מצתרפים בכייף לשינוי מצפים ל.10 מנד

מצתרפים בכייף לשינוי מצפים ל.10 מנד

אנחנו זוג נשוי נשואים נשואי פרגאווי בעד תמיכה לכל הזוגות האומללים שמחכים עד היום לנשואים שעכשיו עוד יותר קשה שביטלו החרדים שאי איפשר להתחתן דרך שליח שאני התחתנתי דרך שליח לפני שנה אני ואשתי מוכנים לתרום מהזמן הפרטי שלנו לקדם כל מהלך או שיכנוע להגיע ל-יותר מ-10 מנדטים ושלחנו את הפרטים שלנו להרשם כחברים במפלגת שינוי מפלגה שגאים בה שרוב ההבטחות עמדתם בהם כמו לא להכנס לממשלה שיושבים בה החרדים והלוואי שתצליחו ההצלחה שלכם היא העתיד שלנו ושל ילדנו...........

ברוכים הבאים

שמחתי מאוד לשמוע על כך שאתם הצטרפתם למפלגה. כולי תקווה שתשתלבו בעשייה ותגיעו לפעיליות שלנו. אדיר בנימיני מ"מ יו"ר צעירי שינוי

טומי לפיד קרבן השואה!!

טומי לפיד מתגאה בכך שהוא ניצול שואה ובכך הוא מנצל את יכולת התרסתו לכסח ולהתנפל על כל דבר שבקדושה. טומי טועה!!!! הוא אינו ניצול שואה אלא קרבן השואה!! קרבנות השואה מתו על קידוש ה´ ועל רצונם למות כיהודים!! טומי חי על חילול ה´ !! ומתבייש שחי כיהודי!!!! טומי קרבן יותר כואב ליהדות מאשר ה6000000 קרבנות גם יחד!! טומי ה´ ישיבו בתשובה שלימה במהירה בימינו אמן יחד עם כל הטועים!!

אנדרי ז

New member
אני מעדיף את רצוננו

לחיות כיהודים חופשיים בארץ נאורה. הרשה לנו להתעסק פחות ממך בדרך שבה נמות, כי בסופו של דבר אותם תולעים יאכלו גם אותנו, גם אותך וגם את הגויים.

all

New member
חשבת ולו פעם אחת

שאתה הוא הטועה??? שאלוהים לא קיים??? שאתה מאמין בסוג די ישן של סיפורי סבתא על שדים ורוחות??? שכל אמונתך ומצוותיך הם עוד סוג של טכס של רופאי אלילים??? תחשוב על זה ידידי, תחשוב על זה טוב טוב, אחרת, ירחמך אל, תבזבז את כל חייך בביצוע מושלם של פולחן ע"פ אגדת ילדים ישנה! ואם כבר אגדת ילדים, למה לא תאמין ב-"עמי ותמי", למה דווקא ב-"תורה אורה"?

wep

New member
אני חושב ש...

אנו לא מכירים את אותה היהדות. זה נכון, שהגישה ששולטת היום,לצערנו, היא שטחית ורדודה, ברמה כזו של ´שדים ורוחות´ כדבריך, אך מצד שני זה לא מוכיח על נסיון להעמקה ולהבנה, אלא סתם רצון להתבצר בעמדתך (את ליבוביץ כבר קראת?) שיהיה לך כל טוב.

all

New member
האמת?

לא, לא קראתי את ליבוביץ´. אבל את היהדות אני מכיר בהחלט, אוהב אותה ומכבד אותה כדת וכאורח חיים. אך ברגע שנציגי דת מושחטים מתחילים לשלוח את זרועותיהם לכיוון השלטון!!! אני אלחם בהם עד טיפת דמי האחרונה. להזכירך בשהדת בשלטון אתה מקבל את האינקביזיציה, את אירן, את אפגניסטן ובעצם את הצד האפל ביותר של האדם. ואם נחזור לימי התורה, אז גם באותם הימים הייתה חלוקה ברורה בין השלטון החילוני לאנשי הפולחן הדתי. כהנים ולויים ייצגו את הדת ואילו מלכים את השלטון הממלכתי. דויד, שלמה, שאול וכל המלכים שבאו בעקבותיהם לא התערבו בענייני כהנים וכהנים לא התערבו בענייני השלטון. ואילו היום, הרב סויסא שמעולם לא שירת בצבא, יחליט מה תהיה המדיניות הבטחונית והרב דרעי שמעולם לא שילם מיסים, יחליט תהיה המדיניות הכלכלית והרב ישי שמעולם לא עבד, יחליט מה תהיה המדיניות של האבטלה. הקיצר "רבנים" החוצה מהכנסת אל בית- הכנסת!!!

