מצעד השאלות הפעורות

מצעד השאלות הפעורות

1. אם יש לי חשבון בבנק דיסקונט. אני אוכל למשך כסף מהכספומט של בנק הפועלים (כמדומני רק אותו יש באונ'...או שאני טועה?). בקיצור האם ניתן באוניברסיטה למשוך כסף מבנק דיסקונט? 2. אם ביום א' אני מתחיל ע"פ המערכת בסביבות 11....ביום הראשון-ה21 אני אמור להגיע על פי המערכת? ולאן?? לא אמורים להודיע לי לפני מתי להגיע ולאן ואם צריך יותר מוקדם? 3. מגרש הטניס בתשלום? יש אנשים שמשחקים? (אני פשוט יודע לשחק השאלה אם יהיה עם מי) 4. כמה זמן הליכה מפדרמן לבניין המדרגה? 5. בית חולים רמב"ם קרוב? איך מגיעים אליו מהאוניברסיטה? 6. מה הקניון הקרוב ביותר? 7. חדרי המחשב- יש בפדרמן? עד מתי הם פתוחים? יש מקום או שמפוצץ? 8. באילו שעות הספריה עובדת? 9. היכן נמצאים חדרי הכביסה? באילו שעות הם פתוחים? זהו בינתיים. אני בטוח שעוד שנה אעשה חיפוש על כל השאלות האלה ואכפכף את עצמי על הפעירות.

Alasse

New member
עונה כמה שיכולה...

1- כן, תוכל למשוך 2- לא יודיעו לך, אתה מגיע לפי המערכת (כתוב שם גם חדר) 3- אין לי מושג 4- מאוד קרוב, גג 5 דקות (בהגזמה) 5- רמב"ם זה אחד המקומות הרחוקים ביותר מהאוני' בתוך חיפה (נמצא בשכונת בת גלים), אפשר להגיע עם קו 37 לתחנה המרכזית הישנה, לעבור את המנהרה לצד של הרכבת, וללכת 5 דקות. 6- הגרנד קניון הכי קרוב (אני לא מחשיבה את חורב כקניון), אבל גם הוא לא ממש 7- כשהייתי בתוכנית הכנה ראיתי חדר מחשבים שם, אבל אני לא יודעת לגבי שעות מקווה שעזרתי (חיפאית כל חיי, אז אם יש לך עוד שאלות "חיפאיות", אתה מוזמן...)

hilapi

New member
אענה על מה שאני יודעת...

1. למה לא? כמו שאתה יכול להוציא כסף מכל כספומט של כל בנק( כלומר,זה שהכספומט ממוקם באוני' לא הופך אותו למיוחד במינו
)כמובן שכל פעולה כזו כרוכה בעמלה ( 3 או 5 ש"ח כמדומני ). 2.ביום ראשון ה 21/10 אתה אמור ללמוד ע"פ המערכת שבנית...כבר עכשיו ניתן לבדוק בקטלוג הקורסים( באתר האוני' ) את מיקומי השיעורים הרלוונטיים לך ( בניין,חדר וכדומה ).לא צריכים להודיע שום דבר. 5. השאלה היא מה ההגדרה שלך ל"קרוב"... ביה"ח רמב"ם אינו נמצא במרחק הליכה,אם לכך התכוונת. אפשר להגיע אליו באוטובוס ( קו 37 ,36 ) הנסיעה אורכת כ 35 -40 דקות. 6. הקניון הקרוב ביותר הוא הגרנד קניון.אחלה קניון.

Josette

New member
כמה תשובות

1. אתה יכול למשוך כסף מכל כספומט. מה שכן, יכול להיות שהעובדה שאתה בבנק אחר תשפיע על גודל העמלה שתשלם בכל משיכה. מי שבבנק הפועלים ומושך בכספומט של הפועלים, זה 60 אג' למשיכה. לך זה יכול לעלות קצת יותר - 3 ש"ח או משהו כזה. לא בטוח. 2. ביום ראשו אתה אכן אמור להגיע ע"פ המערכת, לאן - אמור להיות רשום לך במערכת שעות מספרי החדרים/אולמות בהם מתקיימות ההרצאות. אמור להתעדכן, או שיעדכנו את לוח המודעות של החוג שלך. 5. בית ולים רמב"ם נמצא בצד השני של העיר, זה איזה שעה נסיעה! קווי אוטובוס - לא סגורה על זה, אפשר לבדוק באתר של רגד. 6. קניון חיפה - בסביבות חצי שעה נסיעה, אולי פחות, קו 46. קניון לב המפרץ - קו 141, אבל זה קניון מעפן לדעתי. גרנד קניון - לא בטוחה שיש אוטובוס ישיר לשם מהאוניברסיטה... למה אתה צריך להגיע לרמב"ם? אמרת שאתה מתחיל ב 11 ביום ראשון, זה אומר שאתה לא מהחוג לסיעוד...

