מצ'עמם טילים.

chen010189

New member
מצ'עמם טילים.

איזה שיר אתם שומעים עכשיו? איזה שיר של פאניק אף פעם לא יימאס עליכם? איזה שיר של פאניק מרגש אתכם? איזה שיר של פאניק מצחיק אתכם? למילים של איזה שיר של פאניק התחברתם הכי הרבה? למנגינה של איזה שיר של פאניק התחברתם הכי הרבה? איזה שיר של פאניק יצא לכם הכי הרבה לזמזם/לשיר בזמן האחרון? להקה אהובה בנוסף לפאניק(אחת! אתם יכולים לכתוב את זו שברשימת ההעדפות שלכם לפני/אחרי פאניק): יש לכם את הדיסק החדש? התאכזבתם מהשינוי או שנהנתם מהאלבום? הייתם בהופעה(לא של פאניק נו, בכלליות)? איזה? איזה שיר של פאניק אתם הכי אוהבים לשמוע בלייב(מיוטיוב)? האם הכרתם להקות חדשות השבוע/החודש? איזה סגנון מוזיקה אתם אוהבים בנוסף לרוק? שיר של פאניק שאתם חורשים עליו לאחרונה: ריאן- שימשיך לשיר או שיישאר רק הגיטריסט(נו כאילו הוא שר יפה לדעתכן או לא XD)? שיר שמזכיר לכם תקופה מסוימת, מוזמנים לפרט: שיר שאהבתם אבל עכשיו נמאס לכם ממנו רק בגלל שחרשו עליו: שיר שהכרתם בזכות סרט? מאיזה סרט זה? השיר האחרון שהורדתם: השיר האחרון ששמעתם מדיסק מקורי: השיר האחרון שמחקתם מהמחשב: תנו את 5 השירים האחרונים שיש לכם/שהוספתם לפלייליסט שלכם במחשב: 1. 2. 3. 4. 5. איזה מהם אתם הכי אוהבים? איזה מהם הוא האחרון ששמעתם? קחו את 5 השירים שנתתם ודרגו אותם מחדש מההכי אהוב(1) להכי פחות אהוב(5): 1. 2. 3. 4. 5. שאלה נחמדה לכבוד 60 שנה-אם פאניק היו יודעים עברית, קחו שיר ישראלי אחד מכל הזמנים שהם צריכים לבצע בלייב, איזה שיר זה יהיה? זהו D: ~~~ אני איזה שיר אתם שומעים עכשיו?Madonna and Justin Timberlake - 4 Minutes To Save The World איזה שיר של פאניק אף פעם לא יימאס עליכם?נראה לי שNine In The Afternoon וLying Is The Most Fun איזה שיר של פאניק מרגש אתכם?אני לא מתרגשת ממש משירים X: איזה שיר של פאניק מצחיק אתכם?We're So Starving רק כי ברנדון נשמע כאילו הוא קם משינה, סורי XD למילים של איזה שיר של פאניק התחברתם הכי הרבה?Camisado, רק לכמה חלקים למנגינה של איזה שיר של פאניק התחברתם הכי הרבה?Do You Know What I'm Seeing? איזה שיר של פאניק יצא לכם הכי הרבה לזמזם/לשיר בזמן האחרון?כנ"ל להקה אהובה בנוסף לפאניק(אחת! אתם יכולים לכתוב את זו שברשימת ההעדפות שלכם לפני/אחרי פאניק):פוב יש לכם את הדיסק החדש?כן התאכזבתם מהשינוי או שנהנתם מהאלבום?האמת? אהבתי מאוד!!! הייתם בהופעה(לא של פאניק נו, בכלליות)? כן איזה?כמה פסטיבלים כמו רוק עצמאות ווליום כינרת אבל יחידות הייתי בהופעות של שייגעצ וסינרגיה איזה שיר של פאניק אתם הכי אוהבים לשמוע בלייב(מיוטיוב)?איי רייט סינס וליינג איז דה מאסט פאן האם הכרתם להקות חדשות השבוע/החודש?לא איזה סגנון מוזיקה אתם אוהבים בנוסף לרוק?פופ עכשווי מה MTV שיר של פאניק שאתם חורשים עליו לאחרונה:Do you know what I'm seeing? ריאן- שימשיך לשיר או שיישאר רק הגיטריסט(נו כאילו הוא שר יפה לדעתכן או לא XD)? שימשיך לשיר, ס'קול שווה
שיר שמזכיר לכם תקופה מסוימת, מוזמנים לפרט:American Pie,לא המילים או משהו אבל זה שיר שחרשתי עליו בדיוק בשתי תקופות משמעותיות בחיים שלי בלי לשים לב אז כל פעם שאני שומעת אותו אני נזכרת בו עכשיו.. שיר שאהבתם אבל עכשיו נמאס לכם ממנו רק בגלל שחרשו עליו:ריהאנה-אמברלה שיר שהכרתם בזכות סרט?Sugarbabes- Too Lost In You מאיזה סרט זה? אהבה זה כל הסיפור השיר האחרון שהורדתם:Flo Rida and T-Pain - Low השיר האחרון ששמעתם מדיסק מקורי:She's A Handsome Woman השיר האחרון שמחקתם מהמחשב:הרמיקס של הדרדסים XDD תנו את 5 השירים האחרונים שיש לכם/שהוספתם לפלייליסט שלכם במחשב: 1. The Connels - 74 75 2.Eminem - Loose Yourself 3.What A Wonderful World(Remix by Joey Ramone) 4.Madonna and Justin Timberlake - 4 Minutes 5.Flo Rida and T-Pain - Low איזה מהם אתם הכי אוהבים?4 איזה מהם הוא האחרון ששמעתם?4 קחו את 5 השירים שנתתם ודרגו אותם מחדש מההכי אהוב(1) להכי פחות אהוב(5): 1.4 2.5 3.2 4.1 5.3 שאלה נחמדה לכבוד 60 שנה-אם פאניק היו יודעים עברית, קחו שיר ישראלי אחד מכל הזמנים שהם צריכים לבצע בלייב, איזה שיר זה יהיה?וואי קשה פחח ואני עוד הרכבתי את השאלה הזאת XD קשה לי לדמיין את זה בלי מבטא..אממ הייתי מתה לשמוע שיר כלשהו של שייגעצ זהו D:

