מצ`עמם לי נורא.

שערים

New member
מצ`עמם לי נורא.

ואין לי כוח לעשות כלום. כלום כלום. אז אל תציעו לי כל מיני הצעות מהסיגנון שב ללמוד, כי דוקא היום למדתי מספיק, כן לפעמים יש מושג של ללמוד מספיק. לאכול לא בא לי. לשמוע מוזיקה מאסתי. לישון אין לי חשק. לריב כבר רבתי. לבכות, מאוד הייתי רוצה, אך אמרו לי שגברים לא בוכים, (אז למה יש את השיר הגברים בוכים בלילה). אז מה כן עושים... ? מצ`עמם לי נורא הערב.

גברים בוכים בלילה?

יש לי מאות דיסקים וקלטות של שירים יהודיים (הכל מקורי), לא זוכר שיש שיר כזה.

שערים

New member
עופר גדסי הוא יהודי מאמין.

זה שזה לא נקרא ונחשב מוזיקה יהודית, לא מפריע לי להגיד שבשיר נאמר הגברים בוכים בלילה... מי אמר שצריך לשמוע רק מוזיקה יהודית...? לי באופן אישי יש ברכב מערכת עם עשרה דיסקים חלקם זמירות שבת של תזמורת שלהבת חלקם של שלמה ארצי וכן דיסק של שיעור תורה ורוב הזמן גלגלצ פתוח אצלי, מה לעשות שעדיין לא פתחו בדבד``צ!

מי ברא בדיחה קטנה

המורה לתנך של איריס שאלה "מי ברא אותך?", היא השיבה, "אלוהים ברא חלק ממני". "למה את מתכוונת, למה חלק ממך?" הגיבה המורה בהפתעה. "ובכן, אלוהים ברא אותי ממש קטנה, ואת השאר גדלתי לבד".

ניוטראל

Active member
איך זה שמשעמם לך?!?!

הכרטיס ביקור (המצוייר) בראש הפורום לא מספיק? צריך לצאת במסע פרסום מאסיבי להסעות שערים!!! /tapuzforum/images/emo6.gif

חדשש

New member
כן לפעמים יש מושג של ללמוד מספיק.

תגיד יש לך מוסג איך מסבירים כזה דבר למשגיח

פיקצר

New member
לך תאסוף טרמפיסטים.

האלה בתמונה למעלה עד עכשיו מתחננים... (במילים אחרות: `אולי שיעיפו כבר את התמונה הזו?!`, היה אחלה עם התמונה העמוסת-חרדים שהיתה שם פעם.)

שערים

New member
איך איך איך....

נוסעת באוטובוס ואין לה זמן...? רגע רגע, עכשיו שאני חושב על זה... אולי בגלל שאת נסחבת באוטובוסים? אולי!

בלyדית

New member
זה לא נחשב.

כשאני באוטובוס אני לא יכולה לעשות משם דברים אחרים שאליהם אין לי זמן. ותמשיך להסתלבט בסוף תמצא את עצמך נוסע בסקטבורד.

למעלה