מצעד לד זפלין

Jagged chaos

New member
מצעד לד זפלין ../images/Emo13.gif

ערכתי ת'15 השירים שלהם שאני הכי אוהב... לא יודע כמה אתם תסכימו, רוב השירים חרושים...אבל שוב, אני שומע לד זפלין לא המון זמן (חצי שנה פלוס מינוס=\) ואני לא מנסה להתחבר לשירים בכוח ושם לד זפלין ברקע כל הזמן...אני מאמין שזה יבוא עם הזמן
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=314&msgid=85901261 אשמח אם תגיבו

AeroTom

New member
מאמין שההתחברות שלך עם השירים

עוד תשתנה הרבה עם הזמן. בכל מקרה, רוב השירים ששמת הם אכן מהיותר מוכרים. ויש רק שיר אחד מ-Graffiti ואחד מ-Houses אם לא פיספסתי עוד משהו. ואף אחד מ-Presence גם. סחתיין אבל על ההשקעה. לא היה לי כרגע זמן לעבור על כל מה שכתבת, רק אתקן משהו קטן ששמתי לב - Coda הוא לא אלבום של B-Sides. הוא אלבום של Outtakes, או שירים וקטעים שלא שוחררו קודם לכן באלבומים קודמים. ההגדרה של B-Side היא רק לשירים מסויימים שבאמת יצאו בתור B-Side על סינגל של שיר מסויים (בצד השני שלו בתקליט, מכאן השם). למשל Hey Hey What Can I Do היה ה-B-Side של Immigrant Song. אני משוכנע שעם הזמן תתחבר לעוד ועוד שירים מופלאים של הלהקה מכל האלבומים, והרשימה הזאת שלך תשתנה הרבה פעמים. פשוט יש ללהקה המוני שירים מופלאים בכל האלבומים. אשתדל מחר לקרוא יותר את מה שכתבת שם על השירים שבחרת, והשקעה יפה עשית במצעד הזה לפי מה שהספקתי לראות

למעלה