יאיי. שאלון ארוך.

איזה שיר אתם שומעים עכשיו? Pennyroal Tea של נירוונה. איזה שיר של פאניק אף פעם לא יימאס עליכם? Lying, The Only Difference. כל השאר די נמאסו חח איזה שיר של פאניק מרגש אתכם? Lying, קמיסאדו אהובי איזה שיר של פאניק מצחיק אתכם? דה אונלי דיפרנס. ואולי טיים טו דאנס. למילים של איזה שיר של פאניק התחברתם הכי הרבה? דה אונלי דיפרנס, קמיסאדו. למנגינה של איזה שיר של פאניק התחברתם הכי הרבה? אהה..אני אוהבת את כל הלחנים איזה שיר של פאניק יצא לכם הכי הרבה לזמזם/לשיר בזמן האחרון? There's a good reason להקה אהובה בנוסף לפאניק(אחת! אתם יכולים לכתוב את זו שברשימת ההעדפות שלכם לפני/אחרי פאניק): הרד ג'מפסוט אפארטוס. יש לכם את הדיסק החדש? לא התאכזבתם מהשינוי או שנהנתם מהאלבום? התאכזבתי בטירוף. הייתם בהופעה(לא של פאניק נו, בכלליות)? רוק עצמאות נחשב? XDD איזה? ^^. מחר אני הולכת להיות ברוק"צ השני שלי. איזה שיר של פאניק אתם הכי אוהבים לשמוע בלייב(מיוטיוב)? טיים טו דאנס לייב בדנבר..בכלל כל ההופעות מדנבר היו פצצה :) אהבתי גם את קמיסאדו שהם עשו שם. בכלל. אהבתי הכל. האם הכרתם להקות חדשות השבוע/החודש? חודש שעבר התחלתי לשמוע את אליס אין צ'יינס, ואני חולה עליהם. ונכנסתי יותר חזק לדה יוזד, והם מדהימים אחושרמוטה. איזה סגנון מוזיקה אתם אוהבים בנוסף לרוק? מטאל, מטאלקור, פאנק, פופ פאנק. אני לא אוהבת קלאסיק רוק. ואני חולת סקרימו :) שיר של פאניק שאתם חורשים עליו לאחרונה: לא חורשת על פאניק בכלל.חח ריאן- שימשיך לשיר או שיישאר רק הגיטריסט(נו כאילו הוא שר יפה לדעתכן או לא XD)? הוא חייב להישאר גיטריסט. שיר שמזכיר לכם תקופה מסוימת, מוזמנים לפרט: CUTE WITHOUT THE E של טייקינג בק סאנדיי מזכיר לי את הקיץ של שנה שעברה. :) שיר שאהבתם אבל עכשיו נמאס לכם ממנו רק בגלל שחרשו עליו: יותר נכון להקה כזאת- אוונג'ד סוונפולד
סעמק כולם חורשים להם על התחת וזה כל כך מעצבן. שיר שהכרתם בזכות סרט? Fenix tx - Phoebe Cates מהפסקול של אמריקן פאי, חח אני חולה עליו. ובכיתה ה' הכרתי את in too deep של סאם 41 והתאהבתי בו. הוא היה באיזה סרט, לא זוכרת איזה בכלל... אבל מה שכן מכיתה ה' אני מכירה. מאיזה סרט זה? הרגע פירטתי השיר האחרון שהורדתם: Franklin של פראמור. לא משו.. השיר האחרון ששמעתם מדיסק מקורי: את הדיסק של קלי קלארקסון - ברייקאואי :) היה לי אותו מלא זמן [כיתה ז' אנשים. כיתה ז'] ורציתי לשמוע שוב.. ונזכרתי כמה אני אוהבת אותו. אחלה היא. השיר האחרון שמחקתם מהמחשב: חחחחחחח איזה דאנס פאקצי שחברה שלי שלחה לי. תנו את 5 השירים האחרונים שיש לכם/שהוספתם לפלייליסט שלכם במחשב: 1. הדיסק 2. של 3. קלי 4. קלרקסון 5. ברייקאוואי! שמתי אותו באייטונז. איזה מהם אתם הכי אוהבים? מהדיסק של קלי? Walk Away איזה מהם הוא האחרון ששמעתם? Since You've Been Gone למדתי אותו בחשמלית. הוא גדול :) קחו את 5 השירים שנתתם ודרגו אותם מחדש מההכי אהוב(1) להכי פחות אהוב(5): שיהיה..שירים מהדיסק 1. walk away 2. breakaway 3. since youve been gone 4. i hate myself for losing you 5. addicted או gone שאלה נחמדה לכבוד 60 שנה-אם פאניק היו יודעים עברית, קחו שיר ישראלי אחד מכל הזמנים שהם צריכים לבצע בלייב, איזה שיר זה יהיה? עם הלוק שלהם עכשיו, שירים של יהורם גאון יהיו פרפקט. אני סמיילי מחייך

