מצעד הפרסומות הבלתי נסבלות של רדיו "כאן"

דקל נור*

Well-known member
כבומרית, אני רגילה להאזין לרשת ב' בשעות מסויימות. אריה גולן, ליברמן וקלמן, השעה הכלכלית בארבע ואפילו יצחק נוי בשבת בבוקר 🤷🏽‍♀️. קשה לגמול כלב זקן מהרגלים ישנים.

טענותיי היחידות הן למחלקת הפרסום. יש פרסומות ככ טרחניות שאני תוהה מי הפקיד התאגידי שחפץ להתעלל במאזינים.

פרסומות על ספרים הן הכי נוראיות. גורמות לי לפרכוסים.
השבוע למשל, הקריין מכריז בפתוס על הספר התורן, "לא ארץ נוכריה לקחנו" , ספרו המרתק של צחי הנגבי ובמשך 30 שניות שהן נצח, כאילו מקריא את כריכת הדף האחורי.
תמיד יש איזה סופר כושל שזקוק לפרסום אגרסיבי כי אחרת לא יימכר.

במקום השני, הם הפרסומות של התאגיד עצמו על עצמו כמפרסם. לא מספיק הטקסט המייגע, יש גם שירים! 🤯 אם אני במצב, אני מזנקת לכבות או להעביר תחנה.

במקום השלישי הפרסומות החופרות למשל של עידו רוזנבלום לשלמה סיקסט. הפסקתי לחבב את האיש רק בגללן. המון מלל והן משודרות לפעמים פעמיים שלוש, באותה הפסקת פרסומות.

מאידך, אפשר אחרת. יש גם פרסומות שהן קצרות, לא מעיקות, בווליום סביר ואפילו חינניות. ייואיל מנהל מחלקת הפרסום ויקבע סייגים שיגנו על עצבינו וסבלנותנו. שישאל את עצמו, לו הייתי קשור למיטה ולצדי מקלט רדיו, האם זו פרסומת שהייתי מסוגל לשמוע 10 פעמים בשעה?

סופהו 1

Well-known member
כבומרית, אני רגילה להאזין לרשת ב' בשעות מסויימות. אריה גולן, ליברמן וקלמן, השעה הכלכלית בארבע ואפילו יצחק נוי בשבת בבוקר 🤷🏽‍♀️. קשה לגמול כלב זקן מהרגלים ישנים.

טענותיי היחידות הן למחלקת הפרסום. יש פרסומות ככ טרחניות שאני תוהה מי הפקיד התאגידי שחפץ להתעלל במאזינים.

השבוע למשל, הקריין מכריז בפתוס על הספר התורן, "לא ארץ נוכריה לקחנו" , ספרו המרתק של צחי הנגבי ובמשך 30 שניות שהן נצח, כאילו מקריא את כריכת הדף האחורי.

במקום השני, הם הפרסומות של התאגיד עצמו על עצמו כמפרסם. לא מספיק הטקסט המייגע, יש גם שירים! 🤯 אם אני במצב, אני מזנקת לכבות או להעביר תחנה.

במקום השלישי הפרסומות החופרות למשל של עידו רוזנבלום לשלמה סיקסט. הפסקתי לחבב את האיש רק בגללן. המון מלל והן משודרות לפעמים פעמיים שלוש, באותה הפסקת פרסומות.

מאידך, אפשר אחרת. יש גם פרסומות שהן קצרות, לא מעיקות, בווליום סביר ואפילו חינניות. ייואיל מנהל מחלקת הפרסום ויקבע סייגים שיגנו על עצבינו וסבלנותנו. שישאל את עצמו, לו הייתי קשור למיטה ולצדי מקלט רדיו, האם זו פרסומת שהייתי מסוגל לשמוע 10 פעמים בשעה?

