מצרים תספק חשמל לעזה תוך שנתיים

THE WIZARD 55

New member
מצרים תספק חשמל לעזה תוך שנתיים

על פי ההסכם שגובש על ידי נציגי שתי המדינות ישראל תפסיק לחלוטין את הזרמת החשמל לרצועה בתוך כשנתיים, כחלק ממדיניות שר הביטחון להתנתק מעזה

shm490

New member
זו התחלה אך לא הסוף .

ברגע שיהיה חשמל ממצרים גם הסיוע ההומניטרי יגיע משם , זה רק ענין של זמן . אם שמת לב המצרים מקימים חומה במה שהיה ציר פילדלפי עם מגדלים ועמדות ירי היינו גבול לכל דבר .זה יתחום את שלטון החמאס לרצועת עזה בלבד וינתק את עזה מהגדה . גם השקל יפסיק להיות מטבע עיקרי בעזה כי רוב הכסף שמגיע מישראל יפסיק להגיע עם הפסקת החשמל וסחורות . מבחינת החמאס זה אסון הם לא יוכלו להאשים את ישראל בהרעבה או ניתוק חשמל ואנרגיה ומצד שני הם יאלצו לנגן לפי החליל המצרי שיבודד אותם על מנת למוע זליגת החמאס למצרים וחבירה עם האחים המוסלמים .ובמצרים אין בג"ץ ואין בצל"ם ועדדאלה בקיצור אין גוף חיצוני שיעזור להם .

THE WIZARD 55

New member
האם גם את המים יקבלו מהמצרים..

? מה עם הפלסטינים בעלי אישור עבודה כאן? האם ישראל תנתק כליל? ותסגור את השערים? איפה הם יקבלו טיפולים רפואיים...

mike00

New member
למי אכפת????

ברגע שמצרים לוקחת את האחריות על רצועת עזה כל מה שקורה שם לא יהיה בעיה שלנו... אי אפשר להאשים אותנו בשום דבר יותר!!! כל התלונות שהיום מגיעות לישראל יתחילו להגיע למצרים,יהיה מצחיק לראות את חברי הכנסת הערבים מדברים על מובארק כמו שהם מדברים על מנהיגי ישראל.......

mike00

New member
ככה זה מתחיל.....

איזה כייף,פשוט תענוג....איך מובארק הזה נופל לתוך המלכודת של החמאס,איך החמאס נופל לתוך המלכודת של עצמו.. איך הח"כים הערבים יוכלו לגרד ת'ביצים אחרי שזה יקרה כי מובארק ישתיק אותם בשניה,איך כל אירגוני זכויות האדם יודעים שכשזה יקרה לא יהיה עם מי לדבר.... קולולולולולולולולולולולולולו

THE WIZARD 55

New member
הלכת רחוק מידי

בינתיים החשמל יהיה רק עוד שנתיים, ואתה יודע מה יכול לקרות בשנתיים? גם מובארק יכול ליפול ואם וכאשר מובארק יקח אותם תחת חסותו ופיגועים ימשיכו לצאת, והקסאמים ימשיכו לשרוק..האם ישראל תכנס לשם שוב.. אבל קטונתי מלשער השערות, במצב המטורף הזה, אף אחד לא יכול לדעת מה יקרה

mike00

New member
מובארק יקח אותם....

כי לא תהיה לו ברירה,ישראל תמשיך להיות מופצצת ותמשיך להגיב,השינוי היחיד יהיה שלא יוכלו לבוא אלינו בטענות יותר.. מכירה את הפירסומת שהיתה פעם,"אני קופץ לאילת,ושכולם יקפצו הו הו הו"? עכשיו נוכל לשיר,"אני מפציץ ת'חמאס,ושכולם יקפצו הו הו הו"

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif מנסה להבין את השמחה שלך

אהה, בגלל שעכשיו הם לא יהיו תחת כיבוש ישראלי? ולמרות זאת ימשיכו להפגיז את ישראל.. אתה חושב שעצם העובדה שמצרים תקח תחת חסותה את החמאס, האם כשישראל תפציץ בחזרה זה לא יסכן את השלום עם מצרים...

mike00

New member
חחחחחחחחחחחחחח.....

יש יותר סיכוי שמובארק יפציץ את החמאס מאשר יסכן את השלום עם ישראל..... בלי הסכם השלום הזה הוא יכול לומר שלום ולהתראות למענקים ולנשק שהוא מקבל מארצות הברית... מובארק הוא פודל חמוד שרוצה להיות אריה,הוא יודע שבלי הנשק שארצות הברית מעבירה צבא מצרים ישאר 300 שנים מאחורי צה"ל,הוא מפחד מהמצב הזה ויעשה הכל כדי לנסות להדביק את הפער,הוא לא רוצה להיות סוריה2...

THE WIZARD 55

New member
מאיפה הידע שלך

הגם אתה עוסק בחיזוי העתיד
אני חושבת שזה צעד טוב שמצרים החליטה לקחת את חסותה, אבל החשמל זה רק ההתחלה, אחר כך יגיע סיפור המים..בכלל זה נראה מאוד רחוק הכל.. הבעיה לא תפתר כל עוד החמאס בשלטון, אז גם אני מקווה שהמצרים ישתלטו בדרך שלהם על החמאס.. אולי זה מה שהיה צריך להיות כבר מזמן..

זאת עזרה לחברת החשמל

בעוד שנתיים שלוש אם המצב ישאר ככה חברת המחשמל לא תוכל לספק חשמל לכול רחבי הארץ ותיאלץ לבחור איזורים שתנתק אותם מחשמל לכמה ימים אני הייתי בפרוייקט שתיכננו מה יוכלו לעשות נגד זה בגלל זה אני יודע את זה זה עדיין לא פורסם אז לשמור את זה בשקט

shm490

New member
הכל באל עריש

יש שם שדה תעופה , יש שם בית חולים ועבודה ? נו במקום קסאמים שיתחילו ליצר משהו מועיל ואז יקומו מפעלים ותהיה תעסוקה . כן על ישראל להתנתק כליל מרצועת עזה ושהיא תועבר לאחריות מצרית . בהערת אגב , לא היה מזיק שהרשות בגדה תעבור לאחריות ירדנית זה היה פותר הרבה בעיות גם לפלסטינים וגם לישראל .

shm490

New member
הרי הם היו שיכים לירדן

רק עקב הסכם עם עבדאללה הם הועברו לישראל .

נקווה שעזה תחזור לשלטון מצרים

והמצרים ידאגו לכל מחסורם של אחיהם הפלסטינים: דלק, עבודה, בתי חולים, לירות מצריות וכו' והעיקר - ידאגו לחוק וסדר כמו במצרים.

THE WIZARD 55

New member
ומה עם מזרח י-ם תמוז

מה לדעתך צריך לעשות שם? האם לבצע הפרדות תוך סיכון בכך שכבר לא יהיה מידע מודיעיני על פיגועים..

קודם כל להינתק משכונות הקצה כמו ג'בל מוכאבר

ולבנות חומה עם מוקשים ומתקני ירי כמו זו שהיתה בברלין. אם יירו קסאמים אז לא תהיה ברירה אלא ליצור שטח הפקר סטרילי. יהיה מספיק כסף לשם כך - רק החיסכון בקצבאות הילדים והבטחת הכנסה יביא מיליארדים שאותם נוציא לביטחון ולא לתמיכה באוייב.

למעלה