ר-ב-א-ק!!!!!!1

למה תפוז הבן זונה הזה שונא את fat lip ?! למה הוא כל הזמן נכנס מקיוט?!?!?@!~#@!~#@!SAFDFDSFהסבזVסבהבהנגכדעדגעגד

MichRanger

New member
עונהעונהעונה../images/Emo185.gif

איזה שיר אתם שומעים עכשיו? לא שומעת עכשיו איזה שיר של פאניק אף פעם לא יימאס עליכם? איי רייט סיינס איזה שיר של פאניק מרגש אתכם? X: איזה שיר של פאניק מצחיק אתכם? X: למילים של איזה שיר של פאניק התחברתם הכי הרבה? X: למנגינה של איזה שיר של פאניק התחברתם הכי הרבה? אמ לא יודעת ליינג אוליי...ואיי רייט דינס איזה שיר של פאניק יצא לכם הכי הרבה לזמזם/לשיר בזמן האחרון? ניין להקה אהובה בנוסף לפאניק(אחת! אתם יכולים לכתוב את זו שברשימת ההעדפות שלכם לפני/אחרי פאניק): אחת
למה אחת? טוב נו.. סאוסין אבל יש עוד הרבה! יש לכם את הדיסק החדש? לא התאכזבתם מהשינוי או שנהנתם מהאלבום? לא הייתם בהופעה(לא של פאניק נו, בכלליות)? כן איזה? אמ לא זוכרת בימי עצמאות
איזה שיר של פאניק אתם הכי אוהבים לשמוע בלייב(מיוטיוב)? ליינג האם הכרתם להקות חדשות השבוע/החודש? לא איזה סגנון מוזיקה אתם אוהבים בנוסף לרוק? בעיקר רוק.. קצת ישראלי... קצת סקרימו שיר של פאניק שאתם חורשים עליו לאחרונה: ניין ריאן- שימשיך לשיר או שיישאר רק הגיטריסט(נו כאילו הוא שר יפה לדעתכן או לא XD)? הוא שר מדהים! שיר שמזכיר לכם תקופה מסוימת, מוזמנים לפרט: X: שיר שאהבתם אבל עכשיו נמאס לכם ממנו רק בגלל שחרשו עליו: ליינג
שיר שהכרתם בזכות סרט? "סקול אוף רוק" אבל אני כבר לא שומעת אותו דיי ממזמן מאיזה סרט זה? "סקול אוף רוק" השיר האחרון שהורדתם:Sara Bareilles - Love Song השיר האחרון ששמעתם מדיסק מקורי: ארקטיק מאנקיז- סטיל טייק יו הום השיר האחרון שמחקתם מהמחשב: אוו ממזמן לאמחקתי שיר.. לא זוכרת תנו את 5 השירים האחרונים שיש לכם/שהוספתם לפלייליסט שלכם במחשב: 1.08-billy_talent-surrender 2.Seether_FakeIt 3.Sara Bareilles - Love Song(1) 4.The Klaxons - Notoveryet 5.Snow Patrol - Crazy In Love אבל עוד הרבה ! איזה מהם אתם הכי אוהבים? Snow Patrol - Crazy In Love קאבר כלכך מגניב איזה מהם הוא האחרון ששמעתם?Seether_FakeIt קחו את 5 השירים שנתתם ודרגו אותם מחדש מההכי אהוב(1) להכי פחות אהוב(5): 1.Seether_FakeIt 2.Snow Patrol - Crazy In Love 3.Sara Bareilles - Love Song(1) 4.billy_talent-surrender 5.The Klaxons - Notoveryet שאלה נחמדה לכבוד 60 שנה-אם פאניק היו יודעים עברית, קחו שיר ישראלי אחד מכל הזמנים שהם צריכים לבצע בלייב, איזה שיר זה יהיה? נגעה בשמים- משינה
אהובתי- משינה
למיה יש אקדח-כנסיית השכל
ידיים למעלה- כנסיית השכל
מופתע הארנבות של ד"ר קספר- השיר שלי

