מצרפים חברים

dgeller

New member
מצרפים חברים

מזמינים חברים חדשים ! אנחנו קבוצה של רוכבים אשר רוכבים אשר רוכבים בימי שישי פעם בשבועיים (בדרך כלל באזור רעננה ומדי פעם יוצאים לאזורים אחרים). הקבוצה רוכבת עם הובלה והדרכה. ההצטרפות וההשתתפות הם ללא תשלום. דרישתנו למצטרפים הן: 1. חברות באיגוד האופניים + ביטוח דרך האיגוד לתאונות אישיות. 2. חתימה על מסמך ויתור אחריות מול המארגנים. 3. צילום תעודת זהות ותעודת חבר איגוד. לכל רכיבה יש להביא: 1. קסדה – חובה 2. כפפות - חובה 3. מים – לא לחסוך(כ-3 ליטרים) 4. פנימית נוספת - חובה 5. כלי תיקון תקרים 6. משאבה 7. פסי גומי – כדי מאוד 8. אופני הרים תקינות מי שמעוניין להצטרף מוזמן ליצור איתי קשר ויקבל מידע לגבי הרכיבה הבאה. בברכה מקרב לב, דרור גלר 058-514019 [email protected]

dgeller

New member
אחריות !

כמארגן קבוצה יש במידה מסוימת אחריות לשלום הרוכבים! כדי להגן על עצמי מפני תביעות עתידיות ועל הרוכבים מבחינה ביטוחית. בגלל סיבות אלו נדרשים הסעיפים הללו. בברכה דרור גלר

shl17

New member
רוכבים בלי תחתונים או עם?????

הרבה מדי חוקים אז למה לא עוד אחד

dgeller

New member
מדינה חופשית !?

למזלנו אנחנו מתימרים להיות מדינה חופשית !? אלה הדרישות והם לא הולכות להשתנות בעקבות ביקורת כזו או אחרת ! זה המוצר ואין חובה לקנות אותו(המוצר ברובו ללא תשלום). הביטוח והחברות יכול לשמש אותך גם מעבר לרכיבה בקבוצה. בברכה דרור גלר

הכוונה היא לא להתנצח אבל בסעיף 2

ביקשת חתימה על מסמך הסרת אחריות המארגנים. אני אינני חבר איגוד ולא חושב שגם אהיה בעתיד הקרוב. אינני משתתף בתחרויות ולכן גם אינני צריך ביטוח מיוחד מעבר לביטוח האישי שיש לי בכל מקרה. אני אוהב לרכב ורוצה לגוון מידי פעם באיזורים שאני רוכב. כפי שאמרת מדינה חופשית ובתור אורח אני לא יכול לכפות דבר סתם שאלה/בקשה שאולי תפתח לי פתח להצטרף מידי פעם

dgeller

New member
תשובה

אני רוצה להיות מוגן משפטית בדבר שאני עושה אותו בהתנדבות ולא למטרות רווח. אילו הדרישות (ולא סתם אלה אחריהרבה התלבטויות). בברכה דרור גלר

באמת, למה רק ביטוח של האיגוד ?

אם אני רוצה לא להיות חבר איגוד, ולעשות ביטוח אחר ? (לא שאני מתנגד לאיגוד, ואין לי איזה סוכן אחר שאני מכיר, אבל בכ"ז הסתקרנתי)

חברים - יש פה קבוצה שזה התקנון שלה

תרצו תצטרפו, לא תרצו אל תצטרפו. ההמלצה שלי - בין אם תצטרפו או לא, כדאי לכם בכל מסגרת של קבוצה לקבוע תקנון דומה שיגן גם על הפרט וגם על המארגנים מכל מקרה לא צפוי.

dgeller

New member
תשובה

הביטוח של האיגוד לפי בדיקה מאוד מקפת הוא יחסית זול לתמורה. לא כל ביטוח תאונות אישיות מכסה ספורט אתגרי(אופניים הוא כזה). בהצטרפות לאיגוד במידה ואינך עושה בדיקות רפואיות, אתה מצהיר שבריאותך תקינה. בברכה גלר דרור

smigol

New member
אני לא חושב שבגישה כזו יצטרפו אליכם

הרבה אנשים

דיעה של רוכב "מבפנים"

אני רוכב בקבוצה של דרור, כמעט מההתחלה. קיבלתי שם הדרכות מצויינות, יחד עם קצת היכרות של השטח באזור השרון (אני חדש באזור) שלימדה אותי איפה כדאי להתאמן לבד. הרמה שלי עלתה מאוד מאז שהצטרפתי. לדעתי, הקבוצה מאוד מומלצת למתחילים, ומי שגר באזור ורוצה להיכנס לנושא רכיבת שטח בצורה טובה, יפסיד אם לא יצטרף. דרור ויניב (המדריך) עושים בהתנדבות עבודה מצויינת, ואם הם מעלים דרישות סבירות כדי להוריד מעצמם את החשש לתביעה, זה נראה סביר בהחלט. אני מצטער קצת ששאלתי את דרור בנושא, דרך הפורום, ולא במסר אישי. הכוונה שלי היתה בכל מקרה רק להבין מה השיקול בבחירת הביטוח, ולא לערער על הצורך. שורה תחתונה - מי שלא יצטרף, הפסד שלו.

dgeller

New member
בשימחה !

אין לי שום בעיה עם שום שאלה ! וטוב שהשאלה נשאלה בפורום ! בברכה דרור גלר

Sugar man

New member
אני אולי אשמע קצת אגואיסט אבל......

כאחד שמגיע באופן קבוע למפגשים האלו וקיבל הרבה מהידע שהעביר יניב, התחלתי לחשוב לעצמי שאולי זה טוב שלא יגיעו הרבה אנשים חדשים שיגרמו לעיכובים, כי אני באופן אישי הייתי מעדיף שרמת הקושי קצת תעלה. אבל, שלא תבינו לא נכון הקבוצה הזו אכן מיועדת למתחילים על מנת שירכשו ידע שלא יקבלו אולי באף מקום ואפילו בחינם. ( אני משפר את הכושר ע"י תיזוז עצמי בין האחרונים לראשונים
) אז תגיעו ותרוויחו !!! גם אותי הרגיז קצת ענין החברות באיגוד האופניים, אבל השתכנעתי שזה כדאי. מה שמזכיר לי שעדיין לא עשיתי כלום בנוגע לעניין מקווה שיקבלו אותי לרכיבה הבאה !?

למעלה