלי אני לא חושבת שיש רשימה כזו אני אוהבת מאוד לגוון ואין לי מקומות קבועים שאני קונה בהם נקניות הכי טובות שלי הן כדרך אגב ובמקומות שלא הייתי בהם קודם

Fairywitch

New member
בגרנד קניון בחיפה יש חנויות שאני תמיד פוקדת:

כולן חנויות רשת, אז זה שימושי לעוד מקומות בארץ:
פאנקי פיש- מתנות מכל הסוגים: תיקים, תכשיטים, כובעים, פיג'מות, ספלים, הכל! אני שם בגלל עיצוב המוצרים שקולע בד"כ בול לטעם שלי. ואני שם בגלל שכשיש מבצעים (וכדאי מאוד לחכות למבצעים!!)- יש מוצרים שיורדים פתאום במחיר ב-50% ויותר. שרשראות של 70 ש' יכולים לעלות פתאום 10, בסוף חורף שעבר קניתי 3 צעיפים מדהימים באיזה 40 ש', ובקיצור- שווה, שווה. יש לי כ"כ הרבה מוצרים משם- שחברות החליטו שאני צריכה גמילה
TOP 10 - אותו רעיון- מתנות, אבל בעיקר תכשיטים, אביזרי שיער, ותיקים. כנ"ל לגבי מבצעים.
H&O - בעיקר בגדים, אבל גם מעט קוסמטיקה ומוצרים לבית. אני פשוט מכורה. ואותו כנ"ל לגבי מבצעים! שווה גם לעשות כרטיס מועדון- לשם שינוי זה משתלם. כשיש מבצעים- יש לחברי מודעון כפל הנחות
וזהו- בטוח יש לי עוד, אבל אלה ה-MUST בשליפה ראשונה.

Tali1912

New member
מצעד החנויות שלי

פאנקי פיש בכל המקומות שהם פזורים בחיפה, הכי אהובה עלי החנות באוניברסיטה <קליפסים לשיער,קוקיות וכל האבוג'רס לשיער ושטויות לסלולרי>
החנות בגרנד קניון זה זה ! כל מיני כלים מעניינים לבית לסלולרי, חנות כמו פופ נוי כזה.
בקסטרא בובימה צעצועי עץ יש שם משחקי מחשבה וכל מיני דברים מעניינים החנות שולי ארט, דואנדה - חפצים מיוחדים ובייבי טבע.
ארנקי אולגה בהדר, תיקים, מבחר מגוון מאוד, יחס מצויין, נותנים הנחות.
החנויות של סווידאן ביחוד זאת ליד הכרמלית.
רשת הבתי קפה של גרג, המועדפים עליי באונברסיטה,במרכז הכרמל, בקניון חיפה.
באינטרנט ארטלוק, כל מיני חפצים ודברים מעניינים לבית ולמשרד.
שוקולדה, במרכז הכרמל.
איי די די זיין במתחם נשר
החנויות במדרחוב זכרון יעקב מאוד מעניינות שם.
bigbox רשת חנויות חשמל, כי יש בה הכל מכל מנגן mp3 ועד טלויזיה פלזמה מצלמה ועוד.

Tali1912

New member
למה וירטואלי....... כי

יש גולשים שאת הקניות שלהם עושים דרך אתרים, כמו מכירות פומביות, מכירות קבוצתיות, קניות מזון דרך רשתות האוכל שופרסל ישיר או מגה, יש אתרים שהחנויות שלהם נמצאות מחוץ לעיר מגוריהם והם עדיין רוצים במוצר שראו באינטרנט בלי לבזבז טיפת דלק. לא כולם אוהבים את הקניות הוירטואליות, לכן כתבתי גם את האופציה של קניה דרך הרשת.

בעצם חשבתי על קניית מזון אורגני ברשת

כי בחנויות ליד הבית אין. ויש הרבה חברות המספקות שירות כזה.

foggy night

New member
המצעד שלי

רשתות קוסמטיקה מכל הסוגים: סופר פארם, ניו פארם, אפריל, משביר וכו' - אני חולת קוסמטיקה....
חנויות סבונים מכל הסוגים: סבון של פעם, ללין, לואר, סופ אנד מור - ברובם גם יש לי כרטיסי חבר.
אוהבת לטייל ברחובות ראשיים, למשל רחוב הרצל בשכונת הדר בחיפה, ועוד רחובות רבים, מהסוג שיש חנויות לכל האורך. תמיד אני מוצאת שם חנויות מעניינות שהן לא מוכרות ולא רשת ויש שם דברים חמודים במחירים לכל כיס. אני גם נהנית מהטיול עצמו ולא רק מהקניות. משהו כיפי עם תחושה של "פעם" כזו.
אני אוהבת לטייל ברשתות זולות כמו לוקה (קוסמטיקה), מקס סטוק (בסגנון הכל בדולר או הכל בשני שקל), ושאר החנויות המקומיות של הכל בדולר או הכל בשני שקל...

למעלה