Mori C

New member
../images/Emo41.gifעונה../images/Emo9.gif

איזה שיר אתם שומעים עכשיו? Fall Out Boy-Thanks Fr Th Mmrs איזה שיר של פאניק אף פעם לא יימאס עליכם? But It's Better If You Do ו- That Green Gentlemen איזה שיר של פאניק מרגש אתכם? Lying Is The Most Fun איזה שיר של פאניק מצחיק אתכם? The Piano Knows Something I Don't Know הוא שיר חמוד אבל הוא מצחיק אותי בגלל חברה שלי DD: למילים של איזה שיר של פאניק התחברתם הכי הרבה? That Green Gentlemen למנגינה של איזה שיר של פאניק התחברתם הכי הרבה? Mad as Rabbits איזה שיר של פאניק יצא לכם הכי הרבה לזמזם/לשיר בזמן האחרון? That Green Gentlemen להקה אהובה בנוסף לפאניק(אחת! אתם יכולים לכתוב את זו שברשימת ההעדפות שלכם לפני/אחרי פאניק): פול אאוט בוי
יש לכם את הדיסק החדש? לא, הלכתי לחנות ואמרו שנגמר ...
התאכזבתם מהשינוי או שנהנתם מהאלבום? ממש ממש נהנתי מהאלבום החדש! הוא ממש יפה
הייתם בהופעה(לא של פאניק נו, בכלליות)? כן. איזה? של סינרגיה ושל נינט טייב. איזה שיר של פאניק אתם הכי אוהבים לשמוע בלייב(מיוטיוב)? את כל השירים, הם ממש טובים בלייב. האם הכרתם להקות חדשות השבוע/החודש? כן, כל הזמן אני מכירה עוד ועוד זמרים ולהקות חדשות. איזה סגנון מוזיקה אתם אוהבים בנוסף לרוק? אני אוהבת הכל, כאילו אם אני שומעת משהו ואני אוהבת אותו אז אני ממשיכה לשמוע אותו, אני לא מתחילה לחקור אם זה רוק, פופ, היפ פופ או מטאל. שיר של פאניק שאתם חורשים עליו לאחרונה: That Green Gentlemen ריאן- שימשיך לשיר או שיישאר רק הגיטריסט(נו כאילו הוא שר יפה לדעתכן או לא XD)? אממ...הוא שר בסדר, כאילו שימשיך גם לנגן ולשיר. אבל בלי לעליב אותו או משהו לברנדון יש קול יותר יפה אבל גם לו יש קול יפה D: שיר שמזכיר לכם תקופה מסוימת, מוזמנים לפרט: Evanescence - Bring Me To Life ו- Fall Out Boy - 7 Minutes In Heaven שיר שאהבתם אבל עכשיו נמאס לכם ממנו רק בגלל שחרשו עליו: The Fray - How to Save a Life שיר שהכרתם בזכות סרט? תן לשים ת'ראש על דיונה XD מאיזה סרט זה? גבעת חלפון אינה עונה XD השיר האחרון שהורדתם: השיר האחרון ששמעתם מדיסק מקורי: השיר האחרון שמחקתם מהמחשב: תנו את 5 השירים האחרונים שיש לכם/שהוספתם לפלייליסט שלכם במחשב: 1. Flyleaf - All around me 2. Flyleaf - Believe In Dreams 3. Cobra Starship - The City Is At War 4. Soundgarden - Black Hole Sun 5. Chris Brown - With You איזה מהם אתם הכי אוהבים? Cobra Starship - The City Is At War איזה מהם הוא האחרון ששמעתם? Cobra Starship - The City Is At War קחו את 5 השירים שנתתם ודרגו אותם מחדש מההכי אהוב(1) להכי פחות אהוב(5): 1.Cobra Starship - The City Is At War 2.Flyleaf - All around me 3.Flyleaf - Believe In Dreams 4.Chris Brown - With You 5.Soundgarden - Black Hole Sun שאלה נחמדה לכבוד 60 שנה-אם פאניק היו יודעים עברית, קחו שיר ישראלי אחד מכל הזמנים שהם צריכים לבצע בלייב, איזה שיר זה יהיה? גבעטרון -בת שישים חחחח XDD זה יכול להיות ממש מגניב D: זהו D: הודגש באמצעות מדגישומטיק

