חחח ראית פעם אישה שאמרה שהמקרר שלה מלא?
רק אם זה אחרי קניות . במקרר - בכול אופן אני מחזיקה בסיס קבוע 1+ קילו של חומוס כי זה הולך כאן בקצב רצחני, חלב, ביצים , ואם לא ערכתי קנית ירקות תמיד אדאג שיהיה לי מס' מלפפונים, עגבניות ובצל לסלט. משתדלת שלא יחסר לי במקרר שמנת מתוקה לפחות שניים. במקפיא- שמרים, קמח ,גבנ"צ מגורר,פיתה, לחם פרוס משתדלת לבצק עלים ,פיצה משפחתית , בורקסים וזה לימים שאני לא בבית בערב שיהיה מה לאכול .. מזווה - רסק עגבניות, אורז, פסטה, זיתים מגולענים, תירס, פטריות. מה קורה שיחסית אין כלום בבית והאורחים בפתח? ורוצים לעשות שולחן צנוע ? אוקיי מוציאים לחם חותכים לרבעים, קולים אותם שיהיו חומים עדין בתנור (לרבעים זוכרים אין מספיק..) מוציאים מה שנישאר בירקות ועשים פלטה קטנה כדי להעשיר אותה שמים ליד תזיתים, תירס ..(לכן יש לדאוג לקופסא אחת תמיד במזווה) מבשלים כמה ביצים קשות וחוצים אותם. ממרחים - חומוס גבינה נניח 250 גר' מחלקים לשנים על אחד יוצקים שמן זית +זעתר או פפריקה והשני נקי או תבלין כול שהוא (כבר יש 3 מטלים) ואם יש טונה או סלט טונה סבבה גם הוא מצתרף לגיגה.. והכול יש לשים לב להגיש בצלחות קטנות! למה?- שיחשבו שמילאתם עד פיצוץ חחחח