מצעד התשובות החלקיות - הנני כאן לשירותך../images/Emo9.gif

1. יש שני מכשירי כספומט באוני'; אחד בנק הפועלים כפי שציינת והשני...לא זוכרת אבל הוא בבניין המדרגה ואתה יכול למשך משניהם 2.לא צריך להגיע הרבה לפני אבל מומלץ להקדים לפחות בכמה דקות - במיוחד אם מדובר בחוג גדול וקורס חובה/מבוא. תבדק במערכת השעות שלך אם מצויין לך כבר מיקום לשיעור למשל חדר 5006 (אז אפשר כבר לדעת שזה בבנין רבין קומה 5, אולם כלשהו למשל) או 720 (קומת 700 בנין ראשי). אם זה עוד לא מעודכן אז סביר להניח שזה יתעדכן בימים הקרובים. 3. יש אנשים שמשחקים, לא יודעת אם זה בתשלום 4. מהמעונות בכלל לבנין המדרגה זה עניין של 5 דקות זה הכל 5. לא יודעת..נראה לי שכרמל יותר קרוב 6. הגרנד קניון
...במחשבה שנייה יש את מרכז חורב אבל לא יודעת עד כמה הוא נחשב 7.יש בפדרמן, מ17:00 עד 01:00 אאל"ט , כמו בטליה 8. עד 18:00 נראה לי. כף רגלי הענוגה ממעטת לדרוך שם. 9. יש חדר כביסה בפדרמן - בקומה 4 נראה לי , אני מכבסת בטליה (היכן שאני גרה) ושם זה פתוח כל הזמן..נראה לי

salt of earth

New member
והתשובות

1- יש שני כספומטים, אחד ליד הכניסה משמאל לכניסה ב 700, הכספומט נמצא ליד הבנק מעל האקדמון. 2- תבדוק בלוח המודעות של החוג, או בדוק את המע' כי לשם מוסיפים את מספרי החדשים. שיעור ב 11 (ממתי יש שיעורים ב 11) יתחיל נדמה לי ב 11:15 3- מגרש הטניס בתשלום, תברר עם מזכירות חינוך גופני שנמצאת בבניין המדרגה. במעונות בטח תכיר קבוצה שמשחקת. 4- 5 דקות 5- די רחוק והנסיעה אליו די מתישה. לוקחים 37 מהאונ' ואז הולכים ברגל. סה"כ זה ייקח 45 דקות עם הפקקים זה יותר. 6- גרנד קניון- נדמה לי אוטובוס 17 מגיע לשם (או שזה 19? ממ לא בטוחה) 7- יש בפדרמן, די ישנים, אין מזגן ודי צפוף... תלך להשתמש במחשבים של טליה עדיף 8- משעה שמונה וחצי עד 19:45 9- נדמה לי קומה 6, גם עדיף להשתמש בחדרי הכביסה של טליה

