מצעד הנפילות

מצעד הנפילות ../images/Emo67.gif

עשית ז'טה על הקורה ומצאת את עצמך רוכבת עליה כמו על סוס? סיימת סלטה קדימה ואז החלטת לנשק את המזרן כאות הוקרה? ניסית לעשות גשר קדימה ונשכבת על המזרן? או שמה עשית סלטה אחורה ונחתת היישר על ראשה של המאמנת שלך? או שאולי נמאס לך מבת הזוג שלך באקרובטיקה, אז זרקת אותה על מזרן גבינה עם הראש כלפי מטה? - ספרי לנו על זה.... נפילות לרוע המזל הן חלק בלתי נפרד מעשייה. זה מסוכן, זה כואב, זה משפיל אך לרוב זה מצחיק... מאוד מצחיק... הנכם מוזמנים להשתתף בתחרות הנפילות הגדולה, בסופה נבחר את הנפילה הכי קורעת בפורום. בהצלחה!

אמא לה3

New member
אופססססס

את כל הפדיחות עברתי על בשרי אחת, אחת, אבל כמאמנת אני זוכרת שבאחת הקייטנות, לקחתי את הבנות לוינגייט ושם, על הטרמפולינה, הן עבדו על סלטות לבור, ואז היה הכי מצחיק כי באיזה שלב כולן סיימו את הסלטה על הפנים (תרתי משמע), ואפילו צילמתי אותן.... מגניב, לא? עוד אני זוכרת מתעמלת מקסימה שהיתה לי, שבאופן קבוע כל קפיצה שלה על הארגז, הארגז היה מתפרק לדיוטות בודדות, משהו ליגה... אבל לדעתי הפדיחה הכי גדולה זה כל הצעירות שמפליצות באמצע תרגילים, או משתינות על המזרון, גם זה קרה אצלי באימוון. פחחחחח

gymhaifa

New member
:))

טוב אז חטפתי מרפק לאף מילדה שעשתה סלטה אחורה מהמקום.. כאבים, צילומים.. והמון סבל... מרפק במצח מילדה שעשתה גלגל בלי ידיים. ילדה שנכנסה לי בכתף בסוף ערבית.. ולבנות שלומדות פליק פלאק ועדיין לא מצליחות לישר ידיים אנחנו קוראים "היכרות מעמיקה עם המזרן" מכיוון שהן מוצאות את עצמן שתולות בתוכו. נפילו זה כואב, הכי כואב ליפול על קורה...

זהו??

אף אחת לא נפלה יותר? לא ראיתם אף פעם נפילה מצחיקה בהתעמלות? אפשר גם קטעים מהיוטיוב או ממקום אחר. שתפו פעולה, אל תהיו יבשות...

אמא לה3

New member
אני יכולה

להוסיף פה עוד עמודים שלמים על נפילות... אבל אני מרחמת על הקוראים
בכל מקרה אתמול דוקא, באימון הומצא מונח חדש... פליק-גב, זה פליק פלאק שמסתיים על הגב... באדיבות...הבת שלי. אגב, אצלנו לנפילות קוראים "טו בשבט"

gymhaifa

New member
ט"ו בשבט..

גם אצלנו, כאשר מסיימים תרגיל עם הראש בתוך המזרן. לילה טוב

ניצן46

New member
שווה צפייה...

כנסו צפו ותהנו כמה שאפשר.. למרות הכל מדוברת במתעמלים שעובדים מאודד קשה.. ומי כמונו יודעע שליפול יכול להיות יותר מכואב.. מאכזב!!! אבל אם זה כבר קרהה (לאחריםם כמובן :):) ) אז למה שלא נצחקק טיפה. ולסיכום פשוט אוץץ :) כל מילה נוספת מיותרת:):):) http://www.youtube.com/watch?v=tjNre1yI668&NR=1

למעלה