מצעד מס' 5 לשנת 2006 - רדיו י-ם

radio101fm

New member
מצעד מס' 5 לשנת 2006 - רדיו י-ם../images/Emo41.gif

31.01.2006 1 - Kelly Clarkson / Because Of You 2 - Doruntina / Dream World 3 - Katie Melua / Nine Million Bicycles 4 - Conjure One / Extraordinary Way 5 - Coldplay / Talk 6 - Melanie C. / First Day Of My Life 7 - Enya / Amarantine 8 - Mary J. Blige / Be Without You 9 - DHT / Listen To Your Heart 10 - Dee Robert / Come Inside My World 11 - Mattafix / Big City Life 12 - James Blunt / Goodbye My Lover 13 - Lucie Silvas / Nothing Else Matters 14 - The Pussycat Dolls / Stick With You 15 - Ladytron / Destroy Everything You Touch 16 - Texas / Can't Resist 17 - Shakira / Don't Bother 18 - Black Eyed Peas / My Humps 19 - Beyonce Ft. Slim Thug / Check On It 20 - Kate Bush / King Of The Mountain 21 - Mariah Carey / Get Your Number 22 - The Rasmus / Sail Away 23 - Darren Hayes / So Beautiful 24 - Saint Etienne / A Good Thing 25 - Sugababes / Ugly 26 - Simon Webbe / No Worries 27 - Daniel Powter / Jimmy Gets High 28 - Rihanna / If It's Loving That You Want 29 - Helena Paparizou / The Light In Our Soul 30 - Alanis Morissette / Crazy קלי קלארקסון מבצעת כניסה חדשה הישר אל המקום הראשון. זהו סינגל שני מתוך אלבומה שמצליח לכבוש את הפיסגה במצעדים השבועיים, ולהיט Top-3 שלישי שלה. במקום ה-2 התחזקות של שלביים ל-דורנטינה בת ה-17 מנורווגיה. במקום ה-3 עלייה של 3 שלבים לזמרת קייטי מילואה שמכרה 2 מיליון אלבומים בבריטניה במהלך שנת 2005. במקום ה-5 עלייה של שלושה שלבים ל-קולדפליי. במקום ה-6 נפילה של 5 שלבים לזמרת מלאני סי שמצליחה לשהות בפיסגה שבוע אחד בלבד. במקום ה-8 כניסה חדשה וגבוהה לזמרת האמריקנית מארי ג'יי בלייג'. זהו להיט ה-Top-10 ה-5 שלה במצעדים השבועיים מאז ינואר 1998. במקום ה-9 הלהיט הותיק במצעד: שבוע 13 בתוך עשרת הגדולים לצמד DHT. סוגרת את עשרת הגדולים הזמרת האמריקנית Dee Robert בכניסה חדשה. כניסות חדשות נוספותבמקומות
15, 19, 24. הפינה לשיפוטכם
31 / Madonna / Sorry 32 / Barbara Streisand / Night Of My Life 33 / Herd & Fitz Ft. Abigail Bailey / I Just Can't Get Enough 34 / t.A.T.u / Friend Or Foe 35 / a-ha / Analogue 36 / Bob Sinclar / Love Generation עוזבים את המצעד
Madonna / Hung Up / 8 weeks, # 1 (4) Gwen Stefani Ft. Slim Thug / Luxurious / 2 weeks, # 20 The Disco Brothers Ft. Andrea Britton / Time Still Drifts Away / 3 weeks, # 18 Squeeze Up / La Isla Bonita / 1 week, # 25 Eminem / When I'm Gone / 3 weeks, # 18 Anastacia / Pieces Of A Dream / 4 weeks, #7
אתם מוזמנים לדרג את 10 הגדולים שלכם באתר המצעד, או בתא קולי שמספרו 02-6440101 שלוחה 1313 ולקבוע איך ישמע המצעד בשבוע הבא

mbsgf

New member
איזו אכזבה..

אבל אני מתנחם בעובדה שלפחות שבוע שעבר היא הייתה מקום ראשון! לפחות היורשת שלה השבוע היא זמרת שאני מעריך לא פחות ממלאני.

רוני1002

New member
גם אני אוהבת את קלי קלארקסון.

הדיסק האחרון שלה Breakaway הוא דיסק טוב. אבל אני עדיין מעדיפה את מלאני...

למעלה