לגרנד קניון אפשר להגיע

באוטובוס מספר 24. לא נכנס פנימה, אבל עוצר ממש קרוב (אפשר לשאול את הנהג) או בשעות הערב כשהוא לא עובר אפשר לנסוע לחורב ומשם לקחת אוטובוס לגראנד.. השאלה היא למה בדיוק צריכים קניון- יש די הרבה דברים שיש בחורב למרות קוטנו- סופר-פארם, סופר, כלי בית, חנות ספרים, נרות בשנקין, פוקס ,הוניגמן, קסטרו, למטייל, חנות צעצועים, קוקי-מן, מגנוליה , בתי קולנוע, ועוד.. אני הרבה פעמים קונה פשוט בחורב (במרכב ובעוד חנויות שבסביבתו) , דברים אחרים אפשר גם לקנות במרכז הכרמל, ובקניון פנורמה הקטן שלידו. ושוב השאלה בדיוק מה מחפשים ורוצים. עוד אופציה, במיוחד אם רוצים דברים זולים, זה להמשיך עם קו 37 או 24 עד הדר, שם יש המון חנויות זולות לבגדים, כלי בית ומיני מוצרים שונים (יותר באזרים ושווקים כאלו) . כשמתארגנים בתחילת השנה מאוד מאוד מומלץ לתת לשם קפיצה, יש שם המון חנויות "הכול בשני שקל" שאפשר להצטייד שם בכיף לדירה החדשה, כלים ותבניות חד פעמיות, חומרי ניקוי, תחתונים וטי-שירטים, חפצי נוי ועוד ועוד. בהדר יש גם סופר פארם, משביר לצרכן ועוד די הרבה חנויות. בנוסף לגראנד , ולקניון חיפה (שצומד לקסתרא עם רוצים חוויה יקרה ואומנותית קצת יותר) יש את הקיריון בקריות. קצת יותר רחוק, אבל הוא באמת ענק, ועכשיו פתחו שם גם אגף קולנוע ענק מהזן המושקע, ולידו כמה מסעדות טובות. אפשר לקחת אוטובוס למרכזית המפרץ\צ'ק פוסט ומשם לכיוון הקריות. עוד אופציה- לנסוע להדר (כמו שאמרתי 37 או 24) ומשם יש מוניות שירות לכיוון עכו ונהריה, שעוברות פחות או יותר כל דקה ויקחו אתכם ישירות לקריון.

Fuhor

New member
לא יכול להיות שיש לך שיעור בשעה 11 בבוקר.

(אלא אם כן יש לך איזה שיעור מיוחד מאוד לא שגרתי). המערכת בנוייה בצורה מאוד פשוטה שבה כל שיעור הוא שעה וחצי ואחריו יש חצי שעה הפסקה. השיעורים מתחילים ב-ורבע ונגמרים ברבע ל- המערכת בחיפה היא כזאת: שיעור ראשון: 8:30 עד 10:00 הפסקה של 15 דקות (חריגה). שיעור שני: 10:15 עד 11:45 הפסקה של 30 דקות שיעור שלישי: 12:15 עד 13:45 הפסקה 30 דקות שיעור רביעי: 14:15 עד 15:45 הפסקה 30 דקות שיעור חמישי: 16:15 עד 17:45 הפסקה 30 דקות שיעור שישי: 18:15 עד 19:45 לא יודע אם יש עוד שיעורים אחרי זה, לא יצא לי מעולם במהלך התואר הראשון ללמוד מעבר לשמונה. קו 141 למרכזית המפרץ מסונכרן עם שעות סיום השיעורים (לכן אם אתה תלוי בו, לא כדאי להתעכב בסוף השיעור). ביום הראשון מפוסמים על לוחות המודעות של החוגים רשימת כיתות לימוד לפי קורסים ושעות. תגיע יותר מוקדם ביום א ותבדוק על הלוח איפה אתה צריך ללמוד. אם מסיבה כלשהי אין רשימה או שקורס מסויים לא מופיע/חסרה בו כיתה - תתקשר למזכירות החוג לברר.

Fuhor

New member
אתה מתחיל השנה את הלימודים?

אם כן, תדע שלא יכול להיות שיעור שמתחיל בשעה שונה מהשעות שנקבעו ע"י המערכת (פרטתי את המערכת בהודעה הקודמת שלי). גם המערכת במחשב, כשאתה בונה אותה, בנוייה על השעות הנ"ל. אחרי תואר ראשון (שנמשך 4 שנים) ועכשיו שנה שנייה בתואר מתקדם, עברתי 5 חוגים (דרך הרב תחומי) מעולם לא קרה לי ששיעור התחיל בשעות שונות מאלו של המערכת (מדובר על שיעורים פרונטליים, לא התמחות, סטאג' וכאלה). אם מרצה מחליט להתחיל בשעה כזאת, תתלוננו במזכירות (זה הפסד של 50% מהשיעור, אני לא מכיר מרצה שיסכים לוותר על כל כך הרבה זמן הוראה).

אליהו ד

New member
אוף אנשים כמוך מעייפים אותי

אין לי כוח להתווכח איתך יש שיעורים שמתחילים ב11 נקודה עבור

סלוניק

New member
ניקוד הפעירות:

1. פעור בהחלט. אף פעם לא משכת כסף שלא מדיסקונט?? 2. פעור אך לגיטימי וחשוב. 3. לא פעור כלל. 4. לא פעור כלל, מצריך מדידה. 5. לא יודע עד כמה פעור, פשוט אפשר לבדוק באינטרנט. 6. כנ"ל. 7. לא פעור, שאלה טובה. 8. ראה 5 ו-6. 9. עוד שאלה טובה.

למעלה