מצעד מס' 27 לשנת 2005 - רדיו י-ם

radio101fm

New member
מצעד מס' 27 לשנת 2005 - רדיו י-ם../images/Emo41.gif

12.07.2005 עוזבים את המצעד Helena Paparizou / My Number 1 / 6 weeks, # 5 Morcheeba / Wonders Never Cease / 5 weeks,# 20 Gorillaz / Feel Good Inc. / 6 weeks, # 6 Destiny's Child / Girl / 1 week, # 28 Eminem / Mocking Bird / 4 weeks, # 18 תזוזות בתוך 30 הגדולים השבוע: 8 עליות, 17 ירידות, 5 כניסות חדשות, מקום ראשון חדש! 1 - Mariah Carey / We Belong Together 2 - Kelly Clarkson / Since U Been Gone 3 - Joana Zimmer / I Believe 4 - Titiyo / Loving Out Of Nothing 5 - The Backstreet Boys / Incomplete 6 - Green Day / Wake Me Up When September Ends 7 - Melanie C. / Next Best Superstar 8 - Kelly Osbourne / One Word 9 - Within Temptation / Memories 10 - Vanilla Ninja / Cool Vibes 11 - Paul Ferrido Ft. Emily / Fuego Del Mar 12 - Lene Marlin / How Would It Be 13 - Nelly / N Dey Say 14 - Max Garaham Vs. Yes / Owner Of The Lonely Heart 15 - Freeloaders / So Much Love To Give 16 - E-Type / The Predator 17 - Mylene Farmer / Fuck Them All 18 - The Game Ft. 50 Cent / Hate It Or Love It 19 - Armin Van Buuren / Shivers 20 - U2 / City Of Blinding Lights 21 - Foo Fighters / Best Of You 22 - Ciara / 1, 2 Step 23 - Coldplay / Speed Of Sound 24 - Daniel Powter / Bad Day 25 - Audio Bullys Ft. Nancy Sinatra / Shot You Down 26 - Musikk / Summer Lovin' 27 - Geri Halliwell / Desire 28 - Paul Cless / Suavemente 29 - Elize / Automatic 30 - Mikiyagi / Body & Soul מאריה קארי לא מסתפקת בכיבוש המצעד האמריקני והבריטי, ומסתערת על המקום הראשון הישר מהפינה לשיפוטכם בפער דירוגים שמציב שיא חדש: למעלה מ-300 קולות הפרידו בין המקום הראשון לשני השבוע, כשהשיא הקודם עמד על 209 קולות בשנת 2000, כש-Melanie C שהתה במקום הראשון עם להיטה I Turn To You שבאותה שנה ניבחר ללהיט השנה. במקום ה-2 התחזקות של שלביים לקלי קלארקסון שכובשת את תחנות הרדיו בארץ עם סינגל הבכורה שלה בישראל ובאירופה. אל המקום ה-3 יורדת ג'ואנה זימר לאחר 3 שבועות במקום הראשון. בשבוע הבא יצא הסינגל שלה באופן רישמי בישראל תחת חברת הליקון. במקום ה-4 עלייה של שלב אחד ל-Titiyo בסינגל מתוך אוסף הלהיטים שלה. במקום ה-5 בקסטריט בוייז שזוכים שבוע שני ברציפות בתואר העלייה הגבוהה של השבוע. במקום ה-6 כניסה חדשה וגבוהה ללהקת Green Day. זהו להיט ה-Top-10 השני שלהם אצלנו השנה. במקום ה-9 ירידה של 7 שלבים ללהקת Within Temptation שלהיטם Memories הוא השיר הותיק במצעד השבוע, עם 9 שבועות של צעידה, מתוך חודש בראש וחודשיים בתוך עשרת הגדולים בסה"כ. כניסות חדשות נוספות במקומות: 20, 21, 27. הפינה לשיפוטכם 31 / Crazy Frog / Axel F 32 / Lost Witness Ft. Tiff Lacey / Home 33 / Royksopp / Only This Moment 34 / Mylo / In My Arms 35 / Gunther & Samantha Fox / Touch Me אתם מוזמנים לדרג את עשרת הגדולים שלכם באתר המצעד, ולקבוע איך ישמע המצעד בשבוע הבא

coullette

New member
איכסה ספטמבר מקום 6

שיר מגעיל לא הייתי שמה אותו אפילו מקום 100

יאצוק

New member
../images/Emo41.gifנצל"ש חשוב../images/Emo41.gif../images/Emo54.gif../images/Emo115.gif

הייתי ב"צליל" בקניון אביב ואין שם את קרפלאנק וסלאפי אז אם את רוצים אותם אל תלכו לשם... לעומת זאת רכשתי לי את international superhits
וגם קניתי כובע ירוק (בלי קשר). וגם נרתיק ל-72 דיסקים
ואני רעבה עכשיו.

יאצוק

New member
אם אתה מחפש את סלאפי או קרפלאנק.

אז לא ללכת כי אין את זה שם אבל דיסקים אחרים שלהם או בכלל דיסקים אחרים...אממ...מי אני שתגיד?

GD ROCKS

New member
מה?

הייתי שם לפני שבועיים לא היה שם כלום! אוףףףףף איזה מזל חרא!!!

למעלה