מקאפי ונורטון , צריך עזרה

Alienn

New member
מקאפי ונורטון , צריך עזרה ../images/Emo5.gif

שלום ! אני משתמש במקאפי כבר מעל לשנה והסתיימה תקופת הרישיון לעדכוני התוכנה . אני רוצה לעבור לנורטון אבל יש לי כמה שאלות * איזה גירסא של נורטון לרכוש 2001 או שכבר 2002 יצאה באופן סופי ??? * האם נורטון מותאם לחלונות 98 עברית מלא ? * האם לאחר תקופת הרישיון -שנה האנטי וירוס מפסיק את פעולתו באופן סופי או שרק אי אפשר רק לעדכן את התוכנה UPGRADE? * בהוספה/הסרה של תוכניות המחשב שואל אם לשמור קבצים של מקאפי הנמצאים בתיקיה של WINDOWS/SYSTEM ויתכן שחלונות משתמש בהם גם , אז מה עלי לעשות למחוק הכל באופן סופי או להשאיר את קבצי הVXD של מקאפי אשר נמצאים בתיקיה של חלונות.??

xp man

New member
אז ככה...

1)הגירסא הסופית של נורטון 2002 עדיין לא יצא (אפשר להוריד בטא). 2)נורטון מותאם לחלונות 98 אני בעצמי השתמשתי בנורטון 2000 ב-win 98se. 3)כל מה שקורה לאחר תקופת הרשיון זה שאי אפשר לעדכן בעזרת Live Update את הנורטון, אבל אפשר לעשות זאת על ידי גלישה לאתר שלהם שלהם ולהוריד משם.

Alienn

New member
תודה ומה בקשר לקבצים השייכים למקאפי ../images/Emo36.gif

כאשר בעת הסרת התוכנה מופיעה הודעה אם להסיר חלק מקבצים של מקאפי בתיקיה WINDOWS-SYSTEM או לא כי יתכן שחלונות משתמש בהם גם . מה לעשות ???????

kitt

New member
כדי שנורטון יעבוד עם גירסאות עבריות

עדיף לקנות אותו בארץ כי לא תמיד תוכל להשיג בארה"ב ובאתר שלהם את הגירסה התומכת בעברית.

Alienn

New member
תודה אבל מה בקשר לשאלתי עם הקבצים ../images/Emo36.gif

של מקאפי ?????? ושמתי לב בפורומים שהרבה מתלוננים כאשר התקינו את נורטון אז זה שינה להם הגדרות במייל והם לא יכלו לקבל דואר . הודעת השגיאה היא - ‏‏ההתקשרות לשרת נכשלה. חשבון: ´in.zahav.net.il´, שרת: ´pop3.norton.antivirus´, פרוטוקול: POP3, יציאה: 110, אבטחה (SSL): ‏‏לא, שגיאת Socket: 10061, מספר שגיאה: 0x800CCC0E מישהו נתקל בבעיה הזו גם לאחר התקנת נורטון ? זאת בעיה נפוצה ? אני רוצה לרכוש נורטון אבל להיות גם רגוע לאחר ההתקנה שלא יתרחשו בעיות במערכת...

AfiComp

New member
א.נורטון 2002 כבר יצא בגרסה רשמית..

וב. אותם שינויי הגדרות דו-אל פשוט נעשו ע"י התוכנה, ע"מ לאפשר סריקה של כל דברי הדואר הנכנסים תוך כדי הורדתם. בברכה, AfiComp

Alienn

New member
ואני שואל שוב בפעם הרביעית ../images/Emo2.gif

קודם כל תודה לכולם על התשובות בנוגע על נורטון !! עכשיו כאשר אני רוצה להסיר את מקאפי אנטי וירוס מהמחשב הוא מודיע לי שיש קבצים של האנטי וירוס עם סיומת של VXD בתוך תיקייה WINDOWS/SYSTEM ויתכן שחלונות משתמש בהם ושואל אם להסיר אותם או להשאיר ?. מה עושים ? להשאיר "זנבות" של התוכנה או למחוק הכל באופן סופי ?

למעלה