מצפה ל 9 באפריל כמו כולם

hen chen

New member
מצפה ל 9 באפריל כמו כולם

אבל יש לי שאלה, כל התוכניות שתוארו בפרומו בתור העונה החדשה מתחילים מה-9 באפריל והשבוע שאחריו? ומה עם סאטרדי נייט לייב? אני יודע שהיא לא בעונה החדשה אבל מה קורה עם זה? למרות עונת 2005 שהיתה קצת מאכזבת ולא קורעת כמו עונות 2003-4 אני עדיין נורא מחכה לעונה החדשה... ודרך אגב, ואנשים דיברו על זה הרבה, זה בסדר שמשדרים שוב את העונות הקודמות ולפעמים משנת ה90, אבל מי באמת מעוניין בעונות של שנות השבעים- שמונים?? טוב, בכל מקרה, העונה החדשה נשמעת נהדר- מעניין אותי לראות "קוראים לי ארל" והכי חשוב- משפחה בהפרעה!!! !!! !!! לא ידעתי שיש עוד עונה!!! אם היו שמים את כל התוכניות הטובות בעולם בהוט והיו משאירים את יס רק עם משפחה בהפרעה, הייתי נשאר ביס.

gilriv

New member
אני מעניין אותי גם את"SNL

ודרך אגב להבדיל את -סטרדי נייט לייב ,> עם ג'ון בלושי זה היה הכי מצחיק שהוא השתתף - והרבה אורחים אז והכי טוב ..זה לעקוב אחר השנים האלו ומי השתתף בהם

gilriv

New member
?

YES+ -משדרים את השנים הראשונות מ81 ' אחרי שתעבור את כל 2005 ישדרו מ81 ולאט לאט כך השנים עד שבYES ירכשו לשנת 2005/6 ועם נטלי פורטמן בנוכחי {באמריקה כרגע משדרים

Aviad1987

New member
כן, SNL תעלה גם כן...

ומסכים בקשר למשפחה בהפרעה. אבל כמה מזל שרוב רובן של התוכניות הבאמת טובות אצלנו + משפחה בהפרעה
זה לא מזיק.

למעלה