NoAmItA ChAn

New member
ווששששששששששששש

איזה שיר אתם שומעים עכשיו? X איזה שיר של פאניק אף פעם לא יימאס עליכם? I Write Sins, Not Tragedies. איזה שיר של פאניק מרגש אתכם? בט איטס בטר איף יו דו. איזה שיר של פאניק מצחיק אתכם? איטס טיים טו דאנס. למילים של איזה שיר של פאניק התחברתם הכי הרבה? ... איים א דיווה? למנגינה של איזה שיר של פאניק התחברתם הכי הרבה? איי רייט סינס נוט טראג'דיס XD; איזה שיר של פאניק יצא לכם הכי הרבה לזמזם/לשיר בזמן האחרון? סינס נוט טראג'דיס. להקה אהובה בנוסף לפאניק(אחת! אתם יכולים לכתוב את זו שברשימת ההעדפות שלכם לפני/אחרי פאניק): הממ.. שיהיה מכ"ר. יש לכם את הדיסק החדש? נופ. התאכזבתם מהשינוי או שנהנתם מהאלבום? עוד לא שמעתי את כולו, אבל הסגנון שלהם שונה עכשיו >: הייתם בהופעה(לא של פאניק נו, בכלליות)? יאפ. איזה? המורדים ופינת אור XDDDD;; איזה שיר של פאניק אתם הכי אוהבים לשמוע בלייב(מיוטיוב)? איים א דיווה XDDDDDDDDDD עם הריקודים XDDDDDDDD האם הכרתם להקות חדשות השבוע/החודש? הממממ... לא שזכור לי O: איזה סגנון מוזיקה אתם אוהבים בנוסף לרוק? הכל D: שיר של פאניק שאתם חורשים עליו לאחרונה: סינס, טראג'דיס XD; ריאן- שימשיך לשיר או שיישאר רק הגיטריסט(נו כאילו הוא שר יפה לדעתכן או לא XD)? גיטריסט. שיר שמזכיר לכם תקופה מסוימת, מוזמנים לפרט: בט איטס בטר איף יו דו, מזכיר לי את החופש הגדול. שיר שאהבתם אבל עכשיו נמאס לכם ממנו רק בגלל שחרשו עליו: X שיר שהכרתם בזכות סרט? דיס איז האלווין 3: מאיזה סרט זה? נחשו 3: השיר האחרון שהורדתם: לא זוכרת XP השיר האחרון ששמעתם מדיסק מקורי: אצל חברה שלי לפני חודשיים בערך, מיוז. השיר האחרון שמחקתם מהמחשב: לא זוכרת >_< תנו את 5 השירים האחרונים שיש לכם/שהוספתם לפלייליסט שלכם במחשב: בפלייליסט: 1. Angels - Within Temptation. 2. It's Alright - Usless ID 3. Skin - Breaking Benjamin. 4. Blow Me Away - Breaking Benjamin. 5. Attack - 30 Seconds To Mars. איזה מהם אתם הכי אוהבים? 1,3,4. איזה מהם הוא האחרון ששמעתם? 1. קחו את 5 השירים שנתתם ודרגו אותם מחדש מההכי אהוב(1) להכי פחות אהוב(5): 1. 1 2. 3 3. 4 4. 5 5. 2 שאלה נחמדה לכבוד 60 שנה-אם פאניק היו יודעים עברית, קחו שיר ישראלי אחד מכל הזמנים שהם צריכים לבצע בלייב, איזה שיר זה יהיה? המממממממ.... משהו של כנסיית השכל או איפה הילד XD;

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifצ'אלון../images/Emo3.gif

איזה שיר אתם שומעים עכשיו?
basket case- green day איזה שיר של פאניק אף פעם לא יימאס עליכם?
i write sins איזה שיר של פאניק מרגש אתכם?
אפחד לא ממש.. איזה שיר של פאניק מצחיק אתכם?
nine in the afternoon למילים של איזה שיר של פאניק התחברתם הכי הרבה?
א יודעת=\ למנגינה של איזה שיר של פאניק התחברתם הכי הרבה?
i write sins איזה שיר של פאניק יצא לכם הכי הרבה לזמזם/לשיר בזמן האחרון?
i write sins להקה אהובה בנוסף לפאניק(אחת! אתם יכולים לכתוב את זו שברשימת ההעדפות שלכם לפני/אחרי פאניק):
כרגע גרין דיי יש לכם את הדיסק החדש?
לא התאכזבתם מהשינוי או שנהנתם מהאלבום?
התאכזבתי מהשינוי.. הייתם בהופעה(לא של פאניק נו, בכלליות)? איזה?
בלאק אייד פיס, שון פול ורוק עצמאות, אם זה נחשב איזה שיר של פאניק אתם הכי אוהבים לשמוע בלייב(מיוטיוב)?
אממ כולם? האם הכרתם להקות חדשות השבוע/החודש?
נופ איזה סגנון מוזיקה אתם אוהבים בנוסף לרוק?
היפ הופ, אבל רוק מועדף עלי הרבה יותר שיר של פאניק שאתם חורשים עליו לאחרונה:
i write sins ריאן- שימשיך לשיר או שיישאר רק הגיטריסט(נו כאילו הוא שר יפה לדעתכן או לא XD)?
שר יפה שיר שמזכיר לכם תקופה מסוימת, מוזמנים לפרט:
TFTM- מזכיר לי שנה שלמה.. שיר שאהבתם אבל עכשיו נמאס לכם ממנו רק בגלל שחרשו עליו:
TFTM שיר שהכרתם בזכות סרט?
snakes on a plane- cobra starship, low- flo rida מאיזה סרט זה?
snakes on a plane, step up 2 השיר האחרון שהורדתם:
low- flo rida השיר האחרון ששמעתם מדיסק מקורי:
ממש לא זוכרת
השיר האחרון שמחקתם מהמחשב:
גם לא זוכרת.. תנו את 5 השירים האחרונים שיש לכם/שהוספתם לפלייליסט שלכם במחשב:
1.basket case- green day 2. american idiot- green day 3. good riddance- green day 4. wake me up when september ends- green day 5. boulevard of broken dreams- green day איזה מהם אתם הכי אוהבים?
כולם איזה מהם הוא האחרון ששמעתם?
asket case קחו את 5 השירים שנתתם ודרגו אותם מחדש מההכי אהוב(1) להכי פחות אהוב(5):
1. אמריקן אידיוט 2. באסקט קייס 3. גוד רידאנס 4. בולווארד אוף ברוקן דרימס 5. וויק מי אפ וואן ספטמבר אנדס שאלה נחמדה לכבוד 60 שנה-אם פאניק היו יודעים עברית, קחו שיר ישראלי אחד מכל הזמנים שהם צריכים לבצע בלייב, איזה שיר זה יהיה?
משהו קטן וטוב- משינה

