מצעד הלהקות!!!

מצעד הלהקות!!!../images/Emo70.gif

שלום לכם!! חג שמח ושנה טובה !!
כמו תמיד מדרגים 5 להקות (ד"א אם בא לכם לרשום בתגובות להקות שאתם רוצים שיופיעו במצעד הצעות יתקבלו בברכה
) ועכשיו ללהקות שהחלטתם להעיף : Jack Penate Mystery Jets
והלהקות שבמצעד עדיין :::
Muse Queen Avenged sevenfold My Chemical Romance The Used Nirvana Incubus Taking Back Sunday Arctic Monkeys Green Day והלהקות החדשות לשיפוטכם :::
Paramore Linkin Park וסתם שאלה ... למה אתם מתחפשים ??

../images/Emo148.gif

מכ"ר מיוז פארמור משומשים קווין הו, ותוכלי להכניס את מדינה לייק?

Lyla Bellamy

New member
אין לי עדיין רעיון לתחפושת ../images/Emo10.gif

מיוז קווין נירוונה A7X AM

GD ROCKS

New member
סתם נדוש.. אני למלאך

כי אין שום מקום שמוכר דברים לטינקרבל$#!@$!@ אז אני צריכה להכין הכל בעצמי ואין לי תקציב ): AM A7X THE USED MCR GREEN DAY

ReaLostprophet

New member
אין לי רעיון הכל נראה לי נדוש

אז אנלא מתחפש ולגבי הלהקות מיוז חייב להגיד משהו: עד לא מזמן לא היה לי מקבץ גדול של שירים של מיוז היה לי רק muscle museum ו koc ופתאום לא יודע מה נכנס בי החלטתי לחפש להוריד שירים של מיוז ועל זה בזמן האחרון אני חורש ועל אפטרלייף מה שמוביל אותנו לסוונפולד וקווין וam ויוזד ואולי תוסיפו פו פייטרס או אודיוסלייב או קוטסה זה יהיה נחמד

Rose131

New member
מה קרה שAM במקום כ"כ נמוך?../images/Emo12.gif

TBS דה וזד MCR AM פראמור

M a a y a n K

New member
../images/Emo221.gif

שבוע הבא קלאקסונס? מיוז
ארקטיק מאנקיז קווין אני לא מתחפשת כנראה...אני גם אהיה בשבוע מד"א כל השבוע הבא אז אין לי כל כך אוירה של פורים... ואם כבר חגים, מה אתם עושים בסנט פטריק דיי?

Drowning Lovers

New member
את חוזרת על להקות.../images/Emo122.gif../images/Emo23.gif

פארמור כבר היו... Green Day Paramore My Chemical Romance The Used Avenged sevenfold סורי
;;;;;;; Muse Queen Nirvana

CitizenErased

New member
אני אשים קרניים או משהו

אני מפחידה מספיק את הלקוחות בלי להתחפש. מיוזה קווין ארקטיק

../images/Emo118.gif

פארמור מיי כמיקל רומנס מיוז גרין דיי טייקינג באק סאנדיי ולהוסיף להקה:פול אאוט בוי או פאניק אט דה דיסקו
אממ דרך אגב אני חדשה ואני בטח אכתוב פה לפעמים

למעלה