אולי לא לזה התכוונו, אבל הפרסומת, דווקא בגלל כל ה"מִפגָעים", השיגה את מטרתה ואולי הכפילה עצמה.
כרגע, את עושה פרסומת (חינם) לאותם מוצרים.:-]

דקל נור*

Well-known member
אולי לא לזה התכוונו, אבל הפרסומת, דווקא בגלל כל ה"מִפגָעים", השיגה את מטרתה ואולי הכפילה עצמה.
כרגע, את עושה פרסומת (חינם) לאותם מוצרים.:-]
מי שלא נחשף לספרו של הנגבי, מוזמן לשמוע השבוע את ההמלצה החמה על ספרו הבלתי יישכח של ביילין. שמחתי לעזור.

סופהו 1

Well-known member
אין לך במקביל גם כמה המלצות על מוצרים בעלי אקספרס ?
מה אתה מחפש?
גז פלפל?

גז פלפל.jpg

או כל מיני פריטים לא שימושיים ?

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
מה אתה מחפש?
גז פלפל?

צפה בקובץ המצורף 37650

או כל מיני פריטים לא שימושיים ?

גז פלפל זה בהחלט מוצר שימושי מאד למרות שבאופן אישי אני מעדיף אמצעים עם כושר חדירה קצת יותר גבוה.

אבח"י

Well-known member

לא שומע פרסומות, המוח שלי מתוכנת ל-לא לשמוע. צריכה להיות איזו צעקה, אבל אפילו זה כבר לא משנה אצלי דבר.
עידו רוזנבלום מעורר אצלי דיסוננס קוגניטיבי חזק, כי הוא דומה לאביו ע"ה, אדם ברוך, ולראות את פני אדם צוחקות מהאווילות של שופטי הזמר במסכה מכאיב מאוד למוח.

צליליתה1

Well-known member
כמוני כמוך, חובבת רדיו
איך שהוא המוח שלי מסוגל לסנן את הפרסומות
לזכותם יאמר, הפרסומות משובצות בין לבין
(לא קרה ששמעתי פרסומת באמצע שיר)
אבל בערוץ 11, כשמפסיקים, באופן שנראה אקרעי לגמרי, סדרה מתוצרת ערוץ 11 בשביל דקותיים של קדימונים לסדרה אחרת תוצרת ערוץ 11 אני מאבדת צלם אנוש

אבח"י

Well-known member
כמוני כמוך, חובבת רדיו
איך שהוא המוח שלי מסוגל לסנן את הפרסומות
לזכותם יאמר, הפרסומות משובצות בין לבין
(לא קרה ששמעתי פרסומת באמצע שיר)
אבל בערוץ 11, כשמפסיקים, באופן שנראה אקרעי לגמרי, סדרה מתוצרת ערוץ 11 בשביל דקותיים של קדימונים לסדרה אחרת תוצרת ערוץ 11 אני מאבדת צלם אנוש
זה לא ישן, ההפסקות האלה. ולדעתי זה לא ממש אקראי, אלא מתוכנן היטב לפי הכללים שמותר להם.

צליליתה1

Well-known member
ואם בכאן עסקינן

הערב, בערוץ 11 סרט דוקומנטרי: ״דיוקן״
עוסק באלימות נגד נשים, בעיקר בחברה הערבית

הדמות הראשית מאוד מענינת: ציירת, פעילה חברתית, מעכו.

ראיתי בסינימטק בנוכחותה ובנוכחות הבמאית

והתרגשתי

סופהו 1

Well-known member
ואם בכאן עסקינן

הערב, בערוץ 11 סרט דוקומנטרי: ״דיוקן״
עוסק באלימות נגד נשים, בעיקר בחברה הערבית

הדמות הראשית מאוד מענינת: ציירת, פעילה חברתית, מעכו.

ראיתי בסינימטק בנוכחותה ובנוכחות הבמאית

והתרגשתי

לא התרגשתי, כעסתי. מאוד.

