מצעד מס' 13 לשנת 2007: רדיו י-ם

radio101fm

New member
מצעד מס' 13 לשנת 2007: רדיו י-ם../images/Emo41.gif

תזוזות בתוך 30 הגדולים השבוע
6 עליות, 18 ירידות, 5 כניסות חדשות, דריכה אחת במקום. 1 - Within Temptation – What Have You Done 2 - Kelly Clarkson – Never Again 3 - Timbaland / Nelly Furtado / Justin Timberlake – Give It To Me 4 - Maroon 5 – Makes Me Wonder 5 - Erasure – I Could Fall In Love With You 6 - Danny – Tokyo 7 - Roxette – Reveal (The Attic Remix) 8 - Linkin' Park – What I've Done 9 - Travis – Closer 10 - My Chemical Romance – I Don't Love You 11 - Take That - Patience 12 - Therese – Feelin' Me 13 - Beyonce & Shakira – Beautiful Liar 14 - Dolores O'riordan – Ordinary Day 15 - Robbie Williams & Pet Shop Boys - She's Madonna 16 - Cascada – Truly Madly Deeply 17 - Tracey Thorn – It's All True 18 - Incubus – Love Hurts 19 - Manic Street Preachers – Your Love Alone Is Not Enough 20 - Melanie C. – The Moment You Believe 21 - Hana – Leave Me Alone 22 - Jennifer Lopez – Que Hiciste 23 - Keren Ann – Lay Your Head Down 24 - Martin Solveig - Rejection 25 - Take That – Shine 26 - Michael Buble – Everything 27 - Ciara – Like A Boy 28 - Natasha Bedingfield – I Wanna Have Your Babies 29 - Hilary Duff – With Love 30 - Avril Lavigne – Girlfriend להקת הגות'-מטאל Within Temptation סוגרת שבוע שני בפסגת המצעד. במקום ה-2 הכניסה הגבוהה של השבוע
קלי קלארקסון משגרת להיט מצליח נוסף אל המצעדים השבועיים, והסינגל הבא מביא אותה למאזן של 7 להיטי Top-10 רצופים עד כה. במקום ה-5 עלייה של 4 שלבים לצמד Erasure. במקום ה-6 העלייה הגבוהה של השבוע
הלהיט של Danny משבדיה זוכה בפעם השנייה ברציפות בתואר העלייה הגבוהה, השבוע הוא מזנק 8 שלבים נוספים. במקום ה-7 כניסה חדשה לצמד Roxette. זהו להיט ה-Top-10 הראשון שלהם במצעדים השבועיים מאז שנת 2001. במקום ה-9 עלייה של 6 שלבים ל-Travis. חותמים את עשרת הגדולים My Chemical Romance שיורדים השבוע לא פחות מ-7 שלבים. כניסות חדשות נוספות במקומות
18, 20, 24.
הפינה לשיפוטכם
31 / Mika – Love Today 32 / Sophie Ellis Bextor – Catch You 33 / Enrique Iglesias – Do You Know 34 / Amy Winehouse – You Know I'm No Good 35 / Meck Ft. Dino Lenny – Feels Like Home
עוזבים את 30 הגדולים השבוע
John Mayer – Gravity / 1 week, No°30 Kelis Ft. Cee-Lo – Lil Star / 4 weeks, No°8 Fish Go Deep – The Cure & The Cause / 6 weeks, No°21 R. Kelly – I'm A Flirt / 1 week, No°29 Christina Aguilera – Candyman / 9 weeks, No°7 אתם מוזמנים לדרג את 10 הלהיטים האהובים עליכם מתוך רשימת המצעד ולקבוע איך ישמע המצעד בשבוע הבא – המצעד משודר בכל מוצ"ש בין השעות 20:00-22:00
מוצרי חשמל שונים יוגרלו בין המדרגים

חח זה יפה שתיקנו את זה לגות' מטאל ../images/Emo6.gif

ולא יודע.. בסדר מקום ראשון והכל.. אבל הם באותה רשימה עם הילארי דאף ואבריל לאבין....

אזירפאל

New member
מממ

אז נכון שווית'ין נמצאים במצעד עם אבריל לאבין, קלי קלארקסון ושאר כולירות, אבל אני חושב שכולנו כבר הבנו ש-WHYD נמצא בכל מקום בערך, מ-MTV עד לגלגל"צ, אז מה שנותר לעשות זה או להתמרמר על כך או לפחות לשמוח שהם מצליחים לנצח את כל הכולירות האחרות.

smady by

New member
היא נשמעת כאילו אני יכולה

להקשיב לה בלי להתעצבן!!
כבוד לנייטוויש (סוף סוף)

Super Alonit

New member
כן, איכזבו לגמרי.

כלומר, קול יפה, אבל חסרה העוצמה של הקול של טאריה. חוצמזה שהקול שלה לא אופראי בשיט. מקווה שהאלבום יהיה יותר מוצלח.

A t a s h i

New member
נכון, זה שונה.

אבל אני לא בטוחה בכלל שזה לא לטובה. אני מוכרחה להודות שאהבתי, אפילו מאוד. D:

זה שיר שקט!

זה שיר שקט, וזה שיר אחד. את לא יכולה לדעת כמה גוונים יש לקול שלה ומה היא מסוגלת לעשות איתו. אולי היא כן יכולה לשיר אופרה? אולי היא שרה וגם וגם, שזה בכלל טוב. את גם לא יכולה לדעת אם היא לא תצליח אפילו להחזיק את השירים הישנים... לדעתי זה ממש לא הוגן מצידך לשפוט ככה על סמך שיר אחד שלא מציג הרבה יותר מדי את היכולות הווקאליות שלה. לכן אני בעצמי לא שופטת אותה עדיין.

אזירפאל

New member
אהבתי למדי, אבל אין ספק שזה מאכזב

באמת מעניין איך היא תצליח לשיר את השירים הישנים של נייטוויש...

למעלה