מצרפת את סיפור ההריון והלידה

A C D

New member
מצרפת את סיפור ההריון והלידה

יצא ארוך משהו.. אפשר לדלג ישר לסיפור הלידה, היה קשה לי לכתוב מבלי לספר על מה שקרה לפני. שוב תודה, על החלק החשוב של הפורום וחברותיו בלידה הטובה
איילה

debby12

New member
מנהל
מזל טוב

כיף של סיפור - הרבה מזל טוב להולדתה של נועם. לא הבנתי קטע בסוף - תפרו אותך בלי שום אלחוש? אפילו לא מקומי? ואז לא נורא כאב? (מודה שלא מבינה בזה - מעולם לא נתפרתי) ושוב |מזל טוב| ד.

A C D

New member
../images/Emo5.gif

עם אלחוש מקומי כמובן. העניין הוא שהיייתי מתוחה ומכווצת וגם הזריקות הכאיבו נורא. אח"כ זה לא מאוד כואב והיה גם קצר למדי. אשרייך שלא נתפרת! תודה, איילה.

debby12

New member
מנהל
אה. מזל ../images/Emo57.gif

יכולה להבין שהיית מתוחה - נשמעת לי סיטואציה מלחיצה.... (הרבה יותר מהלידה עצמה)

Merav B R

New member
עוד לא קראתי את סיפור הלידה אבל

לגבי התפירה אם מדובר בפירנאום - כן, אותי תפרו ללא אלחוש בתל השומר. כאב? כן,אז מה. אמרו לי לשתוק.

debby12

New member
מנהל
אוי ואבוי

גם "ליס" מתהדרים ב"רופאה" אחת שצא לה מוניטין על כך שהיא תופרת בלי אלחוש בעודה גוערת בקורבן

swann

New member
וואו איזה סיפור מרגש ../images/Emo23.gif

ומה פתאום לדלג? חשוב לדעתי לכתוב ולקרוא את הדרך ללידה כדי להבין את העוצמה הרגשית של סיפור הלידה עצמו.
ושוב המון מזל טוב
ושפע חלב

../images/Emo9.gif../images/Emo49.gifסיפור לידה מרגש מאוד

והפתיח מאוד חשוב. טוב שלא השמטת אותו. אני שמחה בשבילך שהכל הסתיים בטוב

Manty

New member
כל כך, כל כך שמחה בשבילך!!!

נשמע לידה מדהימה. תינוקות באמת יודעים כיצד ומתי לצאת. הסיפור שלך מוכיח את חוסר החשיבות בבדיקות והערכת השלבים. כשיולדים - יולדים!

אם פי 3

New member
סופסוף הגעתי לקרוא

איזה יופי! ממש מרגש, ומראה גם מה שינוי אווירה יכול לעשות.... הרבה אושר, אהבה והכי חשוב - בריאות!

בלינקה

New member
../images/Emo24.gif

אתם מקסימים, והסיפור מקסים. גם בלי ההקדמה הוא מקסים, אבל התהליך שעברתם ושאותו את מתארת עושה אותו עוד יותר
ידעתם מה אתם רוצים (ולכן גם ההפנמה של בן זוגך, שבאמת רצה לעשות שינוי) ועשיתם את זה. אני כל כך שמחה
ולעונג לי לדעת שלקחתי חלק בסיפור כזה מקסים

למעלה