עבדתי כשנתיים וחצי (עד פרוץ הקורונה ימ"ש) באחד ממעונות המסתור לנשים מוכות.
זה לא תואר בסרט, אבל במקום שהבעל יורחק, נשים מכל רחבי הארץ, צבריות, עולות מחבר העמים, מאתיופיה, מקנדה או צרפת, מכל השכבות הסוציואקונומיות.
נשים חילוניות, דתיות, אנאלפבתיות ובעלות תואר אקדמי, מורחקות ומוסתרות עם ילדיהן בני יום עד 18 שנים.
כולם מנותקים מהמקום הטבעי שלהם, שהפך לא בטוח. הנשים מנותקות מעבודתן, ממשפחתן. הילדים ממסגרות החינוך, המשפחה, החברים וכו..(לפעמים, בפינוי חירום, מגיעים רק כשבגדיהם על גופם).
כל זה, במקום שהבעל יורחק.
אם זה לא טימטום, מהו טמטום?

התנהלות המשטרה? ומערכת המשפט?
מקומם, מרגיז, מרתיח, מתסכל.

ואם בחברה היהודית המצב גרוע, בחברה הערבית המצב גרוע יותר.

נערך לאחרונה ב:

קלייטון.ש

Well-known member
אני חושב שדי ברור שהרחקת הגבר באופן אפקטיבי היא משהו שלא ממש אפשרי.
אפשר אולי לעצור אותו, אם מוכיחים שהוא מסוכן, אבל לכמה זמן? כל זמן לא יספיק.
תני לו שעה מחוץ למעצר ואם הוא יודע איפה האשה והילדים, גמרנו.
ולהוציא נגדו צו הגנה, זו הרי בדיחה. אין צו הגנה יעיל שלא מצריך שיתוף פעולה מלא מרצון טוב של הגבר.
(אל תשאלו אותי אז מה עושים. אני לא יודע)

סופהו 1

Well-known member
אני חושב שדי ברור שהרחקת הגבר באופן אפקטיבי היא משהו שלא ממש אפשרי.
אפשר אולי לעצור אותו, אם מוכיחים שהוא מסוכן, אבל לכמה זמן? כל זמן לא יספיק.
תני לו שעה מחוץ למעצר ואם הוא יודע איפה האשה והילדים, גמרנו.
ולהוציא נגדו צו הגנה, זו הרי בדיחה. אין צו הגנה יעיל שלא מצריך שיתוף פעולה מלא מרצון טוב של הגבר.
(אל תשאלו אותי אז מה עושים. אני לא יודע)
לפני חודש אושרה הצעת החוק של אחת מחברות הכנסת, בעניין פיקוח אלקטרוני ומיגור אלימות במשפחה.

לפי הצעת החוק, יחוייב מי שניתן כנגדו צו הרחקה לשאת על גופו אזיק אלקטרוני, בעזרתו אפשר יהיה לפקח עליו, להגביל את גישתו לקורבנותיו ולהתריע למשטרת ישראל במקרה של הפרת הצו.

(ואז, אולי אם בכל זאת יפר את החוק, המשטרה תגיע במהירות הרצויה, בלי בזבוזי הזמן של שאלות המוקדנ/ית- את בטוחה שהוא מסוכן? כן, מטומטמ/ת, הוא ישב בכלא בגלל שהוא מסוכן!!)

קלייטון.ש

Well-known member
לפני חודש אושרה הצעת החוק של אחת מחברות הכנסת, בעניין פיקוח אלקטרוני ומיגור אלימות במשפחה.

לפי הצעת החוק, יחוייב מי שניתן כנגדו צו הרחקה לשאת על גופו אזיק אלקטרוני, בעזרתו אפשר יהיה לפקח עליו, להגביל את גישתו לקורבנותיו ולהתריע למשטרת ישראל במקרה של הפרת הצו.

(ואז, אולי אם בכל זאת יפר את החוק, המשטרה תגיע במהירות הרצויה, בלי בזבוזי הזמן של שאלות המוקדנ/ית- את בטוחה שהוא מסוכן? כן, מטומטמ/ת, הוא ישב בכלא בגלל שהוא מסוכן!!)
זה רעיון טוב.
הבעיה היחידה שאני רואה היא עם אותם זוגות שרבים, מביאים את הריב שלהם לרשויות, אלה מוציאים צוי הגנה, ואז הזוג מתפייס וחוזר תוך הפרת הצו בהסכמה.
מעניין מה יחשבו השוטרים שיוזעקו אוטומטית לבדיקת הפרה רק לגלות את הזוג בשיא טקס הפיוס.