משעמם :|

איזה שיר אתם שומעים עכשיו? Bullet For My Valentine - All These Things I Hate איזה שיר של פאניק אף פעם לא יימאס עליכם? גרין ג'לטלמן
איזה שיר של פאניק מרגש אתכם? אף שיר
איזה שיר של פאניק מצחיק אתכם? אין ממש
למילים של איזה שיר של פאניק התחברתם הכי הרבה? Do You Know What I'm Seeing? בהחלט .. למנגינה של איזה שיר של פאניק התחברתם הכי הרבה? גרין ג'לטלמן D: איזה שיר של פאניק יצא לכם הכי הרבה לזמזם/לשיר בזמן האחרון? כנ"ל להקה אהובה בנוסף לפאניק(אחת! אתם יכולים לכתוב את זו שברשימת ההעדפות שלכם לפני/אחרי פאניק): Bullet For My Valentine יש לכם את הדיסק החדש? כן D: התאכזבתם מהשינוי או שנהנתם מהאלבום? לא התאכזבתי בכלל הייתם בהופעה(לא של פאניק נו, בכלליות)? כן איזה? של אוונסנס איזה שיר של פאניק אתם הכי אוהבים לשמוע בלייב(מיוטיוב)? ליינג D: האם הכרתם להקות חדשות השבוע/החודש? נמ..לא איזה סגנון מוזיקה אתם אוהבים בנוסף לרוק? מטאל שיר של פאניק שאתם חורשים עליו לאחרונה: גרין ג'לטלמן ריאן- שימשיך לשיר או שיישאר רק הגיטריסט(נו כאילו הוא שר יפה לדעתכן או לא XD)? רק גיטריסט ,עדיף בשבילו
שיר שמזכיר לכם תקופה מסוימת, מוזמנים לפרט: אין
שיר שאהבתם אבל עכשיו נמאס לכם ממנו רק בגלל שחרשו עליו: My Immortal של אוונסנס שיר שהכרתם בזכות סרט? אין.. מאיזה סרט זה? כנ"ל השיר האחרון שהורדתם: נמנמ..לא זוכרת
השיר האחרון ששמעתם מדיסק מקורי: גרין של פאניק השיר האחרון שמחקתם מהמחשב: לא זוכרת
תנו את 5 השירים האחרונים שיש לכם/שהוספתם לפלייליסט שלכם במחשב: 1. Blue and Yellow 2. Buried Myself Alive 3. I'm A Fake 4. Listening 5. On My Own הכל של דה יוזד איזה מהם אתם הכי אוהבים? I'm A Fake איזה מהם הוא האחרון ששמעתם? On My Own קחו את 5 השירים שנתתם ודרגו אותם מחדש מההכי אהוב(1) להכי פחות אהוב(5): 1.I'm A Fake 2.On My Own 3.Listening 4.Blue and Yellow 5.Buried Myself Alive שאלה נחמדה לכבוד 60 שנה-אם פאניק היו יודעים עברית, קחו שיר ישראלי אחד מכל הזמנים שהם צריכים לבצע בלייב, איזה שיר זה יהיה? את נוי יורק רפיח של שייגעצ

