מצעד מס' 4 לשנת 2007: רדיו י-ם

radio101fm

New member
מצעד מס' 4 לשנת 2007: רדיו י-ם../images/Emo41.gif

17.03.2007 1 - Nelly Furtado - Say It Right 2 - Gwen Stefani - The Sweet Escape 3 - Justin Timberlake / What Goes Around, Comes Around 4 - Beyonce - Listen 5 - Mika - Grace Kelly 6 - Take That - Patience 7 - Hinder - Lips Of An Angel 8 - Akon Ft. Eminem - Smack That 9 - Robbie Williams & Pet Shop Boys - She's Madonna 10 - Nelly Furtado - All Good Things Come To An End 11 - Lovebugs Ft. Lene Marlin - Avalon 12 - Kaiser Chiefs – Ruby 13 - All Saints - Rock Steady 14 - George Michael Ft. Mutya Buena - This Is Not Real Love 15 - Amy Winehouse - Rehab 16 - Christina Aguilera - Candyman 17 - Fall Out Boy - This Ain't A Scence, It's An Arms Race 18 - Kim Wilde - Perfect Girl 19 - Sandra - The Way I Am 20 - Jessica Simpson - A Public Affair 21 - Air - Once Upon A Time 22 - Eric Prydz Vs. Pink Floyd - Proper Education 23 - September - Cry For You 24 - Beyonce - Irreplaceable 25 - Scissor Sisters - Land Of A Thousand Words 26 - Laura Pausini - Yo Canto 27 - Pink - Nobody Knows 28 - X-Perience - Return To Paradise 29 - Jamiroquai - Runaway 30 - Jesse McCartney - Just So You Know נלי פורטאדו כובשת בפעם השלישית את המקום הראשון במצעדים השבועיים של רדיו ירושלים, כשכל המקומות הראשונים לקוחים מתוך אלבומה האחרון. במקום ה-2 הכניסה הגבוהה של השבוע
Gwen Stefani בלהיט Top-10 שישי ברציפות שלה. במקום ה-4 התחזקות של 3 שלבים ללהיט הנוכחי של Beyonce שלא ממש מצליח להתרומם ברוב המצעדים בעולם. במקום ה-5 ירידה של 4 שלבים ללהיט של Mika שנוטש את המקום הראשון לאחר ששהה בו שבועיים (לא ברציפות). במקום ה-6 ירידה של 4 שלבים ללהיט של Take That שלאחר חודשים ארוכים עדיין שוהה בתוך ה-Top-20 בבריטניה. במקום ה-7 כניסה חדשה וגבוהה ל-Hinder בסינגל שנמצא במקום הראשון באוסטרליה כבר 7 שבועות. במקום ה-9 העלייה הגדולה של השבוע
זינוק של לא פחות מ-11 שלבים ל-רובי וויליאמס והפט שופ בוייז. סוגרת את עשרת הגדולים נלי פורטאדו שעולה מחדש 3 שלבים כלפי מעלה. כניסות חדשות נוספות לאורך המצעד במקומות
16, 21, 29.
הפינה לשיפוטכם
31 / Take That – Shine 32 / Within Temptation – What Have You Done 33 / Jennifer Lopez – Que Hiciste 34 / Kosheen – Overkill 35 / Regina Spektor – Samson
עוזבים את 30 הגדולים השבוע
Moby Ft. Mylene Farmer / Slipping Away / 3 weeks, No°14 Jamelia / Beware Of The Dog / 2 weeks, No°24 Simon Webbe / Coming Around Again / 2 weeks, No°17 Norah Jones / Thinking About You / 3 weeks, No°16 Dirty Old Ann / Turn Me On / 2 weeks, No°23 אתם מוזמנים לדרג את הלהיטים האהובים עליכם מתוך רשימת המצעד ולקבוע איך ישמע המצעד בשבוע הבא – המצעד משודר בכל מוצ"ש בין השעות 20:00-22:00
מוצרי חשמל שונים יוגרלו בין המדרגים

Lopezit

New member
../images/Emo207.gif היום ג'ן תופיע

ברוקדים עם כוכבים הספרדי וזה רשמי! ואנחנו נוכל לראות את זה קולולולו (לפחות למי שיש ערוץ TVE) אני רק יודעת שבהוט זה ערוץ 157 וזה ישודר ב23:30-1:00 לפי איך שאני "מכירה" את ג'ן היא בטח תופיע ב 00:55-1:00 ונצטרך לחכות עד הסוף עוד מישהו נשאר חוץ מארז וממני?!

