מצעד היהודים

Niran2

New member
מצעד היהודים

סליחה על האיחור, פשוט כל השבוע האחרון חייתי בעבודה, אז הבאתי את המצעד באיחור קטן. שבוע עשירי למצעד.
יצאו מהמצעד
They Want To Kill Me - תשעה שבועות במצעד. מיקום שיא: 1 פעמון מלחמה - חמישה שבועות במצעד. מיקום שיא: 3 מקרא סימנים:
- עלייה
- ירידה
- כניסה חדשה
- לא השתנה המיקום
- שבוע נוסף במקום הראשון
המצעד
1. מחפש תשובה (Unplugged)
של מקום אחד 2. ליפול
של מקום אחד 3. המאה העשרים (Live)
4. יכול להיות (Live)
של מקום אחד 5. לא קל (Live)
של 2 מקומות 6. קח אותי (Live)
7. Father
8. ג'קי (Unplugged)
של 4 מקומות 9. עוד מעט
של 4 מקומות 10. באוויר
של 2 מקומות קיל מי עף מהמצעד אחרי שהיה מהתחלה, וכרגע רק ליפול וקח אותי נשארו מהתחלה.
הפינה לשיפוטכם
עוד ארון אחד
מלחמה שקטה (Unplugged)
להצבעה נא לדרג את 5 השירים האהובים עליכם מהמצעד ומהפינה לשיפוטכם
טענות, תלונות, מענות, צעקות, צרחות, סקילות באבנים ואפילו מחמאות- פנו אליי
שימו
אם תצביעו לפחות מ-5 שירים או תצביעו לשירים שלא נמצאים במצעד או בפינה לשיפוטכם אני לא אוכל להחשיב את ההצבעה שלכם.
ניתן להצביע עד יום שלישי ב12 בלילה וניתן לשנות את ההצבעה.

Niran2

New member
המצעד - סטטיסטיקה

פעם ב10 שבועות תקבלו סטטיסטיקה של המצעד עם כל מה שעבר ב10 שבועות האחרונים.
השירים שיצאו מהמצעד
אלה תשחק אותה פיוטה הבלוז עידן האלוהים They Want To Kill Me פעמון מלחמה You've Got To Believe Me גנבה (Live) סמי (Live) אלה (Live) אם כבר (Unplugged) תעזור לי (Unplugged) יכול להיות (Unplugged) עכשיו את (Unplugged) עוד ארון אחד (Unplugged)
סטטיסטיקות אלבומים
מציאות נפרדת 5 שירים הגיעו למצעד 4 שירים יצאו ממנו שיר אחד נשאר. היהודים 4 שירים הגיעו למצעד 2 שירים יצאו ממנו 2 שירים נשארו. פחד מוות 4 שירים הגיעו למצעד 2 שירים יצאו ממנו 2 שירים נשארו. Live 7 שירים הגיעו למצעד 3 שירים יצאו ממנו 4 שירים נשארו. Unplugged 8 שירים הגיעו למצעד 5 שירים יצאו ממנו 3 שירים נשארו.
השירים שהגיעו אל המקום הראשון
ליפול - 3 שבועות במקום הראשון, מתוכם 2 ברצף. They Want To Kill Me - שבועיים במקום הראשון ברצף. ג'קי (Unplugged) - שבועיים במקום הראשון ברצף. קח אותי (Live) - שבוע אחד במקום הראשון. מספר ההצבעות הגבוה ביותר לשיר: ג'קי (Unplugged) , עם 11 הצבעות בשבוע אחד. הותיקים של המצעד: ליפול קח אותי (Live) שנמצאים במצעד מהשבוע הראשון העלייה הגדולה: ג'קי (Unplugged) שקפץ ישר מהפינה לשיפוטכם הישר למקום הראשון הירידה הגדולה: פיוטה שירד ב7 מקומות. חסר למי שלא מגיב השקעתי בזה מלא זמן
אם יש לכם תגובות או הערות לשיפורים אני אשמח לשמוע :)

nils11

New member
מ-ל-ך../images/Emo70.gif../images/Emo47.gif../images/Emo45.gif../images/Emo51.gif

נממ..

אמרת שהשבוע זה שבוע עשירי... אם כך..: השירים שהגיעו אל המקום הראשון ליפול - 3 שבועות במקום הראשון, מתוכם 2 ברצף. They Want To Kill Me - שבועיים במקום הראשון ברצף. ג'קי (Unplugged) - שבועיים במקום הראשון ברצף. קח אותי (Live) - שבוע אחד במקום הראשון. לפי החישוב שלי 3+2+2+1= 8 איך אתה מסביר את זה? הא? הא? איך?

izzys

New member
כל הכבוד על ההשקעה בחור!../images/Emo47.gif

ליפול מחפש תשובה (אנפלאגד) קח אותי (לייב) עוד מעט מלחמה שקטה (אנפלאגד)

nils11

New member
קוול

ג'קי UNPLUGGED ליפול מחפש תשובה UNPLUGGED לא קל LIVE מלחמה שקטה UNPLUGGED סחה על ההשקעה!!

מתנות

New member
ההעדפות שלי לא הכי משתנות.

ליפול המאה העשרים LIVE מחפש תשובה Unplugged קח אותי LIVE ג'קי Unplugged

תומע79

New member
../images/Emo34.gifפעם ראשונה שאני עונה.

ליפול לא קל לייב מלחמה שקטה אנפלגד יכול להיות לייב פאד'ר.

eliavtu

New member
../images/Emo194.gif

1. עוד מעט 2. באוויר 3. המאה העשרים לייב 4. ג'קי (Unplugged) 5. יכול להיות (Live)

למעלה