מצפון לא שקט

2004tom

New member
מצפון לא שקט

הסיפור כזה ביום ה' אני קורא מיילים שחברה שלי שלח לי מחו"ל. (חברים חודש + וידידים שנים, היא בטיול במזרח). נכנסתי לצט' 30 + סתם לדבר ובחורה נכנסה אלי לפרטי דברנו ועברנו לטל'. נכנסנו למצלמה בקיצור נפגשנו בשבת קפה וכ"ו בקיצור "סטוץ" אנחנו במיטה ערומים דקה לפני ה.. " אני אישה נשואה " לא יודע מה קרה לא יכולתי להמשיך הפסקנו בשלב הזה אני זוכר שאני יושב לבוש על המיטה ומסביר למה לא נוח לי והיא בשלה זה בסדר זו לא הפעם ה1 שלי. . ברכב לא דברנו כל הדרך (דרך הגב זה היה במלון). זה כל הסיפור איך חיים עם זה לספר לחברה ? מאוד רע לי? בגדתי בחברה, במצפון שלי, ובאני שלי? לצלצל ולבקש סליחה? יש על מה בכלל ? לה זה היה דיי ברור שהפגישה תגמר בסקס לא ראיתי כל בעיה מצידה בנושא. אני כבר יומיים מסתובב כאילו מישהו מת השמח לשמוע עצות תודה

Vdrums

New member
דבר אחד לי אליך.

יצאת מניאק חבל על הזמן. לדעתי מגיע לה לדעת ואם היא תבעט בך אז זה מה שאמור לקרות. היא מכירה אותך מספיק זמן ואולי היא תחליט שמעדת וזה כן נסלח. אחרת את תאכל את עצמך במשך כל הקשר איתה. זו אפילו לא מישהי שהכרת אלא אתה מכיר שנים.

../images/Emo91.gifחופשי..

מותק- היא יותר תיפגע אם תגיד לה את מאוחר ותשחק אותה כל הזמן הזה כאילו הכל בסדר.. הכי חשוב- אל תעשה את זה בטלפון.. תגיד לה שכשהיא חוזרת אתה רוצה לדבר איתה על משהו - אל תישמע דרמטי כי היא תמות רק מהמחשבות... כשהיא תחזור תשב ותהיה הכי גלוי שאפשר.. תתנצל (אם אתה מרגיש צורך) ותספר מה היה.. כנות היא דבר שמעריכים- גם אם זה כולל לשמוע את הדברים היותר מבאסים... רק תגלה- זה הכי חשוב..

צומת 10

New member
עצה טובה למצב חרא

פעם ראשונה שנכנסתי לפורום הזה, לראות במה מדובר ונתקלתי במכתבך, שנגע לי.זו אכן בעיה מצפונית, אבל אני חושבת שכדאי לשכוח מ"המעידה" הזו כי כמו שאתה רוצה לשכוח, לפעמים גם הצד השני לא רוצה לדעת מדברים "שכמעט" קרו. אנשים עושים טעויות, הכי חשוב שאתה מצטער ועושה חשבון נפש.......ושלא תחזור על כך בשום אופן!.

nisk

New member
אל תהרוס לה את הטיול במזרח

אל תספר ואל תרמוז עד שהיא לא חוזרת כשהיא תחזור תחליט מה שאתה רוצה, ברור שיהיה לזה השפעה על הקשר אם היא תגיד תודה שסיפרת לי והיית ישר איתי אז זה יכול לנובע משתי סיבות 1.היא עשתה שם הרבה סקס
2. בלונדינית טבעית (סתם.....
)

למעלה