West Doll

New member
אין לי הוט../images/Emo46.gif

ואין לי מושג אם יש ביס את הערוץ הזה

Lopezit

New member
תיקון../images/Emo26.gif

זה משודר ב23:00-01:30 זה הולך להיות לילה ארוך
ועוד משהו- אמרו שרוב האנשים שמופיעים שם מופיעים עם פלייבק... אני מאוד מקווה בשבילה שהיא לא תהיה אחת מהאנשים האלה

יש מצב ../images/Emo13.gif

מחר אני צריך לקום ממש מוקדם.... אבל נתחיל לראות,אני מקווה שהיא תופיע בהתחלה!

Lopezit

New member
מישהו מוכן להגיד לי

מתי לעזאזל היא מופיעה?! אני רוצה לישון גאד דאמט

Lopezit

New member
ואוו איך שהאישה הזאת יכולה לדפוק

הופעה
היא נראתה כ"כ טוב
עזבו את זה שהיא שרה פלייבק.. נוותר לה הפעם היא הורגת אותי עם המבטים האלה שלה כשהיא מופיעה

QueIronia

New member
אוי, המבטים המבטים...

נקרעתי כשפתאום נפלט לנ משפט באנגלית אח"כ כשהיא והנחה דברו... ועוד משהו - היא היית כוסית
בטן בתקופת JLo כבר כנראה לא תהיה לה, אבל גם מה שיש עכשיו זה לא רע... והג'ינס ישב עליה כאילו צבעו את העור שלה בכחול בהיר. נראתה מעולה

Lopezit

New member
זה היה המשפט היחיד שהבנתי ../images/Emo3.gif

ותראה איזה בטן יש לה על מה אתה מדבר?!?! כוסית

QueIronia

New member
דווקא הבנתי את רוב השיחה.

היה נחמד, אבל לא משהו שלא ידענו עליו

QueIronia

New member
הנה../images/Emo26.gif ומשהו לכל מי שראה

הכוונה את התכנית כולה... קודם כל: http://www.youtube.com/watch?v=1AWU1MwFiWs זה פלייבק - ראו הוזהרתם! מי שראה גם את התכנית (מספיק שראיתם 4 דקות במצטבר, אתם כבר אמורים להבין אותי...) - למה בכל פעם המנחה העקומה הזו אמרה "JLo Jennifer Lopez"??!?!? מה זה אמור להיות? היא לא יודעת שזה או JLo או Jennifer Lopez, אבל לא ביחד??? ועוד משהו - לפני שג'ניפר עלתה להופיע - המנחה כ"כ שבחה אותה, חשבתי שמיד אחרי התכנית היא הולכת ליצור איזה פסל בדומתה ולהציב במרכז ברצלונה!

QueIronia

New member
../images/Emo9.gif ../images/Emo92.gif

לא הבנתי למה אתה צריך קישור אם אתה רואה כבר פעם שלישית היום, ואז קלטתי

Lopezit

New member
תחשוב מה זה שאני לא יודעת ספרדית

וכל פעם שהיא אמרה JLO\ ג'ניפר לופז חשבתי שהיא נכנסת להופיע ועוד משהו- זאת רק אני או שהתוכנית הזאת היא ממש אבל ממש בדיחה?!?!?! ואני חשבתי שהגרסה הישראלית גרועה

QueIronia

New member
היא נוראית!

מצאתי את עצמי רואה ערוץ הקניות בחלק מהזמן!

Lopezit

New member
ממה שאני זוכרת..

ראיתי מלך השכונה, חברים, חדשות ערוץ הבידור (היה ג'ניפר
) ועודדד

למעלה