מצעד 24

אנשים כנסו..

אנשים היום במצעד עם בקי גריפין ב16:30 בערוץ 24 להקת בורדו-הלהקה של ליאון רוזנברג מופיעים על הבמה!! (את הלהקה מרכיבים 3 אנשים מקסימים ומוכשרים במיוחד!! ליאון רוזנברג כמובן יסמין בקר הזמרת שאיתו ומושיק שלומי שהוא אחד הד'גיים הכי מצליחים בחו"ל וגם כאן בארץ) מושיק נבחר בחו"ל במקום ה-95 לאחד הדיג'יים הכי מצליחים !! אז תנו כבוד!! להקת בורדו הוציאו בחודש שעבר ב22/02/06 דיסק בכורה ראשון שנקרא על שם הלהקה בורדו!! בדיסק ישנם 13 שירים ותאמינו לי כל שיר הוא שיר מיוחד ומאחורי כל שיר יש רגשות וסיפור... אם אתם רוצים לשמוע דיסק איכותי!! ומושקע!! ממליצה לכם בחום לקנות את הדיסק!! להקת בורדו הופיעו כבר בכמה וכמה מקומות וכל הופעה המקום היה מלא יותר נכון מלא עד אפס מקום..הם הופיעו במעלייה ובלימה בלימה בתל אביב..וימשיכו להופיע...עוד תשמעו על הלהקה הזו המון!! היום ב4 וחצי במצעד עם בקי גריפין בערוץ 24 להקת בורדו על הבמה!! אז קדימה תצביעו להם ותנו להם את המקום הראשון-המקום שבאמת מגיע להם!! אז כמו שאמרתי לכם אתם תשמעו עליהם עוד הרבה!! לא לשכוח להצביע ללהקת בורדו היום!!

אם כבר מדברים על המצעד..../images/Emo90.gif

אסי התארח היום ב16:30 במצעד ופיספסתי..
לא יודעת בדיוק מה יש לו לעשות שמה אבל ראיתי בסוף שבקי אמרה תודה לאלה התארחו והזכירה גם את אסי..
מישהו יודע אם יש לזה שידור חוזר ואם כן, מתי?

אני ראיתי!! עם אסי../images/Emo9.gif../images/Emo194.gif

אממ שאלו אותו מהם 5 השירים שהוא הכי אוהב או משהו כזה
והקליפורניה של הדגנחש היה מקום שלישי אצלו

ToXic BoY17

New member
וואי וואי../images/Emo10.gif

הייתי בא אבל יש צבאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

למעלה