מצתרפים ליער נחשונים שישי אחה"צ

RONBIKE

New member
מצתרפים ליער נחשונים שישי אחה"צ

יער נחשונים ועוד יער גדול יותר (ניקרא במפה גן לאומי... וקשה להבין מה רשום שם ) אקרא לו יער מצבת אלכסנדרוני היות וישנה שם מצבה גדולה עם תצפית יפה לאיזור. היער מלא בשבילים 4X4 שביל ישראל עובר גם הוא, סינגלים עוד לא עשיתי חיפוש יסודי אך בביטחון יש בגלל ריבוי השבילים. ישנו שביל הקקטוסים מחזה מרהיב של שביל שמשני עבריו רוכבים דרך קקטוסים. ישנם עתיקות למי שאוהב. והכי חשוב שבילים יפים בתוך היער. תצפיות יש כמה יפות. בקיצור לדעתי יפה לא פחות מבן שמן. והכי חשוב קרוב ביותר . רכיבה שמיועדת לרגיעה שלווה שמתאימה לשישי אחה"צ ,ולא יציאה לקרב. שעה 3.30 אם מתאים לשלוח מסרים. מתאים לרוכבים מנוסים ומתחילים פלוס. לא מתאים למתחילים בגלל אופיי השבילים הטכניים ועם דרדרת.

tiranm1

New member
אני בפנים....... ../images/Emo45.gif

רק תן פרטים של מקום מפגש מדוייק. רצוי מקום שניתן להשאיר בו בבטחה את הרכב.

RONBIKE

New member
בא ונחכה למחר ונקבל תגובות ואתן את

הסלולרי שלי לתיאום אחרון. ישנם כמה אפשרויות לחניה לכן כדאי לחכות בכדי שניראה לפי המסלול הסופי שיקבע.

חישוק

New member
טירן מה נשמע?

ייתכן ואבוא גם, מה לגבי מיקום מדוייק ושעה? יורם (ערן לאופר לא יוכל להגיע)

tiranm1

New member
אהלן יורם.... אחלה, תגיע...

לגבי מיקום מדוייק, מחכים לרון. הוא יודיע בהמשך היום. השעה המתוכננת היא 15:30. להתראות.

mamatan

New member
אם תשנו את השעה...

לסביבות 4 וחצי כנראה שאני יבוא וגם עוד חבר תודיעו לי אם יהיה שינוי

udi gidron

New member
שאלה???

למה מתחילים לא יכולים להצטרף - כתבת נסיעה רגועה ולא יציאה לקרב. אני מתחיל ואשמח להצטרף אליכם.

רק בגלל הדרדרת

אמנם אינני מכיר את המסלול הוא ציין שמתחילים פלוס יכולים להתאים למסלול ואם כבר התמודדת בעבר עם דרדרת בעליות וירידות אז אתה מעל רמת מתחילים

RONBIKE

New member
אם אתה מסוגל לרכב בשבילים טכניים

וזה אומר שבילים של 4X4 שהם סלעיים ובחלק מהמקומות ישנה אף דרדרת בעליות וכמובן בירידות , באופן עקרוני השבילים רחבים ברובם ולא סינגלים .צריך נסיון ברכיבה על שבילים מהסוג הזה ההגה קופץ לכל הכיוונים וצריך שליטה טובה באופניים. לאומת שבילי כורכר שהם מיועדים למתחילים . גם בשבילים טכניים ניתן לרכב רגוע וניתן לרכב כמו אינדיאני (רכיבה אגרסיבית) מטרת הטיול הזה הינה רכיבה רגועה לצורך הכייף כמו שאומרים כאילו יצאנו לנוח סיסטה מנוחת בין הערביים על שבילים טכניים נכמדים. אתה יכול לבוא באחריותך בלבד .קיבלת את כל האינפורמציה מה שצריך לדעת, אם יש לך נסיון בשבילים כאלו אתה יכול לבוא.

lior560

New member
רכיבה בשבת בבוקר

אודי שלום שמי ליאור ואני מחפש שותפים בשבת בבוקר באזור הירקון(התחלת מסלול בשעה 9:00-7:00) יציאה מקניון איילון אשמח עם תיצטרף הטלפון שלי 951194-053

RONBIKE

New member
שלחתי בסביבות השעה 11 מסרים לכל

השירשור. נפגשים 3.30 -3.45 רחבת פארק נחשונים. מצומת נחשונים עולים כ-300 מטר עד לצומת ומשם ימינה לכיוון הפארק המוטורי בחניה. אם יש בעיה לצלצל -064-784270. לא לשכוח לבוא עם מים בכמות מספיקה , קסדה. זו לא התארגנות קבוצתית אלא יציאה חברותית עקראית כשכל יוצא אחראי לעצמו. אין מארגן או מוביל כולם כסחבקים יוצאים להינות מהשטח.

RONBIKE

New member
אחריי שקיבלתי עידוד מהחברה שיצאו

היום שהיער מצבת אלכסנדרוני באמת שווה כל סיבוב של פאדל , יער מקסים שחובה להעלותו למפת היערות המומלצים. יער בתול לרוכבים וכדאי להגיע אליו. תודה לכל שבעת המשתתפים שהגיעו היום היה נהדר.

wild nature

New member
תודה לרון ולכולם

היה מסלול פיצוץ, גם עליות וגם דרדרות ונוף בתולי מ ד ה י ם !! מחכה כבר לפעם הבאה.

התחלנו שבעה, המשכנו שמונה

תודה לרון על היוזמה וההדרכה, ולכל מי שעזר בתיקון התקר. למדתי כמה דברים על Snake bite.

למעלה