מצעד המפוטרים של יום שני

Shachar Manor

New member
מצעד המפוטרים של יום שני

או black monday:
מיניסוטה, ושינגטון, דטרויט, טמפה ביי, קליבלנד, כולן פיטרו היום מאמן.
תוסיפו לזה את יוסטון... טירוף.
כשטנסי, אוקלנד ואחת הקבוצות שהפסידה אתמול גם ייתכנו פיטורין.
9/32 לא להאמין.

RoyBehar

New member
בלאק מאנדיי

אם אוקלנד מפטרים את דניס אלן הם מטומטמים. זאת תהיה הוכחה שכלום לא השתנה אפילו שאל דיוויס מת ושלקבוצה הזאת אין עתיד ואף פעם לא יהיה.

אותי בעיקר מעניין מה הולך להיות עם מייק שאנהן וגארי קוביאק. את קוביאק אני לא אתפלא לראות חוזר לתפקיד האופנסיב קואורדיניטור.
במקרה של שאנהן, זה לא על הפרק. מצד שני, אני לא כל כך רואה איפה הוא באמת משתלב באחת הקבוצות האחרות שפיטרו מאמנים היום. אולי בדטרויט, אולי אפילו ביוסטון.

10nircohen

New member
אני חושב שדווקא קליבלנד מטומטמים

אחרי עונה אחת לפטר מאמן? בסה"כ היו להם רגעים יפים העונה , למרות המאזן 12:4...
בהתחשב בעובדה שמכת פציעות גמרה אותם , ובכך שיש להם הגנה לא רעה בכלל ותופס מפלצתי (ג'וש גורדון) - לדעתי זה קצת נמהר לפטר את רוב צ'ודזינסקי כ"כ מהר ואחרי עונה אחת בלבד.
מה הם ציפו - שהוא ייקח אותם כל הדרך לסופרבול?
אלא אם כן יש משהו אחר שאנחנו לא רואים - נראה שהדג מסריח מהראש - ההנהלה וה-GM , אחרת אין לי הסבר.
מצד שני - אחרי הכל - זו קליבלנד...

באופן הפוך - אני די מופתע מההחלטה להשאיר את רקס ריאן בג'טס... דווקא שם אני חושב שצריך היה להיעשות זעזוע רציני... למרות המאזן החצוי. הג'טס היו גרועים ממש העונה. לדעתי אפילו יותר מקליבלנד.

לפי מה שהסבירו באתר הליגה

בקליבלנד המאמן לא קובע את הסגל, לכן
הם (מנהל/בעלים) רצו לראות שיפור, כלומר ששלושת המשחקים האחרונים בעונה יותר טובים משלושת הראשונים וזה לא קרה…
אני גם לא מבין אצ הג'טס. מצד שני נשאלת השאלה מתי מוצדק לפטר מאמן ומתי לא. הפאטס היחידים שנשארים בצמרת כל הזמן. ליתר הקבוצות יש עליות ומורדות. אז בדטרויט, טמפה וושינגטון זה היה ברור. אבל יש הרבה קבוצות ברמה בינונית, והג'טס התחילו עם שתי הופעות באליפות הafc שלא ממש ציפו מהם (לפחות הראשונה). אז האם כדאי באמת לזעזע?

10nircohen

New member
לגבי הג'טס

שתי ההופעות באליפות ה-AFC היו לפני 3 שנים כמעט... אז לפחות הייתה לג'טס הגנה חזקה - גם אם ההתקפה לא הייתה מדהימה.
מאז אין התקפה , אין הגנה , אין פלייאוף , אין ק"ב רציני... בקיצור אין תוצאות.

מעבר לזה - הקבוצה פשוט משחקת רע. פוטבול מזעזע. אין מילים אחרות. אפילו לא פעם אחת ראינו אותם מתפוצצים/דורסים קבוצה מסוימת.
קבוצה כמו דטרויט, למשל , למרות חוסר ההישגים - משחקת פוטבול טוב מדי פעם. יש שם הפוטנציאל, הנפיצות... אצל הג'טס זה אפילו לא קיים.

ויש לי ספק גדול אם רקס ריאן הוא האיש שיכול למצוא את הניצוץ הזה. לכן, מפתיע אותי מאוד שהוא פוטר.

למעלה