אין חזרות היום D: ../images/Emo101.gif

איזה שיר אתם שומעים עכשיו? Kelly Clarkson - Breakaway
איזה שיר של פאניק אף פעם לא יימאס עליכם? ניין D: איזה שיר של פאניק מרגש אתכם? ליינג. איזה שיר של פאניק מצחיק אתכם? איי רייט סינס
למילים של איזה שיר של פאניק התחברתם הכי הרבה? יש כמה
למנגינה של איזה שיר של פאניק התחברתם הכי הרבה? באט איטס באטר איף יו דו
איזה שיר של פאניק יצא לכם הכי הרבה לזמזם/לשיר בזמן האחרון? ניין >< להקה אהובה בנוסף לפאניק(אחת! אתם יכולים לכתוב את זו שברשימת ההעדפות שלכם לפני/אחרי פאניק): MCR
יש לכם את הדיסק החדש? נופ. התאכזבתם מהשינוי או שנהנתם מהאלבום? יש שירים יפים גם באלבום הזה.. הייתם בהופעה(לא של פאניק נו, בכלליות)? אכן D: איזה? TH, נינט [נו מה, היא הופיעה איתי באותו מופע
], מרינה מקסימיליאן בלומין [מה שאמרתי על נינט >.>], רן דנקר
, שי גבסו, הראל סקעת, ג'קו אייזנברג ועוד כל מיני שאני לא זוכרת
איזה שיר של פאניק אתם הכי אוהבים לשמוע בלייב(מיוטיוב)? איי רייט סינס.. האם הכרתם להקות חדשות השבוע/החודש? כן אבל אני לא זוכרת איך קוראים להם
אני רק זוכרת שלאלבום שלהם קוראים "ט'ה אייג' אוף דה אנדרסטייטמנט" >< איזה סגנון מוזיקה אתם אוהבים בנוסף לרוק? הכל חוץ ממזרחית ודכאון. שיר של פאניק שאתם חורשים עליו לאחרונה: ניין. ריאן- שימשיך לשיר או שיישאר רק הגיטריסט(נו כאילו הוא שר יפה לדעתכן או לא XD)? שיישאר גיטריסט
שיר שמזכיר לכם תקופה מסוימת, מוזמנים לפרט: IDLY של MCR. שיר שאהבתם אבל עכשיו נמאס לכם ממנו רק בגלל שחרשו עליו: אמברלה
שיר שהכרתם בזכות סרט? Low של פלו-רידה [אתמול ג'ורדן הקנדי לימד אותי איך אומרים את זה נכון DDDDDD::::::::: ] מאיזה סרט זה? סטפ אפ. השיר האחרון שהורדתם: Church של טי. פיין אאל"ט
השיר האחרון ששמעתם מדיסק מקורי: The Ghost Of You בלייב מה-DVD של MCR
השיר האחרון שמחקתם מהמחשב: של מדונה
תנו את 5 השירים האחרונים שיש לכם/שהוספתם לפלייליסט שלכם במחשב: 1. Tokio Hotel - Totgeliebt 2. One Republic - Stop And Stare 3. Madonna Ft. Justin Timberlake - 4 Minutes 4. Britney Spears - Break The Ice 5. M Pokora ft. Timbaland and Sebastian - She's Dangerous איזה מהם אתם הכי אוהבים? One Republic - Stop And Stare איזה מהם הוא האחרון ששמעתם? M Pokora ft. Timbaland and Sebastian - She's Dangerous קחו את 5 השירים שנתתם ודרגו אותם מחדש מההכי אהוב(1) להכי פחות אהוב(5): 1. One Republic - Stop And Stare 2. Tokio Hotel - Totgeliebt 3. Madonna Ft. Justin Timberlake - 4 Minutes 4. Britney Spears - Break The Ice 5. M Pokora ft. Timbaland and Sebastian - She's Dangerous שאלה נחמדה לכבוד 60 שנה-אם פאניק היו יודעים עברית, קחו שיר ישראלי אחד מכל הזמנים שהם צריכים לבצע בלייב, איזה שיר זה יהיה? הורה או לחיי העם הזה XD

Mori C

New member
../images/Emo41.gifהורה ולחיי העם הזה, זה יכול להיות מגניבDD:

One Republic - Stop And Stare

שירנאעה

Well-known member
שלי.../images/Emo105.gif

איזה שיר אתם שומעים עכשיו? The Academy Is...- The Phrase That Pays איזה שיר של פאניק אף פעם לא יימאס עליכם? חח יש הרבה שלא יימאסו עליי, אבל אממ, ליינג וניין אין דה אפטרנון. איזה שיר של פאניק מרגש אתכם? Nails For Breakfast.. וואן דה דיי מט דה נייט. איזה שיר של פאניק מצחיק אתכם? לא בדיוק מצחיק, יותר משעשע - I Have Friends In Holy Spaces למילים של איזה שיר של פאניק התחברתם הכי הרבה? Camisado. למנגינה של איזה שיר של פאניק התחברתם הכי הרבה? הרבה.. הלחנים מאוד מתוחכמים^^. איזה שיר של פאניק יצא לכם הכי הרבה לזמזם/לשיר בזמן האחרון? טונייט, טונייט. להקה אהובה בנוסף לפאניק(אחת! אתם יכולים לכתוב את זו שברשימת ההעדפות שלכם לפני/אחרי פאניק): מכ"ר. יש לכם את הדיסק החדש? יש לי את השירים של הדיסק החדש, לא את הדיסק, את השירים. כולם.X: חח התאכזבתם מהשינוי או שנהנתם מהאלבום? אמ. צריך להתרגל. כנראה שלי זה לוקח יותר זמן מכולם>< אבל שירים טובים:) . הייתם בהופעה(לא של פאניק נו, בכלליות)? יאפ:] איזה? מלא>< מסוג המופעים האלה שיש בחגים.. וכשהייתי קטנה יותר הייתי במורדים ופלוריסיינטה XD איזה שיר של פאניק אתם הכי אוהבים לשמוע בלייב(מיוטיוב)? these a good reason.. האם הכרתם להקות חדשות השבוע/החודש? אמ.לא. איזה סגנון מוזיקה אתם אוהבים בנוסף לרוק? קצת פופ. שיר של פאניק שאתם חורשים עליו לאחרונה: ניילס וניין. ריאן- שימשיך לשיר או שיישאר רק הגיטריסט(נו כאילו הוא שר יפה לדעתכן או לא XD)? שניהם
שיר שמזכיר לכם תקופה מסוימת, מוזמנים לפרט: אמ.. בהיינד דה סי מזכיר את סגנון הביטלס. לא שזו תקופה שהייתי בה, לצערי, אבל זה כן מזכיר..
שיר שאהבתם אבל עכשיו נמאס לכם ממנו רק בגלל שחרשו עליו: טיפונת מIWSNT. טיפונת. שיר שהכרתם בזכות סרט? וואו, אני יודעת שיש.. מאיזה סרט זה? אבל אני לא זוכרת XD השיר האחרון שהורדתם: אני לא מורידה. מקליטה. - THE ACADEMY IS... Everything We Had השיר האחרון ששמעתם מדיסק מקורי: ליינג. השיר האחרון שמחקתם מהמחשב: לאזוכרת שהיה כזה.. כנראה זה היה מזמן Oם תנו את 5 השירים האחרונים שיש לכם/שהוספתם לפלייליסט שלכם במחשב: 1. The Academy Is... Classifieds 2. Cute Is What We Aim For - The Fourth Drink Instinct 3. Coldplay- Swallowed In The Sea 4. THE ACADEMY IS... Everything We Had 5. blink182 - What's My Age Again איזה מהם אתם הכי אוהבים? קשה.. חח. אמ. דיי פורט' דרינג.. איזה מהם הוא האחרון ששמעתם? אווריטינג ווי הד. קחו את 5 השירים שנתתם ודרגו אותם מחדש מההכי אהוב(1) להכי פחות אהוב(5): 1. The Academy Is... Classifieds 2. THE ACADEMY IS... Everything We Had 3. Cute Is What We Aim For - The Fourth Drink Instinct 4. blink182 - What's My Age Again 5. Coldplay- Swallowed In The Sea שאלה נחמדה לכבוד 60 שנה-אם פאניק היו יודעים עברית, קחו שיר ישראלי אחד מכל הזמנים שהם צריכים לבצע בלייב, איזה שיר זה יהיה? ירושלים של זהב?