wep

New member
אני נפעם לנוכח האקרובטיות

יש טעם (אם כי מאוד מסויים) בדבריך, אך זה לא ממש מסתדר לי עם הודעתך הראשונה, שקדמה לה. בהודעתך הראשונה שללת את הדת מכל וכל, וכינית אותה בכל מיני כינויים. ופתאום אתה ´אוהב ומכבד?´ דיון על היחס בין דת למדינה הוא חשוב, ואין לי ספק שהמצב כיום טעון שיפור. אבל לא בזה עסקת בתגובתך ל´ירחמיאל´. שם, תקפת את הדת. wep

all

New member
עניין הדת הוא עניין פרטי לחלוטין!!!

מן הדלת שלך פנימה. לא פחות ואולי אף יותר מיחסי מין. אינני זוכר מי אמר אולי ליבוביץ´ ואולי ביירון - "מספר האלוהים הוא כמספר בני האדם וגם אם כולנו נאמין באותו אל, כל אחד יאמין באלוהים כפי שהוא מתאר אותו לעצמו ולכן יאמין רק באלוהים של עצמו ולכן מספר האלוהים הוא שווה למספר בני האדם". אכן תקפתי את הדת במובן הפגני שלה - קמעות, נשיקת ידי רבנים, תמונות בבא סאלי, היללולות מסחריות, מכירת בקבוקי ערק עם תמונות של קדושים ושאר עבודת אלילים הכל כך רבה. והנורא מהכל שליחת יד לשלטון ולכסף. ומאידך חסימת הזרם הרפורמי בדת עד חרמה, הווה אומר שלטון על האלוהים - "רק אנחנו נקבע מה אלוהים רוצה, הרפורמים (רבניהם, אנשי הדת שלהם) לא יודעים מה אלוהים רוצה באמת". טוב, יש לי יותר מדי על הנושא הזה, ובכל מקרה, איני שונא דת או שונא דתיים, גם אני מאמין ולומד בדרכי שלי. ואולי דווקא בגלל זה השנאה שלי אל אלה שמנסים לקבוע לי מה היא אמונה ומיהו האלוהים בכוח, כל כך רבה!!! שלך ALL

wep

New member
די להתלהמות

מניין לך חשבונותיו של הקב"ה? מניין לך שקרבנות השואה ´רצו´ משהו? צר לי אך בגלל אנשים כמוך, היהדות שהציבור מכיר היא לא רצינית, וחבל. כל טוב wep

ברוכים הבאים ומזל טוב ! ../images/Emo49.gif

אנו מברכים אותכם בשינוי ובפורום שינוי ואני מאחל לכם המון מזל טוב בשמי ובשם כל משתתפי הפורום !

תגורו גם בפראגוואי!!!!!!!

תתחתנו ותגורו בפארגווי ! עוכרי ישראל כופרים בתורת משה! מתי תלמדו את הצד שלך היהדות שאצלכם? אתם יודעים טוב טוב את הצד הציוני והישראלי!! אבל מה עם היהדות שלכם? אולי בכלל תתנצרו או תתאסלמו!!

אנדרי ז

New member
הצד הציוני והישראלי הוא היהדות שלנו

ולא הדבר הפרימיטיבי שאתה מכנה יהדות, שכולל גם שנאה עיוורת לכל השאר. אלוהים מיותר ומזיק, לכן גם אין מה לדבר על התנצרות או התאסלמות.

אנדרי ז

New member
כולם מוזמנים לשינוי

אני דיברתי על הדבר שהוא מכנה יהדות. שכולל בתוכו קיצוניות דתית, מיסיונריות חרדית ושנאה כלפי החילוניים. דתיים שאינם לוקים במומים הנ"ל ושמתנגדים לכפיית השקפות ודרך חיים של אדם על זולתו, מוזמנים בחום להצטרף לשינוי. כי בסופו של דבר שינוי נלחמת בשביל החופש של כולם, לא רק של החילונים.

מונו

New member
תקרא את מה שכתבת עוד פעם

ותגיד לי אם מישהו שמאמין באלוהים (גם אם הוא מאמין בחפש אזרחי) יכול ללכת אתך באותה דרך.

all

New member
פעם חשבתי שזה רעיון טוב

ובאמת התנצרתי, אבל לא עזר. אח"כ התאסלמתי ושוב לא עזר. מסקנה, כל הדתות בלי הבדל דת גזע מין או לאום הן "בולשיט" ובעברית "צואת פרים".

למעלה