מצע לבחירות וטופס תמיכה והרשמה

מצע לבחירות וטופס תמיכה והרשמה

מצע לבחירות וטופס תמיכה והרשמה לרשימה בראשות ארגון האלמנות ויתומי צה''ל בראשות סיגל שהרבני

או, עכשיו מתחיל להיות מעניין

אז אני יכול להצביע בגילי הקשיש או לא? יש טעם למלא טופס הרשמה?

a l m a n a 7 3

New member
סיגל, את צוחקת?

מי יבחר למענך 10 משתתפי הפורום, אולי. בתור ילדה את מאד אופטימית או לא כ"כ חכמה. האלמנות לא תצבענה למענך, רוב היתומים כלל לא בעניין הזה. לאחר העלבונות שספגתי ממך, כמו אלמנות אחרות שנכנסו לפורום, אין סיכוי שבעולם שנצביע בשבילך. לטובתך האישית, אל תביישי את עצמך, עצתי אליך, שמרי על מקום עבודתך, אל תשמעי לעיצת עדי, ואל תתפטרי.

תודה לך על המלים החמות

אני לא צוחקת ואני לא ילדה, אני בחורה בוגרת והמצע איתו אני מתמודדת בבחירות אלה ברור, נשמח לדון בו ולו בי אני לא מביישת את עצמי, אני בטוחה שהתפקיד שלקחתי על עצמי להתמודד בבחירות ולעמוד בראש הארגון בע"ה ייאמר לזכותי ולא לחובתי אני לא יודעת איזה עלבונות בדיוק את או כל אלמנה אחרת ספגת ממני, אני לא נוהגת להעליב אנשים וכפי שהצעתי לך בעבר אם את חושבת אחרת אנא פני להנהלת הפורומים באמצעות פורום משוב והם יטפלו בעניין, לא נקיים דיון על התנהלות המנהלים על גבי הפורום כיוון שזה פורום יתומי צה"ל ולא פורום תלונות על מנהלים. לגבי עתידי המקצועי, אני מודה לך על הדאגה אני לא מקלה ראש בנוגע לעתידי ואני מקשיבה לכל העיצות שניתנו לי עד כה

a l m a n a 7 3

New member
האם יש לך נסיון כאלמנה?

האם את יודעת למה אלמנה בת 80 זקוקה? האם את מבינה מהם הקשיים של אלמנה עם תינוק? מהיכן לקחת את הציניות הזו לחשוב שאת יכולה להבין ולטפל באלמנות מבוגרות או באלמנות אמהות צעירות? לא היית במקום של אשה שאיבדה בעל, אפילו לא במקום של אשה שיש לה בעל, כדי להבין מה עוברת אשה שיום אחד היא חיה בזוגיות, ויום אחד היא צריכה להתמודד עם זוגיות שאבדה, הרי לא היית עדיין במקום של אשה נשואה, אז כיצד הינך יכולה להבין מה זה לאבד נישואין. לא היית במקום של אשה שאמורה לגדל ילדים שאיבדו את אביהם, אפילו לא במקום של אשה שיש לה ילדים, כדי לדעת להתמודד עם הרס חייהם של ילדיה. גם אם הינך בחורה בוגרת, עולמה של אמא לילדים עדיין אינו מוכר לך. זה כמו שאדם יחליט להתמודד על רשות הארגון הוטרינרי מבלי שהיה וטרינר בעצמו, או להתמנות לשופט מבלי שלמד משפטים. להזכירך, אין זה ארגון של יתומים בלבד, אלא גם אלמנות, האם עולה על דעתך שאלמנה תצביע ליו"ר שהינה בגיל ילדיה ואף צעירה יותר? עצם הצעתך לתפקיד, מעיד על חשיבות עצמית והתנהגות שחצנית, שאין לנו צורך בארגון, לא תזיק לך מעט צניעות וענווה, עצם הצעתך את עצמך לתפקיד מורה על חוסר בגרות.

האם לך נסיון כילד הורה? אני שואל

אותך בתור יתום צה''ל מזה 53 שנה....תשובתי לך - אין לך נסיון! יש לך נסיון כאן באתר בתור טרול. ומכיוון שלא ענית לי בפעם שעברה וניסית ליצור אנטיגוניזם ומהומות אני משהה אותך מכתיבה כאן. אנא אל תשפילי את עצמך. אגב- אני יודע כבר בדיוק מי את. שבוע טוב לך .

a l m a n a 7 3

New member
אומנם נכון,אין לי נסיון בתור יתום

ולכן אינני מציגה עצמי כמתמודדת לראשות ארגון יתומי צה"ל. אתה יודע מי אני, אז מה? אני אמורה לדאוג מכך? או לפחד? טרול, כפי שכינית אותי, זו אינה השמצה? הדבקת תוית אינה עבירה?