משעמם !!

איזה שיר אתם שומעים עכשיו? לא שומעת
איזה שיר של פאניק אף פעם לא יימאס עליכם? Nine In The Afternoon
איזה שיר של פאניק מרגש אתכם? אמ.. יש המון מפריטי. אוד אבל גם מהראשון כי זה נוסטלגי כזה חח
איזה שיר של פאניק מצחיק אתכם? השיר הזה שאם שומעים באוזניות אז בסוף זה ניראה כאילו מישהו מבניין שר לך D: למילים של איזה שיר של פאניק התחברתם הכי הרבה? >< למנגינה של איזה שיר של פאניק התחברתם הכי הרבה?
איזה שיר של פאניק יצא לכם הכי הרבה לזמזם/לשיר בזמן האחרון? ממ.. להקה אהובה בנוסף לפאניק(אחת! אתם יכולים לכתוב את זו שברשימת ההעדפות שלכם לפני/אחרי פאניק): סימפל פלאן יש לכם את הדיסק החדש? כן התאכזבתם מהשינוי או שנהנתם מהאלבום? נהנתי.. אבל הוא קצת פחות קליט אז לוקח זמן "להתרגל", אבל אני אוהבת אותו הייתם בהופעה(לא של פאניק נו, בכלליות)? כן איזה? מוש בן ארי
איזה שיר של פאניק אתם הכי אוהבים לשמוע בלייב(מיוטיוב)? לאדעת
האם הכרתם להקות חדשות השבוע/החודש? יאפ איזה סגנון מוזיקה אתם אוהבים בנוסף לרוק? פאנק שיר של פאניק שאתם חורשים עליו לאחרונה: דאט [דה?] גרין ג'נטלמן ריאן- שימשיך לשיר או שיישאר רק הגיטריסט(נו כאילו הוא שר יפה לדעתכן או לא XD)? התפקיד שלו באלבום החדש טוב כי זה קול חדש כזה וחמוד.. אז כן, זה נחמד והוא שר יפה D: [לא לסולן ברור, אבל הוא טוב לליווי
] שיר שמזכיר לכם תקופה מסוימת, מוזמנים לפרט: לאדעת שיר שאהבתם אבל עכשיו נמאס לכם ממנו רק בגלל שחרשו עליו: אין.. ביינתים שיר שהכרתם בזכות סרט? שיר אחד של מיסי
מאיזה סרט זה? קפצו לי השיר האחרון שהורדתם: לא זוכרת השיר האחרון ששמעתם מדיסק מקורי: פאניק או פארמור השיר האחרון שמחקתם מהמחשב: מטאל S: תנו את 5 השירים האחרונים שיש לכם/שהוספתם לפלייליסט שלכם במחשב: 1. 2. 3. 4. 5. איזה מהם אתם הכי אוהבים? איזה מהם הוא האחרון ששמעתם? קחו את 5 השירים שנתתם ודרגו אותם מחדש מההכי אהוב(1) להכי פחות אהוב(5): 1. 2. 3. 4. 5. שאלה נחמדה לכבוד 60 שנה-אם פאניק היו יודעים עברית, קחו שיר ישראלי אחד מכל הזמנים שהם צריכים לבצע בלייב, איזה שיר זה יהיה? ******השפן הקטן*******

למעלה