מצעד הלהקות!!!!

מצעד הלהקות!!!!../images/Emo13.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אז כמו בכל שבוע מדרגים 5 להקות אהובות
וראיתי שלהרבה היה קשה שזה טוב
אז הלהקות שבחרתם להעיף :: Lostprophets Panic ! At The Disco והלהקות שעדיין במצעד : Muse Queen The Used Green Day Nirvana-אותו ניקוד כמו MCR ו-AM Arctic Monkeys-אותו ניקוד כמו MCR ו-NIRVANA My Chemical Romance-אותו ניקוד כמו AM ו-NIRVANA Avenged sevenfold Taking Back Sunday Incubus להקות \ זמר חחח
לשיפוטכם :: Jack Penate Mystery Jets

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifמה לוסטפרופטס ופאניק? ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

ולהקות כמו קווין ונירוונה זה מטומטם ~,~ אם אני לא טועה, בפעם האחרונה שנועה עשתה סדר פינות לפני שלושה חודשים היא אמרה שמצעד השירים זה של שירים שנמצאים כרגע במצעדי הערוץ ומצעד הלהקות זה להקות שמשודרות בערוץ והוציאו משהו חדש בחצי שנה האחרונה. כןכן. זה לא פייר שלהקות כמו קווין ונירוונה "יתפסו" מקום במקום להקה אחרת שכן פעילה בימים אלה! (לא, לא לוסטפרופטס אבל לפחות פאניק!)

ממ..../images/Emo223.gif

דווקא בזמן האחרון שמים את נירוונה די הרבה ואי אפשר להאשים אותם שהם לא הוציאו משהו חדש בחצי שנה האחרונה :p זה דווקא נראה לי נחמד שיש קצת להקות ישנות פה.. זה גם לא שאת לוסטפרופטס הראו בערוץ בזמן האחרון.. או את טייקינג אבל אני אסתום

SainTonix

New member
אני לא מבין מה קווין ונירוונה קשורים

בואו נכניס את הספייסגילרז גם כי הן התאחדו, אז מה אם לא משדרים אותם בערוץ, כשפאריס הילטון תצטרף אליהן בטח יכניסו כדי לרצות אלפי צופים סוטים D= אני חושב שזה סתם לא קשור ולא מסתדר. 1) Taking Back Sunday 2) Avenged sevenfold TU MCR MUSE

ReaLostprophet

New member
קווין ונירוונה

זה הפאקינג חלוצים של הערוץ בלי נירוונה לא היה לוסטפרופטס למשל ובלי קווין הרבה להקות [לא עולה לי מישהו חוץ ממיקה שנשמע מושפע מקווין] לא היו קיימות או נראות כמו שהן נראות היום אז נכון איכשהו אם אנחנו קטנוניים הרבה להקות לא היו נראות כמו שהן נראות היום אם לא היה ספייס גירלז אבל את הספייס גירלז אף פעם לא שידרו בערוץ ואת קווין ונירוונה כן! וב mtv pioneers או איך שלא קוראים לתוכנית הזאת כן משמיעים את נירוונה וקווין אז shut up and vote !!!!!!!!

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifושאלתי היא..

מה קשורים לוסטפרופטס לנירוונה?! הרי הם בכלל שאפו להצלחה מלהקות מטאל אומשהו ~,~ ומה אכפת לי מה היה פעם בערוץ?? זה מצעד להקות עכשיווי. רוצים ישנות? תעשו 'מצעד אגדות הרוק'.

ReaLostprophet

New member
הם טיפה

נשמעים מושפעים מהגראנג' ואם לא לוסטפרופטס אז אולי אחת מאלה החדשות יש מיליון להקות שהצהירו פעם שהם מושפעות מנירוונה ומשום מה זכרתי שלוסטפרוטס גם, אני אבדוק את זה. חוצמזה גם ג'ונו/last train home/plug in baby/מיליון שירים אחרים של להקות עכשיויות בערוץ שהיו פעם אז אל תגידי שלא אכפת לך מה היה פעם כי כן אכפת לך! וזה שיש שהסולנים של שתי הלהקות האלה מתים לא אומר שהם לא קיימים זה רק אומר שהם לא יתחדשו ויימאס לנו מהם נורא מהר אז מהר מאוד ילכו קווין ונירוונה ויכנסו לוסטפרוטס ופיונרל וקוטסה [סתם רציתי להכניס את זה]

ReaLostprophet

New member
אה ומצעד אגדות הרוק זה רעיון לא רע

אבל עדיין משאירים את נירוונה וקווין עד שיחליטו להעיף אותם ועוד משהו נירוונה וקווין להקות והן קשורות לערוץ אז הן מתאימות נגמר!

l i o r a n g e

New member
להלהלהלהלהלהלהלה ../images/Emo79.gif../images/Emo149.gif

Jack Penate
Queen Green Day Nirvana Arctic Monkeys Muse

למעלה