בואי נניח שאת צודקת בכל ולא רק

מנסה להוכיח שאני מאיים ומדביק כינויים. אוקי? אני לא כאן כדי לריב להתקוטט ולהתווכח- לנוחותך אצרף כאן את מטרות הפורום שלנוכפי שנכתבו בפתיח- אנא נסי אם ברצונך להמשיך כאן לפני שאת כותבת להתייחס לדברים אלו: תדמיתו הציבורית של יתום צה"ל בישראל הינה של אדם המטופל היטב מכל הבחינות ע"י מדינתנו, אך האמת מרה היא. מזה שנים רבות מסרב שר הביטחון ומשרדו להכיר או אפילו לנהל דו שיח עם יתומי צה´´ל בישראל, אל מול משפחת השכול מופלים היתומים לרעה. אחת הסיבות העיקריות היא שליתומים אין ארגון המייצג אותם בפני משרד הביטחון גופים ומוסדות ממשלתיים אחרים. ´´עמותת יתומי מערכות ישראל וצה"ל´´ הוקמה במטרה להוות כתובת ליתומי מערכות ישראל וצה´´ל לסייע במתן פתרונות לבעיות היתומים והגדרת מעמדם הייחודי בחוק. לראשונה בישראל ניתנה לנו במה פומבית, "מקום" לדבר בו, להשמיע, לשמוע, לשאול, לשתף, לשוחח, להתווכח, לחשוב ולתכנן ביחד, לתרום ולהירתם, להרגיש שאינך לבד, שלמצוקה יש מקום, לתמוך ולקבל תמיכה, להתייעץ ולהיפגש. פורום זה נועד לכולנו: ליתומים למצוא אמפתיה והזדהות, ולציבור להבין את מצוקתנו. אם אתם מכירים יתומ/ת צה´´ל אנא הפנו אותו לכאן. אני מודה ל"תפוז" על שיתוף הפעולה. יו´´ר העמותה - עדי כספי

