מצתרפת חדשהD::

מצתרפת חדשהD::

לפני כמה ימים התחלתי לשמוע את מקפליי.. ופשוט התאהבתי בהם!!!!! אתם יכולים לעזור לדעת מיזה כל אחד מכם ומהלהקהD: ד"א אני נועם/ נונה עוד חודשיים ו15 יום בת 15 D: גרה בחור ליד מודיעין אממ.. מה עוד צריך לדעת ? אני בכיתה ח'(השאירו אותי גן) אממ..תמונה אחר אין לי כוח להעלות עכשיו

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gifשלומלום D:

אני רוני, גם עוד מעט בת 15, מחיפה. הנה תמונה של מקפליי עם השמות שלהם

גרבע

New member
היי נועם../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo105.gif

אני צור-מחיפה-פייב דני ברוכה הבאה!
פה דאגי עם שיער סגול

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifחייבת דיבוב על דני../images/Emo6.gif ולכולם../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

דני: "פאקקקקקק איזה יתושששששש מעצבןן.. תעוף תעוף *נותן לעצמו סטירונת*" הארי: *חושב, מהרהר* "מעניין מה יש מעבר לכדו"א.... חלל...חלל.. ועוד חלל.." דאגי: "היש מצב שאי והארי חושבים אותו הדבר...חלל..חלל.. ועוד חלל?" טום: "פחח *מגחך* im surrounded by idiots...."

גרבע

New member
../images/Emo105.gif התמונה הזאת צולמה כדי שידבבו אותה XD

היא כל כך דורשת

yaelsee

New member
XDDDDDDDDDDDDDDDDג

וואי מיקי, אחד הטובים! אני בדיוק חשבתי שזה נראה כאילו נתפס לדני הצוואר או משהו, מה שעבר לי בראש היה כזה: "וואי, מישהו חייב לתת לו מסז', ודחוף! ממ... אני אשמח לתת לו מסז' |זדוני|" XDDDD

McGirl For Life

New member
לצערינו אין פה בנים בפורום.. XDD

כאילו היו כמה שברחו אחרי יום כי הם גילו שכל פורום זה רק בנות... או מסיבה כלשהי אחרת...
אני עדיין חושבת שחייזרים חותפים כל בן שבא לפורום מסיבה כלשהי לא מוצדקת... אבל זה רק אני והמח הקרימינלי שלי

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאהלןן, מיכל, בת 17 וחצי מביאליק../images/Emo9.gif

דני
תהני המון המון D:

למעלה