מצפה ללידה-רופא מומלץ באיזור ת"א?

hilaan

New member
מצפה ללידה-רופא מומלץ באיזור ת"א?

הי, אני אמורה ללדת בעוד חודשיים. לעובר יש קלאב פוט ברגל שמאל. רוצה ללדת בב"יח באיזור המרכז (גרה בת"א) שיש בו רופא מומחה לקלאב פוט, כי הבנתי שהטיפול מתחיל ישר אחרי הלידה. אודה לכם אם תשלחו לי המלצות על רופאים (רצוי כאלו שמטפלים בשיטת ד"ר פונסטי) ובאיזה בי"ח הם עובדים. המון תודה, הילה

Adoushi

New member
שלום לך הילה

וברוכה הבאה לפורום. לגבי השאלה שלך, הטיפול מתחיל אחרי הלידה, אבל אפשר לחכות כמה ימים לפי מה שפונזטי כותב. חשוב מאוד נושא הבחירה של הרופא, המקצועיות שלו, הבקיאות שלו בשיטת פונזטי והנסיון והוותק שלו בשיטה זו. לדעתי מיקום או המרחק לא משנה. אנחנו מטופלים למשל אצל ד"ר נועם בור בעפולה, לא בגלל קרבת המקום (אנחנו גרים בנצרת) אלא בגלל שהשם שלו קיבלנו מד"ר פונזטי עצמו כרופא מוסמך לטפל בשיטתו, גם אם הוא היה בירושליים או בתל-אביב היינו נוסעים אליו. אני בטוח שחברי הפורום יספרו על הרופאים שלהם ותוכלי לגבש דעה בנושא. אנחנו מאוד מרוצים מהטיפול ומהתוצאות שקיבלנו וגם מהיחס המקסים שמקבלים אצל ד"ר בור. אמשח לענות על כל שאלה נוספת. איהאב

hilaan

New member
תודה ושאלה

תודה איהאב ואילנה, זה מאוד עוזר ומרגיע שיש פורום כזה. אני ממש אשמח להכוונה לגבי בחירת רופא מטפל כי אין לי שום מושג בנושא. אני לא מכירה רופאים ולא את התחום ואשמח ללמוד מהניסיון שלכם ולשמוע טיפים ל"מתחילים" באופן כללי. אילנה אם את מכירה רופאים מומלצים באיזור מרכז אודה לך. הילה

שלום

אין צורך להתחיל את הטיפול מיד. אני למשל התחלתי את הטיפול יומיים אחרי הברית, כלומר שבוע וחצי בערך אחרי הלידה. ותאמיני לי שום דבר לא איחרתי. אז תלדי בשלום בכל בית חולים שאת מחליטה. בהצלחה!!!

ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif

אני עידית אמא של אושרי בן השנה. אין הכרח ללדת ולטפל בק"פ באותו בית החולים. את הגיבוס הראשון אפשר לעשות גם אחרי כמה ימים. רופאים מומלצים באזור המרכז. ד"ק פנסקי ב"קפלן"- קופ"ח כללית. ופרופ' וינראוב ב"דנה- לא יודעת איזו קופ"ח. תוכלי לקרא כאן ב"טגליין" את הארוח של ד"ר פנסקי ולהתרשם. תוכלי גם להפגש עם רופאים ולשאול אותם שאלות. באתר של אושרי: http://truly_clubfoot.tripod.com תמצאי שאלות שמצאנו שכדאי לשאול כשמראיינים אורטופד. בעשירי לחודש היום שישי בשעה שתיים נקיים בביתנו מפגש פורום. יש עוד שלוש הריוניות שיגיעו, נשמח אם תוכלי להיות הרביעית
ברוכה הבאה לפורום. אנחנו כאן
עידית

אין לי מה להוסיף לקודמיי, כי...

הגעתי הבייתה קצת מאוחר וכבר כתבו לך מספיק תגובות, אבל תאמיני לי, באמת בלי להשתחצן האנשים שכתבו לך תרמו מידיעותיהם, והם ה מומחים בנושא ואם הם אומרים, וכותבים, וממליצים , את יכולה לבטוח בהם בעיניים עצומות..... ברוך הבא, אני אמא לתמיר בן שנה ושמונה חודשים עם קלאב פוט דו צדדי אנחנו אומנם מטופלים בתל השומר, ברמת גן, אבל מטופלים בשיטה המסורתית בלי שיטת פונטסי.... המשך הריון קל וכיפי אורית

למעלה