a l m a n a 7 3

New member
אתה צודק בטענה שלך

אך הדרך שלך אינה נכונה. מקום היתומים בכל גיל הוא בארגון האלמנות ויתומי צה"ל, מכיוון שזהו ארגון שכבר מוכר, ומקבל תקציבים, יהיה קל יותר להיאבק על תוספת תקציב גם ליתומים, אלא שאסור שתהיה הגבלת גיל, כי יתום אינו מפסיק להיות יתום בגיל 30. היה טוב אם היה ארגון עצמאי ליתומים, אך אינך מצליח להרים זאת, והסיבה היא שהיתומים בדר"כ בגיל בו הם עסוקים בעניינים אחרים, כמו קריירה והקמת משפחה, מכדי שהם יתעסקו עם ארגון, ולכן אין היענות גבוהה מצד היתומים, במצב זה עדיף להם להיצטרף לארגון האלמנות, אלא שאלמנות המאבק אינן רוצות את היתומים אתן. ומדוע הדרך שלך אינה נכונה? כי אתה רואה שאלמנות המאבק אנטי יתומים בארגון, אז במקום להתקרב בזהירות, אתה מפיל עליהן פצצה כמתמודדת לראשות הארגון יתומה בת 25, ואתה מצפה שזה לא ירגיז אותן? אותן אלמנות שנאבקות כבר שנה על ראשות הארגון, להן אתה מנפנף עם מתמודדת ירוקה, ואת מצפה שזה לא ירגיז אותן, זה הרי כמו לנפנף לשור בבד אדום. אז אם היה לך רצון להידבר איתן, או להצטרף אליהן, מצאת דרך טיפשית שרק גורמת להתרחקות ולמלחמה. הרי אתה יודע יפה, שאין לסיגל שום סיכוי, אז לשם מה עשית צעד כה טיפשי? מצד אחד יש לך כוונה טובה, לקדם את ענייני היתומים, ומצד שני אתה הורס להם כל סיכוי. הרי אתה יודע שיתומה בראש ארגון אלמנות זה לא פיתרון טוב, הפתרון הטוב הוא שישב בהנהלת הארגון נציג ליתומים, אך לא כיו"ר. לו היית מציע את המתמודדת שלך כחברה בצוות, אני בטוחה שזה היה מתקבל בברכה, אך החלטת לקפוץ גבוה יותר, יש לתפקיד היו"ר, ואתה מצפה שלא תפרוץ בעקבות זה מלחמה. לדעתי, יש לך כוונה טובה, אך דרכך כנראה אינה טובה, עובדה שאין יתומים רבים שמצטרפים אליך, ולכן סיכוי לארגון שלך כמעט אפסי, ולכן הפתרון הטוב הצטרפות לארגון האלמנות כחבר, אותך הן לא אוהבות, קח צעד אחורה, תציג מישהו אחר, אך לא כיו"ר, זוהי הכרזת מלחמה, בה אתה מפסיד מראש, ואינך מקדם את היתומים. לדעתי, בדרכך זו את הורס ליתומים את הסיכויים. מכיוון שגם לי יש ילדים, מרגיז אותי לראות כיצד אתה הורס להם את הסיכוי לייצוג טוב, וליצוג טוב יש רק בארגון האלמנות, מכיוון שהוא כבר ארגון מוכר, צירוף היתומים אליו, הינו קל, ובתוך קבלת תקציב לאלמנות, להגדיל את התקציב גם ליתומים, הדרך קלה. מלבד זאת, אני זוכרת שנכנסתי פעם ראשונה לפורום זה, וניתקלתי באלמנה שביקשה עזרה לבנה היתום, סיפרה שבנה עומד לאבד את בנו, כשסיפרה שבנו עומד להישלח למקום מרוחק שבו ינותק לגמרי מאביו, לעגתם לאלמנה, בטענה שבנה מספיק בוגר כדי לכתוב בעצמו, ועוד יותר לעגתם שמדובר כביכול רק בגירושין מכוערים, הייתי המומה מתגובותיכם, שלחתי מייל לאותה אלמנה, ומאז אני בקשר אתה. הוצאותיו של אותו יתום, להחזיר את בנו נחטוף, עלו לו 600.000 ש"ח, ואומנם בנו היגר, והקשר נותק לגמרי, אותו אב איבד את בנו, ממש כך, הדרך שבה היגבתם לאותה אלמנה, שטרגדיה פקדה אותה ואת בנה, היתה מכוערת, ואז הבנתי שאינכם הבית המתאים ליתומים, וגם לא לבנותי, לא הייתי רוצה לחשוב שאחת מבנותי תזדקק לכן, ואתן תירקו הרס כזה. במיוחד זכורה לי תגובתו המגעילה של הכוכב הרביעי, וחשבתי, האם זה הארגון המתאים לבנותי? לא ולא.

אני כבר נותנת לך ../images/Emo140.gif

ולגבי המקרה שעליו את מדברת ובהחלט זכור לי כיוון שהסיפור באמת כואב ואני חושבת שהעניין יצא לגמרי מפרופורציה בגלל אי-הבנות הלוואי ובאמת היתה דרך לתת עזרה של 600,000 ש"ח, אבל קשה לי להאמין שארגון כלשהו היה מצליח לעזור לה לגייס סכומים כאלה והיא בעצמה הלינה על כך שארגון אלמנות ויתומי צה"ל נתן לה "בסך הכל" 10,000 ש"ח

a l m a n a 7 3

New member
ההתבטאויות שלכם היו מכוערות

מישהו ענה לה: "בסה"כ מדובר בגירושין מכוערים" הזילזול ביתום ובאלמנה שעמדו בפני טרגדיה כזו, היתה בלתי נסבלת. ואת, שמאיימת לחסום ולמחוק, לא מחקת את הכותב עם הפה הגדול. את כותבת שהסיפור כאב, ובכל זאת השארת את התגובה המעליבה באלמנה שנמצאה אז בפני אבדון, כי, כשהפגיעה היא באלמנה, הכל כשר.

בקצרה

הארגון הוא ארגון אלמנות ויתומי צה"ל וכמו שעדי אמר האם לאלמנה שמתמודדת לראשות הארגון יש נסיון בלהיות יתום/ת צה"ל? כבר התייחסתי במצע שלי מהן הפעולות למען אלמנות צה"ל שאני מבטיחה לפעול למענן אני לא מכריחה אותך להצביע עבורי, אבל אל תורידי מהלגיטימיות שלי להתמודד ולעמוד בראש הארגון

למעלה