מצעד היהודים - גירסא שונה וחדשה

Niran2

New member
מצעד היהודים - גירסא שונה וחדשה

טוב הבנתי שיצאתי די מפגר, לקחתי את הרעיון מפורום כנסיית השכל אבל זה לא היה הרעיון כנראה שהתכוונו שם, ולכן גם הביקוש פה לא היה משהו.. בכל מקרה, הבנתי כרגע איך זה הולך, ואני מקווה גם שזה יזרום יותר: (הרעיון נלקח מStreet Spirit 0) טוב זה הולך ככה, בתור התחלה אני אתן 10 שירים של היהודים, על שלל הגירסאות (אם לא רשום בסוגריים כלום, זה אומר הגירסא של הדיסק, אם זה גירסא שונה אז יהיה כתוב) שלהם, אתם מדרגים את ה5 שירים האהובים עליכם משם. והלאה מהשבוע הראשון ינתנו 2 שירים מהפינה לשיפוטכם, אתם יכולים לדרג את השירים האלה בתור ה5 שירים שתבחרו או שאתם יכולים להתעלם מהם (וכמובן או לבחור רק אחד מהם), במידה ואחד מהשירים או שני השירים מהפינה יכנסו למצעד, אחד או 2 שירים מהמצעד יצאו ממנו, שכן רק 10 שירים יש בו. מקווה שהבנתם, הערות, הארות, קללות, מכות, חופשי עליי
השירים לדירוג התחלתי:
תשחק אותה
הבלוז
עידן האלוהים
They Want To Kill Me
ליפול
You've Got To Believe Me
קח אותי (Live)
אלה (Live)
תעזור לי (Unplugged)
עכשיו את (Unplugged) ניתן להצביע עד יום ראשון ב12 בלילה, וניתן לשנות אותו בכל זמן אפשרי לפני סיום ההצבעה.

Tom 7

New member
נחמד.. ../images/Emo13.gif

קח אותי לייב עידן האלוהים תעזור לי אקוסטי they want to kill me עכשיו את אקוסטי

izzys

New member
../images/Emo79.gif

They Want To Kill Me ליפול You've Got To Believe Me קח אותי (Live) עכשיו את (Unplugged)

nils11

New member
באמת פינה טובה../images/Emo13.gif

תעזור לי (UNPLUGGED) ליפול YOU'VE GOT TO BELIEVE ME THEY WANT TO KILL ME קח אותי (LIVE) שבת שלום חברים!

מתנות

New member
יאללה

ליפול קח אותי live You've Got To Believe Me עכשיו את Unplugged They Want To Kill Me

למעלה