מצרכי חובה במקרר

מצרכי חובה במקרר

שמתי לב שכשמלאי החמאה והשמנת המתוקה נגמרים אני נכנסת לסטראס. שרידים מהימים בהם הייתי אופה במרץ. במקרר שלי תמיד ניתן למצוא חצי קילו חמאה ושלש-ארבע קופסאות של שמנת מתוקה להקצפה, על כל צרה שלא תבוא. מה יש לכם במקרר?
 

michalka

New member
אצלי תמיד יש חמאה, קמח ושמרים

למקרה שארצה להכין עוגות שמרים...
 

Tali1912

New member
../images/Emo186.gif

*קוקה קולה, אם אין קולה צריך להביא ערכת החייאה, זה כי must במקרר שלנו. * מילקי רגיל, בלי כל המהדורות המוגבלות, לא סובלת את כל השידרוגים של המילקי. * נקניק סלמי פיין במשקל. * אם יש שקשוקה למריחה על חלה וכמובן תוצרת בית, אז בסבבה. *גבינת קממבר עדיפות עם חתיכות אגוזים בפנוכו.
 
ירקות לסלט ../images/Emo13.gif

כלומר - יש הרבה דברים שהם ברמת ה'בסיס' אצלי: חמאה, גבנ"צ, ירקות, ביצים, מילקי - במקרר. פשטה, עדשים, אורז, שקדים, סוכר קנים, קמח מלא, קוסקוס מלא, רסק עגבניות - במגירות וארונות המטבח. אבל אם אני אפתח את המקרר ואגלה שאין לי מלפפונים, עגבניות, גמבות וגזרים - אני ארגיש שהבית שלי ריק.
 

שרונית28

New member
המצרכים שתמיד יש לי

קמח, שמרים, גבנ"צ מגוררת במקפיא- אוהבת להחזיק מצרכים לפיצה אם מישהו מפתיע אותי ברגע האחרון תמיד יש לי אפשרות להכין. ירקות מכל הצבעים והסוגים.
 
לחם וגבינה צהובה

אין כמו טוסטים! ומי אפרסק כמובן
 
מעדנים

חוץ מזה יש לי במקרר חומוס, חמאה, ביצים. במקרר אני מחזיקה גם את האורז, פתיתים, חמאת בוטנים ושוקולד למריחה. אני מחזיקה גם מלפפונים ועגבניות במקפיא תמצאו בד"כ פיצה "ריבועים" של מעדנות, חבילת מלאווח, גזר גמדי קפוא ולחם קל עבורי
 
חחח ראית פעם אישה שאמרה שהמקרר שלה מלא?

רק אם זה אחרי קניות . במקרר - בכול אופן אני מחזיקה בסיס קבוע 1+ קילו של חומוס כי זה הולך כאן בקצב רצחני, חלב, ביצים , ואם לא ערכתי קנית ירקות תמיד אדאג שיהיה לי מס' מלפפונים, עגבניות ובצל לסלט. משתדלת שלא יחסר לי במקרר שמנת מתוקה לפחות שניים. במקפיא- שמרים, קמח ,גבנ"צ מגורר,פיתה, לחם פרוס משתדלת לבצק עלים ,פיצה משפחתית , בורקסים וזה לימים שאני לא בבית בערב שיהיה מה לאכול .. מזווה - רסק עגבניות, אורז, פסטה, זיתים מגולענים, תירס, פטריות. מה קורה שיחסית אין כלום בבית והאורחים בפתח? ורוצים לעשות שולחן צנוע ? אוקיי מוציאים לחם חותכים לרבעים, קולים אותם שיהיו חומים עדין בתנור (לרבעים זוכרים אין מספיק..) מוציאים מה שנישאר בירקות ועשים פלטה קטנה כדי להעשיר אותה שמים ליד תזיתים, תירס ..(לכן יש לדאוג לקופסא אחת תמיד במזווה) מבשלים כמה ביצים קשות וחוצים אותם. ממרחים - חומוס גבינה נניח 250 גר' מחלקים לשנים על אחד יוצקים שמן זית +זעתר או פפריקה והשני נקי או תבלין כול שהוא (כבר יש 3 מטלים) ואם יש טונה או סלט טונה סבבה גם הוא מצתרף לגיגה.. והכול יש לשים לב להגיש בצלחות קטנות! למה?- שיחשבו שמילאתם עד פיצוץ חחחח
 
למעלה