סופהו 1

Well-known member
זה רעיון טוב.
הבעיה היחידה שאני רואה היא עם אותם זוגות שרבים, מביאים את הריב שלהם לרשויות, אלה מוציאים צוי הגנה, ואז הזוג מתפייס וחוזר תוך הפרת הצו בהסכמה.
מעניין מה יחשבו השוטרים שיוזעקו אוטומטית לבדיקת הפרה רק לגלות את הזוג בשיא טקס הפיוס.
אל דאגה, לא על כל מריבה עם אשתך תעצר ותאזק.
בחלק מהמקרים לא תוגש כל תלונה כי- מה המשטרה כבר תעשה, אם כי יש התקדמות ביחס של המשטרה לנושא.

אחרי שמכירים מקרוב נשים וילדים שנאלצים לחיות במעון לנשים מוכות, קשה לי להתלוצץ על הנושא.

קלייטון.ש

Well-known member
קשה, קשה, קשה לי ממש לא לשגר איזו התחכמות (שלא בהכרח קשורה למציאות) כשמזכירים לי את אשתי. ולהגיד לי "אשתך" ו"אזיקים" זו הרמה להנחתה שלא הוגן לא להרשות לי להגיב לה.
אבל אני מכבד את המעמד.
אלימות במשפחה זה לא נושא לבדיחות.

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל

יש לי רעיון יותר יעיל.

האזיק לא יחובר ליד או לרגל אלא אתם יודעים איפה.

ברגע שהמערכת תזהה כניסה לרדיוס האסור היא תתחיל להפיק פולסים חשמליים בעצמה תואמת לעומק החדירה לאזור האסור.

אני רוצה לראות את זה שיתקרב.

סופהו 1

Well-known member
יש לי רעיון יותר יעיל.

האזיק לא יחובר ליד או לרגל אלא אתם יודעים איפה.

ברגע שהמערכת תזהה כניסה לרדיוס האסור היא תתחיל להפיק פולסים חשמליים בעצמה תואמת לעומק החדירה לאזור האסור.

אני רוצה לראות את זה שיתקרב.
מוזמן להפנות את הרעיון אל

צליליתה1

Well-known member
לא התרגשתי, כעסתי. מאוד.

עבדתי כשנתיים וחצי (עד פרוץ הקורונה ימ"ש) באחד ממעונות המסתור לנשים מוכות.
זה לא תואר בסרט, אבל במקום שהבעל יורחק, נשים מכל רחבי הארץ, צבריות, עולות מחבר העמים, מאתיופיה, מקנדה או צרפת, מכל השכבות הסוציואקונומיות.
נשים חילוניות, דתיות, אנאלפבתיות ובעלות תואר אקדמי, מורחקות ומוסתרות עם ילדיהן בני יום עד 18 שנים.
כולם מנותקים מהמקום הטבעי שלהם, שהפך לא בטוח. הנשים מנותקות מעבודתן, ממשפחתן. הילדים ממסגרות החינוך, המשפחה, החברים וכו..(לפעמים, בפינוי חירום, מגיעים רק כשבגדיהם על גופם).
אם זה לא טימטום, מהו טמטום?

התנהלות המשטרה? ומערכת המשפט?
מקומם, מרגיז, מרתיח, מתסכל.

ואם בחברה היהודית המצב גרוע, בחברה הערבית המצב גרוע יותר.
התרגשתי מהמקרה הפרטי, מהמפגש עם כיפיאה
אישה שגדלה כאישה ערביה מסורתית בעכו
שחילצה עצמה מהמקום הסגור מאוד, למדה, התפתחה , והגיעה להישגים מרשימים
לא זוכרת אם זה בא לביטוי בסרט, אבל בשיחה אחרכך היא סיפרה שהגרוש יצא הכלא וחזר להטריד

מפחיד

למעלה