מצעד ה

מיטללל

New member
מצעד ה../images/Emo34.gif

לאחר שקיבלתי הנחיה שקיבלתי מהנהלת הפורומים, החלטתי למחוק את השרשור הוא מתנהל ומתפתח בצורה מבחילה, מתחת לכל ביקורת. כל כך הרבה הכללות. (כל החרדים x? כל הקהילה ההומו לסבית y?) כל כך הרבה שמות תואר לא במקום.... למען האמת? עושה לי בחילה לקרוא את ההודעות פה. בחילה. כל כך הרבה שנאה? למה?!?! אני מציעה לכל אחד מאתנו להסתכל במראה, לזכור שכולנו(!) בסופו של דבר בני אדם, להפנים שאין לכם זכות לשפוט אוכלוסיה שלמה, להחליט מה טבעי ומה לא, לכל אחד בהחלט מותר לחיות את חייו!!! להאמין במה שהוא מאמין!!! להזדיין עם מי שהוא מזדיין!!! אתם מוזמנים, בזמנכם הפנוי, לקרוא את זה.

L y c a n

New member
אחלה פוסט דווקא

לא ראיתי שנאה, הוא כתב את הדברים איכשהם.. במדינה הזו פשוט אוהבים לריב.. במלחמה כולם ירדו על הצבא, אחריה כולם מצאו להם אשם ברמטכ"ל.. לא ברור למה אגב.. ועכשיו יש את זה, יש הזדמנות לריב, אז למה לא!

מיטללל

New member
בהחלט

אחלה פוסט בכלל - אני ממליצה על הדברים שהברנש כותב :) השנאה לא בפוסט אלא בפורום הזה :) זה כאילו כולם במחזור, בלתי נגמר :/ למה לא ? כי כולנו בני אדם ומילים יכולות לפגוע וכי אפשר להתנסח בלי לרדת לרמה של ילדים בגן וכי זה אשכרה פשוט כמשמעו - הורג את הפורום ודיי נמאס לי להיות על תקן השוטרת נמאס לי למחוק נמאס לי לכתוב הודעות של נמאס :-:p

מיטללל

New member
אה

הבנתי למה התבלבלת בטעות שמתי את הקישור במקום הלא נכון :p בטעות שמתי אותו ב: "בחילה פה" (כלומר בפורום) ולא ב: "אתם מוזמנים לקרוא את זה" (כאילו הפוסט)

צודקת מיטל

מצטער על התגובות שלי הם נאמרו בסערה פשוט כואב לי כל הקטע הזה אני לא רוצה שאף יהודי לא ייפגע בין עם הוא הומ או חרדי ואני מרגיש שיכולים למנוע את זה ופשוט נכנסים פה למערבולת שיהיה קשה לצאת ממנה אח"כ אני אומר כולם מדברים על שלום אבל קודם צריך לעשות שלום בין יהודים ליהודים שנאת חינם הרסה את בית המקדש אהבת חינם תבנה אותו מחדש

L y c a n

New member
חבל

שאת מכוונת את ההודעות לאנשים הלא נכונים.. אבל, קטונתי..:\

למעלה